سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کوتاه ترین زمان برای دریافت وام با سپردی چقدره و کجاست؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: وام ، مالیات و ثبت شرکت (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- انجمن: انواع وام های بانکی و شرایط آن (/forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: کوتاه ترین زمان برای دریافت وام با سپردی چقدره و کجاست؟ (/showthread.php?tid=7437)

کوتاه ترین زمان برای دریافت وام با سپردی چقدره و کجاست؟ - rezakhgh - 03-18-2013 04:05 PM

با سلام
دوستان، من به مدت 4 ماه پتج میلیون تومان دارم می خواستم بدونم تو این مدت تو کدوم بانک یا موسسه سپرده گذاری کنم که بهم وام تعلق بگیره؟
با تشکر

RE: کوتاه ترین زمان برای دریافت وام با سپردی چقدره و کجاست؟ - ebrahim.ev - 03-18-2013 04:36 PM

بانک مهر چنین امکانی رو داره

RE: کوتاه ترین زمان برای دریافت وام با سپردی چقدره و کجاست؟ - mj47060 - 03-18-2013 06:07 PM

من توی موسسه مهر وطن گذاشتم بعد 5 ماه دوبرابر مبلغ سپرده رو وام میده با اقساط 4%

RE: درخواست راهنمایی از متخصصین - بیزینس من جوان - 05-01-2013 12:11 PM

سلام من تازه عضو شدم و نمیدونم این سوال رو از کی باید بکنم ...
برای گرفتن یک وام 100 میلیونی برای ایجاد کار آفرینی چند درصد سود به این وام تعلق میگیره و مدت اینکه وام را به من بدهند چقدر است و مدت بازپرداخت ان و همه شرایط که بشه یه وام خوب 100 میلیونی گرفت برای راه اندازی یک کارخانه چیه ؟؟؟؟

RE: کوتاه ترین زمان برای دریافت وام با سپردی چقدره و کجاست؟ - vefasiz - 01-15-2014 08:21 PM

سلام
وام 4درصدی رو بانک مهر ایران میده با 5ماه سپرده گذاشتن البته تا سقف 5میلیون تومن

RE: کوتاه ترین زمان برای دریافت وام با سپردی چقدره و کجاست؟ - hexman - 04-25-2015 11:58 AM

سلام دوستان وقتی با سپرده گذاری وام میگیرم باز هم نیاز به ضامن هست؟