سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: راز موفقیت (/forumdisplay.php?fid=64)
+---- موضوع: آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! (/showthread.php?tid=74)

آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! - کامیار کاظمی - 01-08-2011 10:27 PM

به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما این مقاله را بخوانید. می‌خواهیم ثابت کنیم موفقیت ساده است. ساده به شرط آنکه اصول و قوانینش را درست انجام دهید.
Success at last...
می‌خواهم ثابت کنم موفقیت ساده است. ساده به شرط آنکه اصول و قوانینش را درست انجام دهید. قرار است در این مقاله با چند مقایسه کوچک به جوابی برسیم که سالهاست ذهن ما را به خود مشغول کرده است. سوالی که با جواب ندادن به آن هر روز ارزش خودمان را پیش خودمان کمتر می‌کنیم و هر روز به جای پیشرفت، پسرفت می‌کنیم.
حالا اگر از شما بپرسم چرا بیل گیتس موفق است سریعا می‌گوئید خوب مشخص است ، این آدم پنجاه بیلیون دلار ثروت دارد. او یک شخصیت مشهور و یک مدیر موفق است.شاید اینها را بتوان در زمینه موفقیت شغلی ملاک قرار داد اما آیا اگر قرار باشد خود شما را موفق تلقی کنیم بدون موفقیت در زمینه فردی می‌توانیم از شما به عنوان یک انسان موفق نام ببریم؟
دوست من، قضیه حتی فراتر از سوال قبلی ست. فرض کن جوان بزهکاری در بیست و هفت سالگی، یعنی در سن من به زندان بیفتد و تا بیست سال آینده یعنی چهل و هفت سالگی از آنجا آزاد نشود. اما بعد از آزادی و حالا که قدر و ارزش واقعی زندگی را دانسته دست به تلاش می‌زند. در صدد جبران زمان‌های از دست رفته برمی‌آید و به جلو حرکت می‌کند. با تمامی این احوال زمان از کف رفته است. او می‌بایست تازه در زمینه خاصی تحصیل کنید، تجربه به دست بیاورد و کارشناس شود. باید زمانی بگذرد تا در کارش موفق شود. باید بدهی‌هایش را به زمانه پرداخت کند. نهایتا ده سال بعد یعنی در پنجاه و هفت سالگی تنها یک میلیون دلار ثروت کسب می‌کند.
در اینجا، آیا می‌توانیم منکر موفقیت‌های کسب شده این بزهکار منقلب شده باشیم؟ آیا می‌توانیم بگویم چون بیل گیتس در جوانی یک میلیونر بود اما بزهکار مثال ما در پنجاه سالگی تنها یک میلیون دلار دارایی دارد انسان موفقی نیست؟! آیا می‌توان ارزش هدفمند بودن، تلاش و خودساختگی او را زیر سوال برد؟! هرگز!
از نظر من “موفقیت رسیدن به هدف نیست”! من موفقیت را در داشتن هدف می‌دانم. من موفقیت را یک اشتیاق سوزان می‌بینم.
قبول دارید که انسان‌های موفق، انسان‌های شادی هستند؟ در واقع اگر می‌خواهید شاد باشید می‌بایست موفق باشید. از طرفی روانشناسان معتقدند اگر می‌خواهید موفق باشید می‌بایست شاد باشید. من در این بین به رابطه‌ای پی بردم.
زمانی که هدفی داریم احساس خرسندی و رضایتمندی و نهایتا شادی می‌کنیم و این یعنی موفقیت. رضایتمندی و شادی ما را در مسیر موفقیت قرار می‌دهد. از همین رو می‌گویم انسان‌های به واقع هدفمند انسان‌های موفق هستند. داشتن هدف یعنی موفقیت!
از اینجاست که آن دختر و پسر بیمار به خودش می‌آید. از اینجاست که نا امیدی را رها می‌کند و جسارت آنرا بدست می‌آورد که برای خود هدف‌هایی تعیین کند و در راه رسیدن به آنها گام بردارد. در مسیر موفقیت…
دوست من، فرض کن تنها شش ماه از عمرت باقی مانده بود. برای موفقیت چکاری ست که باید بکنی؟!
منبع

RE: آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! - sajad443 - 01-11-2011 08:01 PM

با سلام
من کتابهای زیادی را در این مورد مطالعه کرده ام و فیلم راز را بیش از 100 بار دیده ام و فقط در مورد کارهای کوچک جواب گرفته ام اما در مورد افکار بزرگی که در سر دارم بی نتیجه مانده ام البته مسلما ایراد از من است اما می خواهم بدانم کجای کار ایراد دارد؟
با تشکر از راهنمایی شما

