سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
دکتر آزمندیان - فوق العاده - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72)
+---- موضوع: دکتر آزمندیان - فوق العاده (/showthread.php?tid=764)

صفحه ها: 1 2 3 4

دکتر آزمندیان - فوق العاده - کامیار کاظمی - 09-11-2011 07:57 PM

دوستان من چند روز پیش مجموعه ای از همایش های دکتر آزمندیان عزیز (تکنولوزی فکر) را تهیه و شروع به استفاده کردم.
[تصویر: avvalketab.jpg]
فقط می توانم بگویم که حرف های زیبای ایشان فوق العاده بود و تاثیر زیادی بر روی من داشت.
البته جناب قربانیان عزیز نیز از کلاس ها و همایش های ایشان استفاده کرده اند.
من کاری با حرف هایی که در مورد ایشان زده می شود ندارم ولی اگر از یکی از کارهای ایشان استفاده کنید به واقع نظام باورهایتان تغییر میکند.
در این تایپیک سعی میکمنیم بیشتر درباره ایشان صحبت کنیم.
در ضمن گویا فایل های سخنرانی ایشان در اینترنت موجود است که من بخاطر رعایت قوانین کپی رایت آنها را قرار نمیدهم!

RE: دکتر آزمندیان - فوق العاده - mehdi098 - 09-11-2011 08:02 PM

سلام
منم قبلا تهیه کردم یه فایل صوتی دارم از سخنرانیهای دکتر آزمندیان که لینکش رو براتون
میذارم

RE: دکتر آزمندیان - فوق العاده - jahanagahi - 09-11-2011 08:28 PM

دکتر همیشه زمان حضور در کلاس شاخه گلی را در دست میگرفت .با کت و شلوار شیک . همیشه لبخندی روی لبانش داشت. برای تاکید بیشتر هر چند وقت یکبار با دو انگشتش صدای در می آورد تا بیشتر متوجه صخبهایش شوند. در تمرین تجسم خلاق چراغها خاموش و نور ضعیفی محیط را روشن کرده و موزیک آرامی نواخته می شد و ایشان حرف می زد. همه چشمها بسته و با صحبهایش هدفهای خود را تجسم میکردند. 600 نفر در یک کلاس شرکت داشتند.پس از پایان دوره تاج گلی بسیار بزرگ و زیبا محیط را با صفا میکرد و همیشه قبل از صحبتهایش چند آیه از قرآن مجید تلاوت میکرد. شاهد گفته هایش آیاتی از قرآن بود.استاد تفکر مثبت.

RE: دکتر آزمندیان - فوق العاده - 3ObHaN - 09-11-2011 09:00 PM

من بعد شناختن این سایت ، اقا ازمندیان رو شناختم ! دو سه بارم خواستم کتاب هاش رو بگیرم ، یادم رفت .
شاید بخندید ولی نمیدونم چرا از وقتی ایشون رو شناختم این سوال که ماشین ایشون چیه ، بدجور ذهنم رو مشغول کرده ؟

RE: دکتر آزمندیان - فوق العاده - jahanagahi - 09-11-2011 09:11 PM

سبحان جان الان حتما مدلی است که ارزشش را دارد.
ضمنا : چرا از خودش نمی پرسی؟

RE: دکتر آزمندیان - فوق العاده - 3ObHaN - 09-11-2011 09:28 PM

(09-11-2011 09:11 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  سبحان جان الان حتما مدلی است که ارزشش را دارد.
ضمنا : چرا از خودش نمی پرسی؟

چطوری باهاشون تماس بگیرم ؟
حتما ، همونجور که میدونید من میخواستم یه کتاب بنویسم ، گفتم چی بنویسم ؟
تنها چیزی که دیدم از پسش برمیام ، در زمینه خودرو بود ! اما خودرو رو با روانشاسی قاطی کردم و الان دارم کتابی به اسم خودرو و شخصیت مینویسم که توش در مورد خودرو های افرادی با شخصیت های مختلف بحث شده .
البته 6 فصلش در مورد خودرو و شخصیته ، 6 فصلش در مورد رنگ و شخصیته .
الان مثلا انتونی رابینز ، cl63 amg داره با یه رولزرویس فانتوم کوپه ( میگن چندتا فراری هم داره )
حالا میخواستم ببینم انتونی رابینز ایران چه ماشینی داره ؟

RE: دکتر آزمندیان - فوق العاده - دلشاد حسین پور - 09-11-2011 10:55 PM

من از سال 82 به فایل های ویدویی و صوتی ، کتاب ها و حتی اوایل نوار کاست بود گوش دادم و خوندم .

