سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده فست فود - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- موضوع: ایده فست فود (/showthread.php?tid=7378)

صفحه ها: 1 2


ایده فست فود - nooshabeh - 03-14-2013 02:59 AM

سلام به همه دوستانم
این اولین پستمه تو این انجمن امیدوارم بتونم ایده های خوبی بدم تا بقیه و خودم بتونیم به یه جایی برسیم
خوب می خوام برم سر اصل مطلب
ببینید ما تو شهرمون همه ی فست فود ها به صورت کاملا سنتی هستند
این کاری که به ذهنم رسیده اینه که که فست فود می زنم به صورت کاملا مدرن و فانتزی و یه میز که مشتری با انتخاب خودش بتونه هر چی می خواد ورداره و بزاره تو ساندویچ یا پیتزاش
(همان سلف سرویس) حالا سوال اینجاست که به این صورت کار کنیم دوروزه ورشکست میشیم ولی با راهکارهایی میشه جلوگیری کرد از این امر
حالا من براتون روشن می کنم چجوری میشه
ببینید بهترین ژامبون کیلویی 12000 تومانه و بیشترین قیمت رو هم به نسبت بقیه مواد داره حالا 200 گرم ژامبون میشه 2400 تومان و بقیه مواد هم خیلی زیاد باشه 600 تومان بعد میایم محدودیت وزنی می زاریم میگیم هر ساندویچ نباید از 250 گرم بیشتر بشه حالا هرچی می خوای توش بریز حالا ببینید حداکثر هزینه = 3000 ولی قیمت یه ساندویچ 250 گرمی 5000 تومان یعنی نزدیک به 40 % سود
حالا ببینید که چجوری شکموها هجوم میارن
یه فکر دیگه کردم که هر 1 ساعت یک ساندویج رایگان به صورت قرعه به حاضرین داخل فست فود داده شود .
حالا با این توضیحاتی که دادم نظر دوستان چیه اگه کسی فکر تکمیل کننده ای داره بگه
ممنون می شم


RE: ایده فست فود - اقاي ايـــده - 03-14-2013 12:09 PM

سلام به شما

يادمه چند سال پيش يك ساندويچ فروشي يك ايده اي اجرا كرد كه استقبال خوبي هم ازش ميشد. يك ساندويچ بزرگ درست كرده بود فكر ميكنم 3الي5 كيلو وزنش بود گفته بود هركس اين ساندويچ رو بخوره تا اخرش نوش جونش
اما اگر نتونست بخوره بايد پول كاملش رو بده

در مواردي كه شما گفتيد اينطوري همه فقط كالباس هارو در ايران ميخورند ديگه سراغ چيز ديگه اي نميرن
ميخواهيد امتحان كنيد در منزل يك مهموني فاميلي بگيريد و امتحان كنيد.

فرهنگ اينكار هنوز در ايران كمي جا دارد.

ذهن تون رو بيشتر ازاد كنيد تا ايده هاي ديگري رو هم جذب كند.

موفق باشيد


RE: ایده فست فود - nooshabeh - 03-14-2013 02:40 PM

ممنون از اینکه نظر دادین
راجع به چیزهایی که گفتین من قبلا اشاره کردم اولا ساندویچ بدون گوجه و خیارشور و کلم و کاهو که مزه نداره دوما من تو متن بالا براتون حساب کردم اگه 200 گرم هم کالباس بزاره بازم میشه 2400 تومان و 500 تومان هم حتما نان و مخلفات میشه سوما همین که ایرانی ها جنبه ندارن همه شو کالباس ور میدارن نکته مهمیه برای این ایده و باعث میشه این ایده بگیره و همه هجوم بیارن


RE: ایده فست فود - MohammadHashemi - 03-14-2013 04:43 PM

سلام . فکر کنم بقیه موارد مثل نان و خیار شور و گوجه و کاهو و ... بیشتر از 600 تومان بشه.


