سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
با اين وضع بازار با 1ميليون چه كاري ميشه كرد؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: با اين وضع بازار با 1ميليون چه كاري ميشه كرد؟ (/showthread.php?tid=7028)

با اين وضع بازار با 1ميليون چه كاري ميشه كرد؟ - kingdom_65 - 02-18-2013 12:48 AM

سلام اساتید محترم.بنده تازه با این سایت آشنایی پیدا کردم.خیلی سایت خوب و مفیدی می باشد و در همین ابتدای کار برای من خیلی اموزنده بود.
من اهل شهر خرم اباد هستم شهرم نه زياد كوچيكه نه زياد بزرگ تحصيلاتم ديپلم به اينترنت علاقه دارم كار خاصي هم بلد نستم فقط راهنمايي ميخوام براي راه انازي يه كسب و كار اگه كمكم كنين خيلي ممنون ميشم.

RE: با اين وضع بازار با 1ميليون چه كاري ميشه كرد؟ - kingdom_65 - 02-18-2013 12:58 AM

ببخشيد دوستا اشتباها به جاي 10 ميليون 1 ميليون رو زدم لطف كنين
با اين وضع بازار با 10ميليون چه كاري ميشه كرد؟
بهم كمك كنين

RE: با اين وضع بازار با 1ميليون چه كاري ميشه كرد؟ - toofan245 - 02-18-2013 01:01 AM

دوست عزیز اگر انجمن را خوب می خواندید بارها و بارها سوال شما پرسیده شده است و می بینید که جواب قطعی وجود ندارد. در انجمن از 1000 تومن سرمایه بحث هست تا 200 میلیون تومن و بالاتر
مطمئنا اساتیدی هستن که کمک کنند ولی معمولا میگن اول انجمن رو بخون چون هیچکس به اندازه خود شما با روحیات و علائقتون آشنایی نداره
اگر به جز علاقه ای که به اینترنت دارین تخصص خاصی چه در زمینه نت و چه دیگر زمینه ها دارید بفرمایید تا بهتر بشه کمک کرد