سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: صندلی داغ (برای نخستین بار در ایران) (/forumdisplay.php?fid=80) +--- موضوع: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) (/showthread.php?tid=729) |
سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - کامیار کاظمی - 09-03-2011 02:52 PM نام: کامیار کاظمی شغل : نویسنده - کارشناس نرم افزار شهر شغل: تهران ببخشید اما بنا بر درخواست دوستان بود تا روی صندلی کباب شوم!! ![]() لطفا دوستان سوالات خود را تا روز چهار شنبه ارسال کنند. RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - 3ObHaN - 09-03-2011 03:26 PM سلام خوبید ؟ خودت خوبی ؟ خونواده خوبن ؟ اوضاع چطوره ؟ چند وقته کتاب مینویسید ؟ چطور نویسنده شدید ؟ اولین کتابتون رو تو چند سالگی نوشتید ؟ برای چاپ و توزیع اولین کتابتون چقدر هزینه کردید و چقدر سود کردید ؟ الان همچین کتابی همین هزینه و سود رو داره ؟ چرا کارشناسی نرم افزار رو انتخاب کردید ؟ بازار کارتون کجاست ؟ یه توضیحی در مورد مهندسی نرم افزار میدید !؟ برای میلیاردر شدن ، به حرفه ی دانشگاهیتون بسنده میکنید یا کاری غیر از تخصصتون ( مثل پیمانکاری ) انتخاب میکند ؟ اگه دوباره قصد انتخاب رشته رو داشتید ، همین رشته رو انتخاب میکردید ؟ ایا با وضعیت ایران این رشته ی تحصیلی رو به ما در شرف کنکوری ها پیشنهاد میدید ؟ سوال دیگه ای نبود ؟ ببخش زیاد شد ؟ RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - mehdipoor_mon - 09-03-2011 05:11 PM با سلام ..... ما هایی که هنوز مدرکمون دستمون نیست رو یه نصیحت کنید چظوری کار پیدا کنیم؟چجوری یزای خودمون کار کنبم؟ RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - jahanagahi - 09-03-2011 07:27 PM سلام : - کی بفکر این انجمن افتادی؟ - هدف اولیه شما در رابطه انجمن چی بود و تا کنون به کجا رسیده؟ - این انجمن می تواند عملا هم وارد کار بازار شود؟ - علم بهتر است یا ثروت؟ - برای موفقیت در بازار نیاز به تحصیلات عالیه دارد یا نه؟ البته با دلیل. موفق هستی , موفقتر باشی. RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - MARYAR - 09-03-2011 10:34 PM هدف بزرگتون از نويسنده شدن چيست؟ ايده متفاوتتان در مقابل بقيه نويسندگان چيست؟ آينده مهندسي نرم افزار را در ايران و زندگي شخصي چگونه ارزيابي مي كنيد؟ آيا وجود تحريم ها در رشته مهندسي نرم افزار تاثيري دارد؟ RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - mosafer bedar - 09-03-2011 11:10 PM سلام و درود - می نویسید تا کامیارکاظمی باشید یا اینکه کامیار کاظمی هستیدتا بنویسد . - تا به حال چه تعداد نرم افزار را شما توانستید بومی سازی کنید؟ - آیا اصولا شما معتقد هستید نرم افزارها بومی سازی شوند یا که نه نیازی به آن نیست؟ - شما کامیار کاظمی متخصص علوم تغذیه را بیشتر دوست دارید یا مهندس کامیارمتخصص نرم افزار با تشکر از شما دوست گرامی RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - مهدی گل محمدی - 09-03-2011 11:23 PM سلام. -الان به نظرت چه کتاب هایی نیاز جامعه ی ماست؟ -به عنوان یه نویسنده چقدر به کارت علاقه داری؟ -آیا نویسندگی می تونه به عنوان شغل اصلی باشه.یا نه باید بیشتر تفننی باشه؟ -چیشد که به فکر نویسندگی افتادید؟ RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - masiha - 09-06-2011 04:35 PM آقاي كاظمي من هميشه عاشق نوشتن بودم ولي كلمات هميشه تو ذهنم خوبن ولي رو كاغذ نمي تونم بنويسم مي خواستم بدونم شما چگونه كلمات ذهن خود را روان مينويسيد؟ چگونه و با چه رمزي مخاطب را جذب نوشتههاي خود مي كنيد؟ چگونه به كتاب خود كشش مي دهيد كه خواننده تا آخر آنرا مطالعه كند؟ چگونه حوادث ذهني خود را در كتاب تصوير سازي مي كنيد؟ RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - sara - 09-06-2011 04:40 PM زمينه كاريتان بيشتر در حوزه برنامه نويسي است يا توليد نرم افزار؟ مراحل توليد يك نرم افزار پرفروش در بازار چيست؟ اگر اين كار شخصي انجام شود و بدون حمايت شركت آيا به نظرتان نرم افزار موفق مي شود؟ RE: سومین صندلی داغ - نویسنده(کارشناس نرم افزار) - سخنگوی دولت - 09-06-2011 06:08 PM خودم: آقا. چقدر سر و صدا می کنید. نوبته منه که ازش سول کنم. کاربر اولی: آقای برو ته صف. برو دیگه. کاربر دومی: چیه قوره نشده میخای مویز بشی. کاربر سومی: که یه پیرزن مهربون بود. چیکارش دارید. کشتید بچه مردمو ولش کنید. مگه چیکار کرده. می خاد چند تا سوال بپرسه. تازه یدون سوال که صف نمی خاد. بزارید بپرسه. کاربر اولی و دومی: خوب اینو از اول بگو بچه جون. بیا یه سوالت را بپرس و بزن به چاک. حالا این باز خدم هستم: مادر جون دستت در نکنه. حالا سوال: آقا ببینم می تونی بگی تصویر ذهنی که باعث شد این وبلاگ را راه بیاندازی چه شکلی بود؟ کاربر اولی و دومی: ده بچه پرو برو دیگه. ومن: دارم می دوم |