RE: آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! - کامیار کاظمی - 01-11-2011 10:58 PM

(01-11-2011 08:01 PM)sajad443 نوشته شده توسط:  با سلام
من کتابهای زیادی را در این مورد مطالعه کرده ام و فیلم راز را بیش از 100 بار دیده ام و فقط در مورد کارهای کوچک جواب گرفته ام اما در مورد افکار بزرگی که در سر دارم بی نتیجه مانده ام البته مسلما ایراد از من است اما می خواهم بدانم کجای کار ایراد دارد؟
با تشکر از راهنمایی شما

با سلام.خوشحال میشوم کمکی کنم.اگر امکان دارد کمی درباره تجسم خلاقی که انجام داده اید و هدفتان توضیح بفرمائید!تا همه دوستان راهنمایی کنیم!با تشکر

RE: آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! - zaghian - 08-20-2011 12:28 PM

من با شما جناب کاميار عزيز کاملا موافقم. واين رابطه اي که شما به آن پي برديد( داشتن هدف و احساس خوشبختي) کاملا صحيح است و فقط يک جمله به آن اضافه ميکنم: خرسندي و احساس خوشبختي بيشتر در طول مسير اتفاق مي افتد.
دليل: شما وقتي قصد مسافرت رفتن داريد از چند روز قبل، همچنين در طول مسير واقعا خوشحاليد و دقيقا قبل از اين که به مقصد برسيد در پوست خود نميگنجيد. همين که به مقصد خود ميرسي ديگر سفر شما جذابيت قبل را ندارد. پس درحقيقت تمام لذت سفر در طي کردن مسير بوده است نه رسيدن به خود هدف. و اوج لذت دقيقا قبل از دسيتيابي به هدف است. يادمان باشد تمام دست آوردها و موقعيت هاي که امورز برايمان عادي جلوه ميکند شايد قبلا جزئي از آرزوهاي مان بوده است. کافي است لحظه اي برگرديم و دفتر خاطرات و يا آرزوهايمان را مرور کنيم!

RE: آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! - کامیار کاظمی - 08-20-2011 12:38 PM

(08-20-2011 12:28 PM)zaghian نوشته شده توسط:  من با شما جناب کاميار عزيز کاملا موافقم. واين رابطه اي که شما به آن پي برديد( داشتن هدف و احساس خوشبختي) کاملا صحيح است و فقط يک جمله به آن اضافه ميکنم: خرسندي و احساس خوشبختي بيشتر در طول مسير اتفاق مي افتد.
دليل: شما وقتي قصد مسافرت رفتن داريد از چند روز قبل، همچنين در طول مسير واقعا خوشحاليد و دقيقا قبل از اين که به مقصد برسيد در پوست خود نميگنجيد. همين که به مقصد خود ميرسي ديگر سفر شما جذابيت قبل را ندارد. پس درحقيقت تمام لذت سفر در طي کردن مسير بوده است نه رسيدن به خود هدف. و اوج لذت دقيقا قبل از دسيتيابي به هدف است. يادمان باشد تمام دست آوردها و موقعيت هاي که امورز برايمان عادي جلوه ميکند شايد قبلا جزئي از آرزوهاي مان بوده است. کافي است لحظه اي برگرديم و دفتر خاطرات و يا آرزوهايمان را مرور کنيم!

دقیقا اکنون که فکر میکنم کاملا با نظر شما موافق هستم.در گذشته(شاید حتی 5 سال پیش) موقعیتی که اکنون دارم به واقع برایم دست نیافتنی و آرزو بود اما اکنون هرچه تصور میکنم مکانی که در آن هستم مهم نیست و در خاطرم تنها سختی و شیرینی این سفر که مرا به اینجا رساند در یادم مانده است.

RE: آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! - mhdi855 - 08-20-2011 04:32 PM

سلام دوستان
هیچ وقت شده چیزی را نخایید و بدستش بیارید یا بهتر بگم مثلا یکی یه هدیه بهتون بده که دوستش ندارید زندگی بدون هدف دقیقا همین جوریه همه ادمای موفق کاملا از یه الگو پیروی میکنن ولی برنامه ریزیشون فرق داره یکی مثل بیل گیتس با پنجاه ملیون دلارهم شاید خودش را موفق ندونه ولی یکی دیگه با داشتن چند ملیون ریال اونقد خوشحاله که خودش را ثروتمند ترین ادم دنیا میدونه
پس مهمه که تو زمینه کسب ثروت و موفقیت همیشه بدنبال حدکثر اونی باشیم که هست یا حتی بیشتر
بقول اقای کاظمی سختی های سفر وقتی به مقصد برسیم شیرینی خاص خودش را داره
درون تو مشتی گوشت قرمز است که دیدنش تو را با خودت مواجه نمی کند. تو لابلایآن گوشتهای قرمز درونت نیستی. آنجا را نگرد. خودت را در آرزوهایت خواهی یافت.

