سلام و عرض ادب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: سلام و عرض ادب (/showthread.php?tid=7173) صفحه ها: 1 2 |
سلام و عرض ادب - مهدی گل محمدی - 02-28-2013 01:10 AM سلام خدمت دوستان گل و دوست داشتنی خیلی دلم براتون تنگ میشه... روزایی که نمیتونم بیام انجمن واقعا خیلی ناراحت میشم..... قصدم از ایجاد این تاپیک تنها این بود که به دوستان بگم درست عقب نشینی کردم و فعلا بیکارم ولی اونطوری هم نیست که کلا بیکار باشم....دارم یک سری تحقیقات میکنم برای شروع جدی و محکم که انشالله بتونم پیشرفت کنم..... فعلا تا قطعی نشدن کارها نمیخوام چیزی بنویسم....... دوست دارم که کارها قطعی بشه....وقتی که اومدم اعلام شروع کردم.... همه چیز رو غلطک باشه..... یه خبر خوشی رو هم بهتون بدم که تمام راه و روش من از سفر مشهد به بعد عوض شد و دید من نسبت به دنیای تجارت تغییر کرد....یعنی واقعا اون تاثیری که من باید میدیدم رو دیدم...... در کل این تاپیک رو زدم که هم از دوستانی مث برادر عزیزم کامیار،خواهر عزیزم مریم خانم،پدر بزرگوارم آقای قربانیان و برادرها و خواهران نازنین دیگرم تشکر کنم...که باعث شدن روح مرده و نا امید من که باعث فرسودگی من شده بود دوباره در قالب جسمم زنده بشه و یک بار دیگه به همون مهدی شاد و بشاش و پرتلاش همیشگی برگردم....و معنای واقعی زندگی رو دوباره لمس کنم...... عذر خواهی میکنم که سرتون رو درد آوردم.... فقط خواستم بگم فعلا در حال تغییرم و دارم برنامه ریزی صحیح و با قدرت برای آینده انجام میدم مطمئنا اون روز خواهد رسید که خبر های داغی رو بهتون بدم... و خواستم بگم که فکر نکنید چون مغازه رو جمع کردم به مثابه شکست بوده...... نه.....چندین قدم به عقب برگشتم تا بتونم گام بلندی رو بردارم...... منتظر خبر های داغ من باشید...... پروردگارا
داده هایت ، نداده هایت و گرفته هایت را شکر می گویم چون داده هایت نعمت ، نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است. RE: سلام و عرض ادب - mohammadshamosi - 02-28-2013 01:18 AM مهدی جون دادا ، میخوامت خودت که همیشه قوی و موفق هستی حالا این برنامه کار هم یه تجربه عالی شد، که در آینده انشالله قوی تر و موفق تر باشی خدا هم پشت و پناهته ما هم کاری بتونیم انجام بدیم، حتما در خدمتت هستیم RE: سلام و عرض ادب - حامد - 02-28-2013 01:19 AM داداش مهدی عزیز با شناختی که از تو دارم میدونم که در اینده حتما" در عرصه تجارت خواهی درخشید. موفق باشی. RE: سلام و عرض ادب - ahmad rezaee - 02-28-2013 01:21 AM آقا مهدی شما هنوز اول جوانی هستید به راحتی می توانید با این ذهن کنجکاو که من در مشهد از شما دیدم به تثبت موقعیت و فتح قله موفقیت دست پیدا کنید . این سری گام هات رو جایی بزار که قبل از تو آدمهای موفق قرا داده بودند . حتماً نیازی نیست قله جدیدی را به تنهایی فتح کنــــی . با اشتیاق حرکت کن و حلقه دوستانت رو از افراد ثروتمند انباشته کن و از روش های آنها الگو بگیر الگـــــــو بگیـــــــــــر فعلاً فقط همین RE: سلام و عرض ادب - sir-mahyar - 02-28-2013 01:24 AM و یک بار دیگه به همون مهدی شاد و بشاش و پرتلاش همیشگی برگردم....و معنای واقعی زندگی رو دوباره لمس کنم...... مثل همیشه قابل تحسینی مرد بزرگ امیدوارم با تموم قدرت بری جلو تا برسی به قله و از اونجا پرواز کنی روزای زیادی نمونده تا باز همو ببینیم... با دست پر بیا ![]() RE: سلام و عرض ادب - 3ObHaN - 02-28-2013 01:31 AM داوش مهدی ، ول کن . مغزت رو خالی کن ![]() رها سازی کن . هدفت رو نزار مسیر مسافرت بزار مقصد از مسیر استفاده کن . بزار بالایی انتخاب کنه راهت رو . نشونه هاش رو میزاره تو کل کائنات . نشونه ها رو ببین و بتاز به سمت هدف . محکومی به موفقیت ![]() RE: سلام و عرض ادب - MARYAR - 02-28-2013 01:45 AM دادا مهدی بابا اشک ما را درآوردی آخر شبی این تغیراتت نشونه چیزای خوبی در توئه این تغیرات و نوساناتت را به طلا و سکه تشبیه می کنم که با اینکه در صعود و فروده اما صعودش همیشه بیشتره و همیشه طلا می مونه پس به خودت افتخار کن مرد طلائی انجمن RE: سلام و عرض ادب - مهدی گل محمدی - 02-28-2013 01:50 AM خیلی احساس غرور میکنم که دوستان نازنینی چون شما دارم...اصلا اغراق نمیکنم و شعار نمیدم واقعا از ته دل میگم...... همیشه هوامو داشتید... من یه روزی پرچم این انجمن رو در بلندای قله های موفقیت با خودم خواهم برد..... دوستون دارمممممم RE: سلام و عرض ادب - sir-mahyar - 02-28-2013 01:55 AM (02-28-2013 01:50 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: خیلی احساس غرور میکنم که دوستان نازنینی چون شما دارم...اصلا اغراق نمیکنم و شعار نمیدم واقعا از ته دل میگم...... هممون با هم به بالا ترین نقطه می بریمش مهدی جون قدم به قدم کنارتیم داداشم ![]() RE: سلام و عرض ادب - 3ObHaN - 02-28-2013 01:58 AM (02-28-2013 01:50 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: خیلی احساس غرور میکنم که دوستان نازنینی چون شما دارم...اصلا اغراق نمیکنم و شعار نمیدم واقعا از ته دل میگم...... اخ جون قله . من خیلی قله دوست دارم . منم میام ![]() ![]() ![]() |