سال 83 یک بار هم اومدم تهران و به دفتر کارش رفتم و تونستم از نزدیک نیم ساعت پیشش باشم . همه تفکرات زندگی من در همه امورات توسط این استاد بزرگوار دگرگون شد .
ایشان به من یاد دادن چگونه فکر کنم ، چگونه زندگی کنم ، چگونه اعتماد به نفسم رو زیاد کنم ، چگون از عزت نفسم محافظت کنم و ......

خدایی تو ایران هیچ کس نمیتونه قدرت کلام این استاد برزگ رو داشته باشه . من از همه دوستان عزیز میخوام سی دی های همایش های مختلف این استاد عزیز رو تهیه کنن یا کتاب هاشو بخونن اون وقت میفهمین که دنیا چقدر زیباست! .

اینم سایت رسمی استاد علیرضا آزمندیان : http://www.azmandian.com/cms
بیوگرافی دکتر عليرضا آزمنديان

دكتر عليرضا آزمنديان در سال 1332 در يك خانواده مذهبي در تهران به دنيا آمد و تحصيلات ابتدايي و متوسطه را در مدارس اسلامي و از جمله دبيرستان علوي تهران طي كرد و در رشته رياضي به عنوان يكي از دانش آموزان نمونه از دبيرستان علوي تهران فارغ التحصيل شد. وي تحصيلات دانشگاهي را در مقطع ليسانس در دانشگاه صنعتي شريف در رشته مهندسي مكانيك طي كرد و همزمان با آغاز پيروزي انقلاب اسلامي در صدا و سيما به عنوان خبرنگار سياسي و اقتصادي مشغول به كار شد وي توفيقات زيادي در حرفه خبرنگاري به دست آورد و با تهيه گزارشهايي از اوضاع و احوال سياسي و اقتصادي كشور و سفر به تمام نقاط ايران و پاره اي از كشورهاي جهان، شناخت خوبي نسبت به مسائل مردم به دست آورد و با حضور در جبهه هاي جنگ و تهيه گزارشهاي تلويزيوني از عمليات جنگي، دلاوريهاي رزمندگان اسلام را در نبرد حق عليه باطل، به تصوير كشيد.

وي پس از 6 سال كار پر تلاش و شبانه روزي در صدا و سيما در سال 1364 براي ادامه تحصيل به آمريكا سفر نمود و فوق ليسانس، دكترا و فوق دكتري را در رشته مهندسي صنايع و سيستمها در دانشگاه كاليفرنيا ادامه داد و در عين حال در رشته تخصصي خود در دانشگاههاي آمريكا به تدريس پرداخت.

دكتر عليرضا آزمنديان ضمن 12 سال تحقيق و تدريس در دانشگاههاي آمريكا و در عين حال با مطالعات علمي پيرامون قدرت فكر به تبادل اطلاعات با دانشمندان اين رشته پرداخت و ضمن شركت در كنفرانسهاي علمي تكنولوژي فكر سالها در راستاي توسعه اين پديده بزرگ قرن تحقيق و تدريس نمود و سرانجام براي انتقال دستاوردهاي بي نظير تكنولوژي فكر به هموطنان ايراني خود در سال 1376 به ايران مراجعت كرد. وي ضمن عضويت در هيئت علمي دانشكده فني دانشگاه تهران به تأسيس مؤسسه فرهنگي علمي پديده فكر اقدام كرد و با تشكيل كلاسهاي تكنولوژي فكر به بسط و گسترش اين تكنولوژي در ايران پرداخت و با تحولات بزرگي كه در نظام فكري و باورهاي دانشجويان خود ايجاد كرد زندگي آنها را به كلي متحول ساخت. دكتر عليرضا آزمنديان پس از سفر به بيش از 50 كشور جهان از جمله كشورهاي آسيايي، افريقايي، اروپایی، آمريكا و كانادا و مطالعه مباني ذهن، قدرت بيكران فكر انسان و با اشراف به مكانيسم هاي فكر، باور و برنامه ريزي سيستم ضمير ناخودآگاه انسان، امروز در خدمت مردم عزيز ايران است تا با استفاده از دستاوردهاي علمي خود ضمن ايجاد تغييرات اساسي در نظام فكري شان به پالايش شخصيت آنان پرداخته و
با ايجاد تحولي شگرف در آنها ، انسانهاي شاد و بشاش، هدفمند، با انگيزه، توانمند و مصمم با شخصيت و اعتماد به نفس كامل و با عشق و اميد براي زندگي عالي و پر حاصل براي ايران اسلامي ما تربيت كند. دكترعليرضا آزمنديان با برگزاري كنفرانسها و دوره هاي تكنولوژي فكر براي مديران، اساتيد دانشگاه، صنعتگران، معلمان، دانشجويان، كارمندان و ساير اقشار تأثير گذار جامعه، نه تنها نظام فكري و روحي آنان را متحول ساخته است، بلكه با اجراي تكنيكهاي مديريت فكر، در بالا بردن كارائي و بهره وري انساني آنان تأثير به سزايي گذاشته است .

