تبلیغات اینترنتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51) +--- موضوع: تبلیغات اینترنتی (/showthread.php?tid=746) صفحه ها: 1 2 |
تبلیغات اینترنتی - مهدی گل محمدی - 09-06-2011 08:41 PM سلام خدمت دوستان گل انجمن از عزیزان خواهشمندم که نظرات و پیشنهادات خود را راجع به سوال زیر مطرح نمایند. چگونه یک سایت اینترنتی برای مطرح شدن و جذب مخاطب باید تبلیغات کند. RE: تبلیغات اینترنتی - 3ObHaN - 09-06-2011 08:55 PM اس ام اس ادرس سایت با لینک مثلا : خرید و فروش انواع خودرو در www.----.com اگه رو هر کدوم از لینک های بالا کلیک کنی به همون صفحه در سایت که مخصوص موبایل طراحی شده میری . RE: تبلیغات اینترنتی - jahanagahi - 09-06-2011 09:03 PM ا- معرفی در سایتهای کلیکی. - معرفی به جستجوگرها. - معرفی در دایرکتوریها. - معرفی در انجمنها. - تبلیغات در گوگل. - معرفی در نظرات وبلاگها و سایتها. - تبلیغات در روزنامه های محلی . - قرار دادن پولی بنر سایت در سایهائی که بازدیدکننده زیاد دارند. RE: تبلیغات اینترنتی - مهدی گل محمدی - 09-06-2011 11:04 PM این راهکارها اینترنتی و هزینه ور است. به نظرتان دیگر چه تبلیغاتی (چاپی و اینترنتی)می توان انجام داد. RE: تبلیغات اینترنتی - 3ObHaN - 09-06-2011 11:07 PM نصب ادرس سایت زیر پلاک ماشین ها ![]() دادن رایگان فال حافظ خیــــــلی مثبت با تبلیغ سایت RE: تبلیغات اینترنتی - مهدی گل محمدی - 09-06-2011 11:37 PM آقا سبحان دمت گرم. حال کردم با این ایده ات.یه ایده فوق العاده به ذهنم خورد.که حتما اجراش خواهم کرد. یه راهکار دیگه ام که مد نظر خودمن هست.ارسال اس ام اس هستش. و ارسال ایمیل تبلیغاتی. RE: تبلیغات اینترنتی - jahanagahi - 09-06-2011 11:56 PM مهدی جان در اشارات من پولی و غیر پولی دارد . اگر منظور شما پوستر و برگه های تبلیغاتی است که بیشتر هزیبه بر است. RE: تبلیغات اینترنتی - مهدی گل محمدی - 09-07-2011 12:00 AM حرف شما متین. این تبلیغات جای خود. منظور من این است که در تبلیغات چاپی چه نوع تبلیغی خوبست RE: تبلیغات اینترنتی - MARYAR - 09-07-2011 12:07 AM به نظر من براي تبليغات چاپي بهترين گزينه چاپ تراكت و كارت شخصي و پخش آن در نمايشگاههاي مختلف بين المللي (مثلا الان نمايشگاه دستاوردهاي تجاري سازي در نمايشگاه سئوله و يا نمايشگاه لوازم التحرير در مصلي موقعيت خوبيه) چون شركتهاي وارد كننده يا توليد كننده در آنجا شركت مي كنند و اگر كار شما براي تبليغات آنها مفيد باشد مطمئنا مديران زيادي را متقاعد خواهد كرد كه براي كار با شما به سايتتان مراجعه كنند. RE: تبلیغات اینترنتی - 3ObHaN - 09-07-2011 01:31 AM باید دنیای مجازی رو به دنیای واقعی پیوند بدیم ، خب این یعنی چی ؟ بذارید مثال بزنم . من یه سایت دارم ، سوس میفروشم ! انواع سوس (دم خودم گرم ، چه ایده ی باحالی ) . حالا میخوام تبلیغ کنمش ! میتونم تراکت و کارت بانک و کارت تبریک و تمبر و... از تولید کنم یا به سایت جستجوگر و ف/ی/س/ب/و/ک و دیگر سایت ها و ... معرفی کنمش . اما چه تبلیغی بهتر از اینه که به رستوران ها یا شیرنی فروشی ها ، سوسم رو رایگان و یا با قیمت خیلی کم بفروشم ؟ یا یه جشنواره برگزار کنم یا میتینگ یا گنگره ی سوس کشور ![]() جشنواره ی بهترین سوس ایرانی مکان فلان پارک ! نه هزنیه ای داره و نه چیزی یا درب خونه ها رو بزنم ، سه سوس بدم به هرکدومشون ! که تو یه پاکت هست با یه فال حافظ و یه بسته ی تبلیغاتی و تو هر هزار تا سس یدونه از این سکه های طلاهست که ارزون هستن ( 20 تومن قیمتشونه ) و تو هر 10000 هزار بسته تبلیغاتی یه ربع سکه بهار ازادی و هر 100000 هزار بسته ی تبلیغاتی یه سفر 8 روزه به مالزی با خانواده ![]() و در نهایت این چطور تبلیغه ؟ جای جای بسته بندی ها ، ادرس فروشگاه اینترنتی ما خورده ! ادرس همین انجمن خورده ، ادرس فلان نمایندگی ماشین خورده ،؛ ادرس فروشگاه کیف و کفش خورده و .... این یعنی تبلیغ به سبک درست . با تشکر ، دکتر سبحان ![]() ![]() ![]() ![]() |