سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا (/showthread.php?tid=7397)

صفحه ها: 1 2 3

من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - asghar 68 - 03-15-2013 05:49 PM

با سلام خدمت همه ی دوستان
منم شرف تاسیس شرکت بازرگانی ام
چند وقت پیش یه سری کاراشو انجام دادم
ایشااله از چند وقت دیگه به صورت هفتگی کارها و پیشرفت انجام شده رو براتون مینویسم

RE: من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - ناصر صادقی - 03-15-2013 07:33 PM

مبارک باشه
انشاله روند کارات هر چه سریعتر پیش بره.

RE: من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - hossein1377 - 03-15-2013 08:01 PM

ایشالله موفق باشی

RE: من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - یک همراه سبز - 03-15-2013 09:04 PM

دوست میلیاردری من بسی بابت این موضوع خوشحال شدیم

و بیشتر خوشحال خواهیم شد که هر هفته گزارش هفتگی روند کارت رو برامون بطور خلاصه بگیSmile

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااا

خداجونم شکرت که بازهم شاهد شروع به کار یکی از عزیزان انجمن هستیم

دوست عزیز با اراده قوی و توکل بر خدا ،سرشار از انرژی به جلو حرکت کن

مطمئن باش که موفق خواهی شد

RE: من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - valiollah - 03-16-2013 10:39 AM

سلام
من هم خوشحال شدم
انشالله که شروع خوبی داشته باشی

RE: من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - keshavarz - 03-29-2013 04:47 AM

با سلام
موفق باشد
اگه در مورد مشاره بازاریابی و فروش و یا طراحی وب سایت کمکی از دست بنده بر میومد خوشحال می شم انجام بدم
با تشکر کشاورز

RE: من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - ehsan21 - 03-29-2013 11:55 AM

ان شاالله تعالي به مدد آقا و تلاش پيگيرانه خودتون و انرژي مثبت دوستان موفق ميشيد لكن اونموقع مارو فراموش نكنيد

RE: من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - jahanagahi - 04-03-2013 01:19 PM

ضمن تبریک. منتظر نتیجه فعالیت شما دوست عزیز هستیم.

RE: من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - habib tousi - 04-03-2013 03:36 PM

انشاالله موفق باشید.گزارش کار فراموش نشه دوست من

RE: من هم شروع کردم+گزارش هفتگی از روند پیشرفت کارا - bahador - 04-03-2013 04:59 PM

بسیار خوشحال شدیم
لطفا ما را هم در جریان کلیات کارتون قرار بدهید
با آرزوی موفقیت روز افزون