RE: آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! - مهدی گل محمدی - 08-20-2011 05:11 PM

سفر
این واژه حتی در لحظه ها هم نمی گنجد
این واژه بی مقدمه نیست.
همیشه برای رسیدن باید رفت ،ماندن یعنی درجا زدن.شاید گاهی ما باورمان نشود که موفقیت در یک قدمی ماست.فقط باید کمی گاممان را بلندتر برداریم.
پس برای آغاز یک سفر.گام اول را باید درست و محکم برداشت تا در طول مسیر از تک تک لحضه ها و تلخی و شیرینی های آن بتوانیم لذت ببریم.
همه یآدما ها روزی به سفر می روند و خود آغازگر یک سفر می شوند.ولی سفرها متفاوت است.یکی همانند من در این سن عاشق سفر به دوردستهای خیال و رسیدن به آرزوهایش است و دیگری در پی سفر برای رسیدن به یک زندگی بخور ونمیر.

پس بیایید از همین الان سفر خود مان را آنقدر طولانی کنیم تا در مسیر رفتنش لذت ببریم.و این لذت تنها با مرگ به انتها برسد.ولی باز هم آن موقع روح ما لذت خواهد برد.

از آنچه که الان هستی کمی فراتر برو

RE: آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! - zaghian - 08-30-2011 10:52 AM

همین که من خودمو در شرایطی میبینم که قبلا تصورشو میکردم نشون میده که من آدم موفقی بودم ولی چرا نتونستم در یک شرایط بهتری باشم برمیگرده به نوع توقعاتی که از خودم انتظار داشتم. درسته من اگر 10 سال پیش از خودم یک انسان کامل تری تصور داشتم الان مطمئنا در یک وضعیت بهتری به سر میبردم. (خدا را شکر الان راضی هستم). ولی شعری که همش سر زبونم هست اینه که "دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به جانان یا جان ز تن درآید"
پس الان فکر میکنم که اگر بتونم با قدرت تجسم و تخیل زندگی 10 سال بعدمو به تصویر بکشم و بتونم با یک برنامه ریزی دقیق و سنجیده تمام خواسته ها و نیازهامو در اون برنامه ریزی به عنوان هدف بگنجونم بی شک من هم در طی این 10 سال یکی از انسانهای موفق روی کره زمین خواهم بود. ولی لازمه داشتن این موقعیت برنامه ریزی دقیق ذهنی است و لازمه این برنامه ریزی شناخت دقیق خواسته ها و اهداف است و لازمه این شناخت ابتدا شناخت فردی است که هر نفر باید زمانی را برای شناخت درون و بیرون خود صرف کند ( به همین دلیل است که میگویند یک ساعت تفکر بهتر از 70 سال عبادت است) چرا که وقتی به شناخت خودمان بپردازیم به یک معرفت نسبی دست پیدا میکنیم که این نیز به عرفان ختم میگردد و خوشا به حال کسی که مسیر رسیدن به اهدافش منجر به رسیدن به ذات حق متعال گردد که در آن صورت هیچ خواسته و هدفی نیست که با قدرت الهی نتواند آن را بدست آورد.

RE: آیا من آدم موفقی هستم؟؟!! - jahanagahi - 08-30-2011 01:42 PM

جمله ای دارم که در بیشتر جاها مطرح میکنم:
ما به امید فردا زنده ایم و هر فردائی بی فردا است تا جائیکه فردائی برای ما وجود ندارد.پس قدر این مسیر را بدانیم.مسیر رسیدن به هدف واقعا لذت بخش است.
دوستی اشاره کرده که به هدفهای کوچکم رسیده ام ولی برای رسیدن به هدفهای بزرگ به مشکل خورده ام.
عزیزی نوشته وقتی به هدفم رسیدم لذتی را که تصور میکردم بمن نداد.
جواب : عزیزان زمانی لذت رسیدن به هدف را بخوبی حس میکنی که آن هدف را نوشته باشی و زمان خط زدن آن هدف (که به آن رسیده ای )دنیای لذت است و باید زمانی را با لذت از رسیدن به هدف صرف کنی و خود را تشویق کنی.
خداوند وقتی انسان را آفرید خود را تشویق کرد و فرمود : آفرین بر من که چنین موجودی (انسان) را آفریدم.