راهنمایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی (/showthread.php?tid=7478) |
راهنمایی - secret62 - 03-22-2013 03:49 PM سلام وخداقوت به همه دوستان لطفا کتابهایی رو به من معرفی کنید که مضمون اونا مثل کتابهای سینوهه و قلعه حیوانات باشد. من میخواهم بدانم که راستی راستی زندگی یعنی اینکه تو یه تکه جا هی بری و برگردی تا پیر شوی و دیگر هیچ ؟؟!! یا اینکه طور دیگری هم توی دنیا می شود زندگی کرد؟... صمد بهرنگی (ماهی سیاه کوچولو) RE: راهنمایی - successman - 03-22-2013 04:10 PM سلام ... من اومدم بگم اسم كتابي رو كه مي خواي نمي دونم ... يه موقع از من دلگير نشي كه چرا نيومدم و خبر ندادم. RE: راهنمایی - GreatNavid - 03-22-2013 04:38 PM اهل رمان هستی؟ RE: راهنمایی - secret62 - 03-22-2013 05:08 PM (03-22-2013 04:38 PM)GreatNavid نوشته شده توسط: اهل رمان هستی؟ سلام آقا نوید دارم میشم RE: راهنمایی - GreatNavid - 03-22-2013 05:25 PM secret جان ، من ابتدا فکر میکردم که فقط باید کتابهای خودیاری و روانشناسی و ... بخونم و کسانی که رمان میخونند بیکار هستند و ... یا به دانش و اطلاعات اهمیت نمیدن و غیره . بعد از مدتی متوجه شدم که مطالعه آموزشی خیلی زود با وجود اشتیاق فراوانی که به دانش دارم خسته ام میکنه ولی در کل خوب بود . بعد از مدتی دیگر متوجه شدم که مطالعه رمانهای که آبکی نیستند و حرفی برای گفتن دارند میتونند تاثیر بیشتری روی ما بگذارند و همچنین خیلی هم سرگرم کننده هستند . یک قضیه ای هست بهش میگن متافور و قصه درمانی . که خیلی تو رمانها وجود داره . یک رمانی هست خیلی تعریفش رو شنیدم به نام بادبادک باز . خیلی اسم در کرده . نخوندمش . یک دانلود کن یه نگاهش بنداز ببین خوشت میاد؟ RE: راهنمایی - secret62 - 03-22-2013 07:18 PM (03-22-2013 05:25 PM)GreatNavid نوشته شده توسط: secret جان ، من ابتدا فکر میکردم که فقط باید کتابهای خودیاری و روانشناسی و ... بخونم و کسانی که رمان میخونند بیکار هستند و ... یا به دانش و اطلاعات اهمیت نمیدن و غیره . تشکر از لطفت آقا نوید دانلودش می کنم |