سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پول در اوردن در ایران سادست - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108)
+--- انجمن: کارآفرینی (/forumdisplay.php?fid=21)
+--- موضوع: پول در اوردن در ایران سادست (/showthread.php?tid=7576)

صفحه ها: 1 2

پول در اوردن در ایران سادست - yunespc - 04-01-2013 03:43 PM

سلام دوستان من سه روز مانده به عید در یکی از مناطق نسبتا مرفه تهران بساط فروش کفش داشتیم که خدا را شکر سود خوبی هم داشت اما نکته جالبی که دیدم این بود که بغل دستی ما دو جوون بیست ساله بود ند که دانشجو بودند و حدود 500 عدد لباس(ببخشید نوع لباس را نمیتونم بگم) را که از تولیدی به مبلغ هر عدد سی هزار تومن خریده بودند و به مبلغ چهل و پنج هزار تومان فروختند تا شب تحویل سال چون قیمت مناسب بود و منطقه نسبتا پولدار بودند و شلوغ همشون رو فروختند حالا
از هر لباس 15000هزار تومن سود کردند ضربدر 500میشه. هفت میلیون و پانصد هزار تومان اونم توی سه روز و تقریبا بخشی از هزینه دانشجویی شون را درآوردند
و من به نتیجه رسیدم پولدار شدن تو ایران خیلی سادست

RE: پول در اوردن در ایران سادست - mallarme - 04-01-2013 03:58 PM

سلام
بسیار عالی.....
اگر به این امر ایمان آوردید که ایران یکی از بهترین مناطق برای موفق شدن است، این جستار را حتما دنبال کنید دوست گرامی.[تصویر: 53.gif]

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=7523

RE: پول در اوردن در ایران سادست - ceyton - 05-02-2013 02:10 PM

میتونم بگم حتی ثروتمند در ایران آزادتر از یک ثروتمند در امریکاست!

RE: پول در اوردن در ایران سادست - mir abbas - 05-02-2013 02:50 PM

یکی از مشکلات و مسائلی که ذهن پولدارهای اروپا و امریکا را مشغول داره قضیه مالیات هست که در ایران همه از زیر این مساله قصر در میرند و یک صدم مبلغ واقعی مالیاتشون رو هم نمیدن.
البته این مساله درست نیست که مالیات ندیم ولی به شرط اینکه با دادن مالیات تغییرات رو در رشد و تعالی کشور به چشم ببینیم.

RE: پول در اوردن در ایران سادست - ceyton - 05-03-2013 11:05 PM

حتی بحث رسنه ها هم هست که خیلی مهمه . ممکنه تو امریکا پولداری باشه که دست هیچ قانونی بهش نرسه اما یهو یه خبرنگار کله خر پیدا میشه پته شو میریزه رو آّ و خبرش هم از رسانه های مختلف پخش میشه.

RE: پول در اوردن در ایران سادست - مرتضی-تهران - 08-26-2013 11:17 AM

احسنت....خیلی مسئله قشنگی رو مطرح کردید.................من به این نتیجه رسیدم که بازار فروش محصول چقدر اهمیت داره تو سودبخشی

RE: پول در اوردن در ایران سادست - shamsa - 01-19-2014 04:52 PM

پول در اوردن تو ایران آسونه،به شرطی که زمان و مکان درستش رو هم بدونی
درست مثل قضیه همین دو دانشجو

RE: پول در اوردن در ایران سادست - یوسف خادم پیر - 02-02-2014 07:00 PM

سلام داداش میشه ادرس بدی فردا اونجام با کلی لباسYosef.gifYosef.gifYosef.gif(شوخی کردم)
توماه میشه 75تومن هرروزهم2.5تومن(البته همه ی ایام سال ایجونیست)
بیا ببینم کدوممون ماهی اینقدردرامد داریم.35
ازهمین جا دست اون جونارومیبوسم که خودشون کارمیکنندنه مثل جونایی که فکرمیکنند کارخودش میاددمبالشون.
خیلی هم از دوست عزیزمyunespcسپاسگزارم.
ازاین تاپیک ها خیلی خوشم میاد.
باورکنید50درصدوقت ها لازم نیست برای کسب درامدمیلیونی کارهای خیلی سختی انجام بدیم.فقط باید دوروبرمون رو خوب ببینیم وازفرصت ها استفاده کنیم.
باسپاس.

RE: پول در اوردن در ایران سادست - sina babazadeh - 02-02-2014 07:26 PM

مشکل اینه که اغلب تو سرمایه اولیه مشکل داریم.مثلا همین مورد که گفتین خودش میشه 500*30000=15000000
خوب این برای یک جوون بدون سرمایه که میخواد کاری شروع کنه یه مانعه.
بحث اصلی اینه که ما چطور سرمایه اولیه برای راه اندازی ایدمونو پیدا کنیم که در این مورد شاید شرایط ایران سخت ترین شرایط ممکن باشه

RE: پول در اوردن در ایران سادست - yunespc - 02-02-2014 07:43 PM

بله سینا جان بحث سرمایه مشگل خیلی از جوونای ماست از جمله خود من یکی زدوبند میکنه فلان میلیارد هاپولی میکنه اونوقت ما لنگه یه سرمایه اولیه هستیم