راه اندازی کارگاه بودادن تخمه وتفت بادام وفندق وپسته - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راه اندازی کارگاه بودادن تخمه وتفت بادام وفندق وپسته (/showthread.php?tid=7598) |
راه اندازی کارگاه بودادن تخمه وتفت بادام وفندق وپسته - ahmad0611 - 04-04-2013 12:45 PM سلام دوستان عزیزم میلیاردهای جوانی که آینده این کشوربه دست پرتوان وفکرودانش شمارقم خواهدخورد.میخواستم درشهرمان (اهواز) گارگاه بودادن وتفت انواع تخمه وبادام وفندق وپسته ودرکل خشکبارراه اندازی کنم لذا ازدوستانی که دراین زمینه اطلاعاتی دارندانتظاررانمایی وکمک رودارم.اینکه خشکبارخام روازکجاتهیه کنم چه ماشین آلاتی میخوادوچه میزان سرمایه نیازداره.email:molana_1984@yahoo.com ![]() RE: راه اندازی کارگاه بودادن تخمه وتفت بادام وفندق وپسته - mir abbas - 04-04-2013 04:57 PM سلام دوست من خشکبار خام را میتوانید از عمده فروشیهای خشکبار در تهران تهیه کنید و دستگاههای بو دادن اجیل را نیز میتوانید از تهران تهیه کنید. جهت بو دادن اجیل اگر خیلی صنعتی نخواهید کار انجام بدید و از لوازم ساده استفاده کنید حدود 4 تا 5 میلیون وسائلتان هزینه دارد. |