سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+---- انجمن: متن و مطالب جالب (/forumdisplay.php?fid=62)
+---- موضوع: پناهنده شدن مرد مریخی به زمین (/showthread.php?tid=7024)

صفحه ها: 1 2

پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - ابراهیم رضایی - 02-17-2013 09:27 PM

مردی در مریخ در نهایت فقر زندگی میکرد. اورا از سیاره اش راندند. تصمیم گرفت به زمین بیاید و اینجا موفق شود و با کوله باری از ثروت و مکنت برگردد .برای پیدا کردن راه موفقیت با یک جمله کمکش کنید.

RE: پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - jahanagahi - 02-17-2013 11:21 PM

(02-17-2013 09:27 PM)ابراهیم رضایی نوشته شده توسط:  مردی در مریخ در نهایت فقر زندگی میکرد. اورا از سیاره اش راندند. تصمیم گرفت به زمین بیاید و اینجا موفق شود و با کوله باری از ثروت و مکنت برگردد .برای پیدا کردن راه موفقیت با یک جمله کمکش کنید.

مرد مریخی یکماه کامل تایپیکهای این انجمن را به دقت مطالعه کن و بعدا با ثروت عظیمی از تفکرات مثبت به مریخ برگرد و در ازای دریافت پول آموزش بده.هم خود ت میلیاردر می شوی و هم افرادی که به حرفهایت توجه میکنند.

RE: پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - صدفی - 02-17-2013 11:28 PM

دقیقا من با استادم آقای قربانیان موافقم

دوست مریخی من:
نگرش خودتو نسبت به زندگی و محیط اطرافت عوض کن بقیه چیزها خودش حل میشه

RE: پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - jahanagahi - 02-17-2013 11:37 PM

(02-17-2013 11:21 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(02-17-2013 09:27 PM)ابراهیم رضایی نوشته شده توسط:  مردی در مریخ در نهایت فقر زندگی میکرد. اورا از سیاره اش راندند. تصمیم گرفت به زمین بیاید و اینجا موفق شود و با کوله باری از ثروت و مکنت برگردد .برای پیدا کردن راه موفقیت با یک جمله کمکش کنید.

مرد مریخی یکماه کامل تایپیکهای این انجمن را به دقت مطالعه کن و بعدا با ثروت عظیمی از تفکرات مثبت به مریخ برگرد و در ازای دریافت پول آموزش بده.هم خود ت میلیاردر می شوی و هم افرادی که به حرفهایت توجه میکنند.
مرد مریخی می شوی :
دکتر آزمندیان مریخ
آنتونی رابینز مریخ
و......
.SmileSmileSmile

RE: پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - مهدی 1 - 02-18-2013 10:08 AM

مریخی گرامی ، می دونم سخته ولی سعی کن کلا این سفر را از یاد ببری دی:

خیلی بدآموزی داره

RE: پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - M3HDI - 02-18-2013 02:29 PM

سالها دل طلب جام جم از ما می کرد آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد

من و مریخی نداریم ،کلید خودمونیم

RE: پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - Delta.H - 02-18-2013 03:01 PM

من به این بنده خدا مریخی میگم حاجی برو یه مدت تو آمریکا کار کن حقوقتو که به $ گرفتی بیا از اینجا هرچی خواستی به ريال بخر برو مریخ به مارخ(واحد پول مریخی ها Yosef.gif)بفروش!
قول میدم تا 7 پشت این تجارت رو ول نمیکنید!Yosef.gif

RE: پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - بابایی - 02-18-2013 06:01 PM

مرد مریخی متأسفانه جنس ثروت ما به درد سیاره شما نمیخوره... تلاش بیهوده نکن...
شما آب نمیخورین
سوخت هم نمی سوزونین
کلا غذا هم که نمیخورین
فقط بو میدین
ما هم که از بوهای بد متنفریم...
شاید بتونیم زباله های زمین رو بفرستیم مریخ اونجا باهاش حال کنید....منتها اول باید سهم منو بدی
من به زمینی ها هم اعتماد ندارم تو که هیچ.... Smile

RE: پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - mir abbas - 02-18-2013 08:31 PM

مریخی جان هیچ وقت سمت ایران نیا چون با این همه شگفتی هنگ میکنی سیمات قاطی میکنه و میسوزی ،نمیتونی دیگه برگردی.

RE: پناهنده شدن مرد مریخی به زمین - 3ObHaN - 02-18-2013 08:38 PM

من که مریخی رو میگیرم میندازم تو گونی بین مراکز تحقیقاتی دنیا حراج میزارم شروع قیمت یه میلیون دلار ورودی 200 هزار دلار اخرشم به بالاترین قیمت میفروشم Big Grin
این بیچاره که نتونسته تا الان میلیاردر شه تا انجمن هم بخونه 2-3 سال طول میکشه ذهنیتش عوض شه دو سه سال طول میکشه شروع کنه حداقل یه سال طول میکشه میلیاردر شه 4-5 سال طول میکشه دیگه پیر شده پول و ثروت به دردش نمیخوره Big Grin حداقل من که جوونم میلیاردر شم Big Grin