سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نیاز به راهنمایی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123)
+--- موضوع: نیاز به راهنمایی (/showthread.php?tid=7304)

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - دهکده جهانی زنان جهان گردون - 03-08-2013 09:08 PM

سلام من تولید ترشی 8 میوه دارم اما بازارش را ندارم ونیاز به شریک دارم که هم بازاریبی کند هم دنبال لبیل ان باشیم با تشکردهکده جهانی زنان جهان گردون در ضمن تولید عرقیجات گیاهی دارم نیاز بهبازاریاب دارم تا پخش کند البته پورسانت عالی میدم تولید عسل صد در صد طبیعی دارم باز برای عرضه ومشتری نیاز بازاریاب دارم پورسانت عالیمیدم در ضمن عزیزانیکه میخواهند چند فر باهم یک دل و یک زبان باشند جوانی سراغ دارم مهندس ساخت ساز است نیاز به مشارکت چند جوان خوب برای سرمایگذاری روی پروژه های ویلا سازی خود دارد وهمچنین برای پیش فروش ویلا مشتری معرفی کند متری 100 تومان بهش میده اگر کسی خواست حتما با این شماره تماس بگیرد09335889054 مهندس مرتضی

RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - دهکده جهانی زنان جهان گردون - 03-08-2013 09:17 PM

سلام عزیزان ایا کسی را میشناسید که دفتری داشته باشد ویک سایت قوی ما بتوانیم عضو گیری کنیم در باره دهکده زنان 15 هزار زن باید عضو این دهکده شوند تا ما بتوانیم پروژه خودمان را شروع کنیم زنان از نظر سنی مهم نیستند چه سنی باشند بعد از ثبت نام ما یک فراخوان میزاریم واهداف پروژه را برایشان شرح میدهیم هدف 1- سوال من از عزیزان این است چگونه انان را جذب کنیم وبه این فراخوان دعوت نماییم متشکر میشوم اگر نظر وایده خودتان را برام بنویسید با تشکر دهکده جهانی زنان جهان گردون
مشتری معرفی کنید برای پیش فروش ویلا در شمال ایران گیلان درصد میلیونی بگیریددهکده جهانی زنان

RE: نیاز به راهنمایی - مهدی گل محمدی - 03-08-2013 09:36 PM

ناظم جان در خدمتیم..........