اصفهان زیبا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: تصاویر و کلیپ جالب (/forumdisplay.php?fid=63) +---- موضوع: اصفهان زیبا (/showthread.php?tid=7302) |
اصفهان زیبا - mohammadshamosi - 03-08-2013 05:47 PM شهر من شهر دل است
شهر من شهر بنای ماندگار شهر من شهر تمام عاشقی هاست شهر من شهر قشنگ اصفهان است. . . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اصفهان زیبا - mohammadshamosi - 03-09-2013 06:01 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اصفهان زیبا - mohammadshamosi - 03-18-2013 05:04 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اصفهان زیبا - mohammadshamosi - 04-05-2013 02:36 PM حیات دوباره به اصفهان باز میگردد
![]() اصفهانیها برای استقبال از زایندهرود لحظه شماری میکنند با بازگشایی رودخانه زاینده رود در روز پانزدهم فروردین ماه، اصفهانیها برای دیدن مایه حیاتشان در روز جمعه لحظه شماری میکنند و پیشبینی میشود در ساعات پایانی امروز آب به اصفهان و پلهای تاریخی این شهر برسد. ![]() به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان پس از جاری شدن آب در رودخانه زایندهرود، موجی از نشاط و شادابی سرتاسر اصفهان را فرا گرفته و همه مردم اصفهان و شهرستانهای اطراف و کشاورزان اصفهانی برای جاری شدن و مشاهده آب در بستر رودخانه زایندهرود و در کنار پلهای تاریخی اصفهان لحظه شماری میکنند. معاون سیاسی و امنیتی استاندار اصفهان در برنامهای تلویزیونی خبر جاری شدن آب در رودخانه زایندهرود را به مردم اصفهان اطلاعرسانی کرد و گفت: در جلسهای که با محوریت وزارت نیرو در پنجم فروردین ماه سال جاری در تهران برگزار شد، مباحث مطرح و الگوی تدوین شده در جلسات اصفهان ارائه شد و در ششم فروردین ماه با حضور همان تیم به همراه کشاورزان نتیجهگیری نهایی اتخاذ شد و طی آن دریچه های سد زاینده رود بازگشایی شد. تأمین آب شرب 5 میلیون نفر از مردم فلات مرکزی ایران، توسعه کشاورزی، صنعت و فضای سبز، زیست موجودات مختلف، تلطیف هوا، حفاظت از اراضی، اشتغال، زیبایی منظر و جذب توریست از جمله مزایای جاری بودن آب در رودخانه زاینده رود بوده و تاریخ، تمدن و فرهنگ در اطراف رودخانه وابسته به زاینده رود است و خشکی زاینده رود در سالهای اخیر عوارض و پیامدهای نامناسبی برای مرکز کشور و اصفهان به دنبال داشته است. این هم به برکت سفر اعضای گل و دوست داشتنی انجمــــــــــــــــــــــــن عزیزمان ![]() این موسیقی زیبا در وصف اصفهان رو تقدیم به همه عزیزان میکنم گوش فرا دهید تا لذت ببرید و رستگار شوید ![]() دانلود کنید ![]() RE: اصفهان زیبا - MohammadHashemi - 04-05-2013 04:14 PM همین عید اصفهان رفته بودم حیف که زدن داغونش کردن . خدا کنده این دفعه که قراره آب به زاینده رود برگرده دائمی باشه . باز دوباره خشکش نکنن. RE: اصفهان زیبا - bahador - 04-05-2013 08:10 PM همین الان داریم به اتفاق دوستان میریم کنار زاینده رود جای همه دوستان خالیییییییییییییییی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اصفهان زیبا - MARYAR - 04-05-2013 08:25 PM خوش به حالتون ما هم دو هفته دیگه با یه انرژی ویژه میایم اصفهان از الان فک کنم جبهه هوای مثبت ما را دارید در حوالی استان اصفهان می بینید ![]() |