RE: ایده فست فود - nooshabeh - 03-14-2013 07:27 PM

ببینید هیچ کی منظور منو نفهمید یعنی من قیمت حد اکثر رو گفتم شما میانگین قیمت مواد رو بگیرین کمتر هم میشه
مگه خیارشور کیلویی 12000 تومانه مگه گوجه کیلویی 12000 تومانه ؟


RE: ایده فست فود - nooshabeh - 03-16-2013 10:42 PM

هنوز منتظر نظرات هستیم


RE: ایده فست فود - GreatNavid - 03-17-2013 01:25 AM

ایده جالبیه ! میتونی چند نفر رو در یک ا دعوت کنی و این کارو براشون انجام بدی ببینی واکنشا چجوریه .


RE: ایده فست فود - مجتبی سلطانی - 04-04-2013 07:24 PM

نوشابه جون میشه بگی تو چه شهری میخوای این کارا بکنی ؟
آخه منم تو اصفهان چندوقته به فکر یه فست فودم با ایده های جالب . راستی سرمایه چقدر میخواد زدن یه فست فود؟


RE: ایده فست فود - mohsen_amiri - 05-09-2013 03:35 PM

سلام
من تازه وارد این تاپیک شدم
تو این طرح میتونی اندازه ای که برا هر ساندویچ مخلفات میزاری رو داخل ظرفهای ژتونی که بخش بخش بزاری با اندازه دقیق و قیمت رو هرکدوم داره خودش انتخاب میکنه و قیمت هم که داره و هرچی اضافه تر بردازه رو قیمت ساندویچش میاد و از هر کدوم که دوست داره لای ساندویچیش میزاره.


RE: ایده فست فود - امير وارسته - 05-15-2013 01:26 AM

(03-14-2013 02:59 AM)nooshabeh نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستانم
این اولین پستمه تو این انجمن امیدوارم بتونم ایده های خوبی بدم تا بقیه و خودم بتونیم به یه جایی برسیم
خوب می خوام برم سر اصل مطلب
ببینید ما تو شهرمون همه ی فست فود ها به صورت کاملا سنتی هستند
این کاری که به ذهنم رسیده اینه که که فست فود می زنم به صورت کاملا مدرن و فانتزی و یه میز که مشتری با انتخاب خودش بتونه هر چی می خواد ورداره و بزاره تو ساندویچ یا پیتزاش
(همان سلف سرویس) حالا سوال اینجاست که به این صورت کار کنیم دوروزه ورشکست میشیم ولی با راهکارهایی میشه جلوگیری کرد از این امر
حالا من براتون روشن می کنم چجوری میشه
ببینید بهترین ژامبون کیلویی 12000 تومانه و بیشترین قیمت رو هم به نسبت بقیه مواد داره حالا 200 گرم ژامبون میشه 2400 تومان و بقیه مواد هم خیلی زیاد باشه 600 تومان بعد میایم محدودیت وزنی می زاریم میگیم هر ساندویچ نباید از 250 گرم بیشتر بشه حالا هرچی می خوای توش بریز حالا ببینید حداکثر هزینه = 3000 ولی قیمت یه ساندویچ 250 گرمی 5000 تومان یعنی نزدیک به 40 % سود
حالا ببینید که چجوری شکموها هجوم میارن
یه فکر دیگه کردم که هر 1 ساعت یک ساندویج رایگان به صورت قرعه به حاضرین داخل فست فود داده شود .
حالا با این توضیحاتی که دادم نظر دوستان چیه اگه کسی فکر تکمیل کننده ای داره بگه
ممنون می شم



سلام به دوست خوبم ،من كاملاًً متوجه شدم و طرح واقعاً جالبيه ولي اصلي ترين مشكل اينجاس ك چجوري ميخواي وزنشو بكشي اگه ميخواي اينكار با روش سلف باشه
شما وزن معيار و ٢٥٠ گرم قرار ميدي يكي ٣٠٠ گرم جا ميكنه بعد وزن ميكنه بايد بقيش و بريزه سره جاش؟ يا اضافه ي مبلغ ميگيري اونجوري همه وسط درس كردن ساندويچ هي ميخان وزن كشي كنن

اين طرح توي خيابون انقلاب يه تايمي اجرا شد ولي نه به اين جللبي بلكه شما ساندويچ و سفارش مي دادي مواد اوليه رو تو ظرف برات ميچيد و خودت ساندويچ و درس ميكردي و البته كله اون مواد ماله خودت بود