سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: صندلی داغ (برای نخستین بار در ایران) (/forumdisplay.php?fid=80)
+--- موضوع: سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار (/showthread.php?tid=753)

سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار - کامیار کاظمی - 09-09-2011 04:18 AM

سومین صندلی داغ انجمن بخوبی به اتمام رسید.با توجه به آن صندلی داغ در اینجا از شما دوستان خواهشمندم نظر دهید که یک فرد برای آنکه در کار نویسندگی و تولید نرم افزار موفق باشد چه ایده هایی را پیشنهاد میدهید؟

RE: سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار - MARYAR - 09-09-2011 12:29 PM

به نظر من براي موفقيت در كار نويسندگي هميشه بايد به روز باشيد، با خواننده صادق باشيد، به شعور و درك خواننده احترام بگذاريد، آنچه كه مي نويسيد به آن اعتقاد داشته باشيد، در صدد فريب مردم بر نياييدو....
براي توليد نرم افزار: بايد نياز مردم ايران در حوزه هاي مختلف (مثلا حسابداري، مترجم و....) شناسايي شود و سپس يك تيم زبده به مستند سازي بپردازد و بر اساس مستندات پروژه فاز بندي شود (البته با افراد زبده و متخصص) و در پايان كار چندين بار به تست نرم افزار و رفع باگ هاي آن پرداخته شود.
ايده در هر دو حوزه در اين است كه شما نياز مردم را به درستي شناسايي و از با تمام وجود براي رفع آن با فكر بالا و تخصص بنويسد و يا نرم افزار بسازد.

RE: سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار - 3ObHaN - 09-09-2011 04:40 PM

من واقعا ، واقعا و واقعا یه علاقه ی خاصی به رضا امیرخانی دارم .
به نظر من اقا رضا خودش رو تو موقعیت قرار میده ! یا واقعا میره ، یا تو تجسم خلاقش میره . این باعث شده که من به جای اینکه 1000 کتاب بخونم ، کتاب های اقا رضا رو 1000 بار بخونم .

اما هدفم از این مقدمه چی بود ؟ نیاز نیست که از تجسم خلاق فقط تو موفقیت مالی استفاده کرد . کافیه تصور کنی که تو یه شخصیت تو رمانی ، یا یه ادم کوچولویی که رفته تو دل لب تاپ و داره یه مقاله از یه کار خونه به اسم رایانه شخصی مینویسه .
برو بحرین و لیبی و سوریه و مصر و... و از تحولات منطقه بنویس . سفر کن به شمال و سفر نامه بنویس .
میخوای تاریخ فرانسه رو بنویسی ؟ بخون و به کتاب هایی که خوندی شخصیت اضافه کن ! یه جا بشو پدر ناپلئون ، یه جا مستخدمش !

اینجوری هست که موفق میشید .

RE: سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار - ninos - 09-12-2011 03:43 PM

سلام من اولین تاپیکم هست: بهتره به نرم افزار های موفق دنیا نگاه کنیم و دلایل موفقیتشون کشف و پیاده سازی کنیم. توی ایران اینکه خود نرم افزار رو به قیمت بالایی بفروشی اشتباهه یک راه جالب وجود داره خود نرم افزار رو به صورت کد باز و رایگان شیر کنین و بگذارین تا مردم ازش استفاده کنند بعد افزونه ها و اضافاتشو بفرویشن دقیقا کاری بود که گوگل با اندروید کرد الان مارکت اندرود جزو پرفروش ترین هاست و تنها دلیل اون استفاده ی زیاد کاربران از اونه .من کوچک تر از اونی هستم که به شما استادان این حرف ها رو بزنم ولی خوب امیدوارم نظرم مفید بوده باشه

RE: سومین صندلی داغ شغل - فوت و فن نویسندگی و تولید نرم افزار - بيلا بالا - 11-02-2012 01:15 AM

در زمينه نويسندگي بايد بگم كه به نيازات جامعه پرداخته بشه
مثل روان شناسي؛مديريت زمان؛دكوراسيون؛شيوه جديد زندگي؛تفكر خلاق واينجور مسايل
ديگه دوران كتابهاي زناشويي،كتابهاي خوددرماني پزشكي و اين مسايل گذشته
البته اگر حرف جديدي بزنين خوبه ولي اغلب افراد بر ميدارن 10-15تا كتاب ميزارن جلوشونا از هر كدومم 2 پاراگراف مينويسن و ميشن مولف
زماني كه من در شهركرد نمايشگاه كتاب داشتم چيزي در حدود 1000 نسخه كتاب در زمينه جنسي فروختم
كه مردم اينقدر حرص و ولع داشتن كه حتي متوجه نميشدن اين2تا كتاب يكين فقط با يه طرح جلد ديگه يايه قطع ديگه