بنيانگذاران "مؤسسه فرهنگي علمي پديده فكر" بر اين باورند كه با اشاعه اين تكنولوژي الهي- انساني در ميان مردم ايران و متحول شدن نظام فكر و باور فرد فرد آنان، به سربلندي و عظمت ايران اسلامي كمك شاياني مي نمايند.

RE: دکتر آزمندیان - فوق العاده - jahanagahi - 09-11-2011 11:06 PM

متاسفاه بعضی از اشخاص هستند که در هر کاری سفسطه کرده و تشخیص خوب و بد را ندارند.لطفا مطالب لینک زیر را مطالعه فرمائید. شخصی در رابطه با دکتر سفسطه کرده و عزیزانی جواب او را داده اند:
http://www.cloob.com/club/post/show/clubname/29310/topicid/1597313/wrapper/true
آقای بابک بختیاری ، جوان ترین کارآفرین نمونه کشور که موسس فروشگاه های زنجیره آیس پک هستش و فقط در عرض دو سال که از تاسیس اون گذشته حدود 130 شعبه در ایران و سایر نقاط دنیا تاسیس کرده و با سرعتی شگفت آور داره به یکی از بزرگترین فروشگاههای زنجیره ای دنیا تبدیل میشه کار خودش رو زمانی شروع کرد که 300 ملیون طلبکار داشت و در خانه ای در تهران مخفی شده بود ، می دونید تو اون خونه چیکار میکرد ؟ به سی دی های دکتر آزمندیان گوش می داد و کتابهای آنتونی رابینز و افراد دیگه ای که دارن حرفای اون رو میزنند می خوند و بعد از چند ماه از اون خونه اومد بیرون ، کار خودش رو شروع کرد و امروز در حالی که فقط دو سال از شروع کارش گذشته از منفی 300 ملیون به مثبت دهها ملیارد رسیده !
آقای بهروز فروتن موسس و رئیس صنایع غذایی بهروز زمانی زمانی که تو آشپزخونه خونه اش با یه قابلمه و یه ملاقه سس مایونز درست می کرد و می فروخت ، خودش رو صاحب بزرگترین کارخانه صنایع غذایی ایران می دید.
کیم وو چونگ بنیانگذار کمپانی دوو ، شخصی که در تبدیل کره جنوبی از یک کشور جهان سوم به یک کشور پیشرفته نقش بسیار مهمی ایفا کرده و به عنوان پدر اقتصاد کره شناخته شد ، در کتاب خودش (سنگ فرش هر خیابان از طلاست) می نویسه که وقتی در اوج فقر و بدبختی با لباس پاره روزی 15 کیلو متر راه رو پیاده تا مدرسه طی می کرد ،همیشه در تخیل خودش دنیا رو می دید که در میان دو دستش جا گرفته و کشورش به خاطر او به یک کشور پیشرفته تبدیل شده ،
جیم کری ، بزرگترین بازیگر طنز هالیوود که امروز به خاطر بازی در هر فیلم بیش از 20 ملیون دلار دستمزد میگیره ، زمانی که هنوز کوچکترین تجربه ای در بازیگری نداشت همواره در تخیل خودش رو در جایگاه امروزش می دید و حتی برای خودش یک چک به مبلغ 10 ملیون دلار کشیده بود که روش نوشته بود به خاطر خدمات ارزنده شما در سینما
آیا دکتر و امثال ایشان روانی هستند؟ آیا بقول این آقا تفکر مثبت نتیجه ای ندارد؟ آیا دکتر که هزاران نفر را بسوی زندگی هدفمند راهنمائی کرده باید به دکتر روانشناس معرفی شود؟
نه عزیزم. لطفا خودتان به روانپزشک مزاجعه کنید
تمام این مسائل را در لینک ببینید.(راهنما)

RE: دکتر آزمندیان - فوق العاده - دلشاد حسین پور - 09-11-2011 11:39 PM

متاسفانه سوء استفاده کردن از و رسم افراد بزرگ و موفق در ایران برای سرکیسه کردن افراد ساده لوح تاحدی پیش رفته که کسی نمیتونه جلودارش بشه .

نمونش همین استاد عالم رو به عنوان عضو اصلی گولد کوئیست معرفی کردن !!!

RE: دکتر آزمندیان - فوق العاده - jahanagahi - 09-11-2011 11:55 PM

دلشاد جان اعضای اصلی از نوشته های دکتر سوئ استفاده کردند.