دومین صندلی داغ شغل - فوت و فن چاپ و تبلیغات - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: صندلی داغ (برای نخستین بار در ایران) (/forumdisplay.php?fid=80) +--- موضوع: دومین صندلی داغ شغل - فوت و فن چاپ و تبلیغات (/showthread.php?tid=721) |
دومین صندلی داغ شغل - فوت و فن چاپ و تبلیغات - کامیار کاظمی - 09-01-2011 07:31 PM دومین صندلی داغ انجمن بخوبی به اتمام رسید.با توجه به آن صندلی داغ در اینجا از شما دوستان خواهشمندم نظر دهید که یک فرد برای آنکه در کار تبلیغات وچاپ موفق باشد چه ایده هایی را پیشنهاد میدهید؟ RE: دومین صندلی داغ شغل - فوت و فن چاپ و تبلیغات - کامیار کاظمی - 09-03-2011 02:57 PM به نظر من در این شغل آنقدر تنوع کار زیاد است و یک فرد باید حرفه ای و بنا بر فصل حتی! بخش مورد علاقه را جهت کار انتخاب کند و در نهایت هم خرید دستگاه های مخصوص کار که تا حد ممکن مواد اولیه احتیاج نداشته باشند (مانند دستگاه پاکت زنی که فقط چسب احتیاج دارد.) در پیشرفت کار بسیار مناسب است. RE: دومین صندلی داغ شغل - فوت و فن چاپ و تبلیغات - P@RSA - 01-28-2012 04:32 PM بازار چاپ و تبليغات بازار گسترده ايست.علاوه بر چاپ روي خودكار،تقويمهاي ديواري،چاپ روي سي دي،كارت ويزيت و ... . يه سري كارها رو جديدا ديدم از جمله پازل كردن عكسهاي شخصي و خانوادگي،چاپ اين عكسها روي يه سري فنجانها كه با ريختن آب گرم در آن عكس ظاهر شده و با سرد شدن آن عكس محو ميشود كه بنظرمن خيلي جالب بود من خونه يكي از اقوام ديدم. يه خدمات كامپيوتري تو محله ما هست كه كار طراحي هم ميكنه مثلا يه نجاره كه كار گل و مرغ براي روي مبلها رو ميده ايشون طراحي كنه همينطور يه نفر انواع باطري بصورت فله اي از چين وارد ميكنه و اينجا جلدها و بسته بنديهاشو واسش طراحي ميكنن و ... . RE: دومین صندلی داغ شغل - فوت و فن چاپ و تبلیغات - مهدی گل محمدی - 01-28-2012 06:17 PM برای پیشرفت تو شغل تبلیغات باید دید که بهترین نوع و نیاز مشاغل در این کار چیه؟مثلا کارت ویزیت تو هر شغلی مشترکه.پس میشه روش کار کرد یا فاکتور تو هر شغلی مشترکه پس میشه روش کار کرد. من خودم مدتیه ذهنم بدجور مشغول این قضیه شده که نیاز تبلیغاتی مشاغل رو شناسایی کنم و فقط دست بزارم رو اون. |