سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نحوه فروش و بازاریابی ماهیان زینتی و اکواریومی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130)
+---- موضوع: نحوه فروش و بازاریابی ماهیان زینتی و اکواریومی (/showthread.php?tid=7191)

نحوه فروش و بازاریابی ماهیان زینتی و اکواریومی - yunespc - 03-01-2013 05:20 PM

سلام,دوستان من حیاط و پشت بام منزلمان نسبتا بزرگ است میخوام ماهیان زینتی و اکواریومی پرورش بدم یه بار تو تلوزیون نشون میداد که سود خوبی داره و میشه صادرات کرد توی فضاهای کوچک هم میشه فنی حرفه ای هم اموزش میده فقط نحوه بازاریابی و فروش اون چطور است
لطفا مشارکت کنید

RE: نحوه فروش و بازاریابی ماهیان زینتی و اکواریومی - ast0300 - 03-01-2013 06:01 PM

اینو با تجربه چندین سال آکواریوم داری میگم؛ برعکس خیلی کارها که تولید آسونتر از فروش و بازاریابی هستش، تولید و پرورش ماهی زینتی کاری بسیار سخت با فروش راحت هستش
مطمئن باش بعد تولید جنست رو زمین نمیمونه.
اما .....
باید بدونی چی میخوای تولید کنی و چطور جفت رو انتخاب کنی و غیره
خودت تا حالا آکواریوم داشتی ؟ تا حالا تونستی تکثیر کنی ؟ میتونی غذا درست کنی ؟

RE: نحوه فروش و بازاریابی ماهیان زینتی و اکواریومی - ehsan_info - 03-01-2013 09:15 PM

کسی میتونه منبع خوبی برای انتخاب ماهی شور بهم معرفی کنه؟
اخه خیلی دنبالش گشتم میخواهم یک جفت بگیرم ولی خوب مطمن نیستم

RE: نحوه فروش و بازاریابی ماهیان زینتی و اکواریومی - yunespc - 03-01-2013 09:41 PM

نه تجربه ندارم ولی اون شخصی که تلوزیون اومده بود میگفت من از فنی حرفه ای یاد گرفتم
خوب نگفتید روش بازاریابی چیست اصلا چه جوری میشه با واسطه‌ها ارتباط گرفت براي فروش به آنها و یا صادرات
کمکم کنید تا این کار را استار ت بزنم و از مقیاس کم شروع کنم
هر اطلاعاتی دارید بگید ممنون میشم

RE: نحوه فروش و بازاریابی ماهیان زینتی و اکواریومی - ast0300 - 03-01-2013 10:46 PM

(03-01-2013 09:15 PM)ehsan_info نوشته شده توسط:  کسی میتونه منبع خوبی برای انتخاب ماهی شور بهم معرفی کنه؟
اخه خیلی دنبالش گشتم میخواهم یک جفت بگیرم ولی خوب مطمن نیستم
این سایت میتونه خیلی کمکتون کنه چون تو بحث آبشور قویترینه
سایت دلتامارین

(03-01-2013 09:41 PM)yunespc نوشته شده توسط:  نه تجربه ندارم ولی اون شخصی که تلوزیون اومده بود میگفت من از فنی حرفه ای یاد گرفتم
خوب نگفتید روش بازاریابی چیست اصلا چه جوری میشه با واسطه‌ها ارتباط گرفت براي فروش به آنها و یا صادرات
کمکم کنید تا این کار را استار ت بزنم و از مقیاس کم شروع کنم
هر اطلاعاتی دارید بگید ممنون میشم

شما یه سر به این انجمن، بخش تکثیرش بزن،اطلاعاتت کامل میشه بعد ببین میتونی از پسش بر بیای یا نه
انجمن تخصصی ماهی و آکواریوم
الان شرکت های بزرگی مثل ماهیران که بخاطر گرونی دلار واردات ماهی رو کم کردن خیلی راحت از سالن دارهای داخلی خرید میکنن