سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درخواست پیشنهاد یک برند برای فعالیت در اینترنت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108)
+--- انجمن: برند(Brand) (/forumdisplay.php?fid=111)
+--- موضوع: درخواست پیشنهاد یک برند برای فعالیت در اینترنت (/showthread.php?tid=6965)

درخواست پیشنهاد یک برند برای فعالیت در اینترنت - MohamadMJ - 02-13-2013 03:40 PM

سلام دوستان 12_002
خسته نباشید همگی

راستش تصمیم دارم یک سایت در زمینه های آموزش بهینه سازی، آموزش های افزایش امنیت سایت، آموزش های کار با وردپرس، آموزش روشهای کسب درآمد از اینترنت، آموزشهای بازاریابی آنلاین و ....
ایجاد کنم و دوست دارم اسمی برند مانند ایجاد کنم که بشه همه اینارو پوشش داد.
ترجیحا اسمی باشه که بخوره به کار توی اینترنت.
وقتی برند باشه مطمئنا بعدها هم میشه کنار آموزشها و راهنمایی ها به اسم اون برند یا سایت بهینه سازی انجام داد قالب طراحی کرد و ...

ممنون میشم اگر اسم قشنگی مد نظرتون هست که برای دامنه این سایت ثبت کنم راهنمایی کنید.
دوستانی که در این موارد فکرشون بهتر کار میکنه خواهشن یه کوچولو وقت بزارید

یکم زیادی وسواسی هستم و واسه همین تا این حل نشه نمیتونم سایت رو بالا بیارم. پس کمک کنید
ممنونم 10_004

RE: درخواست پیشنهاد یک برند برای فعالیت در اینترنت - M3HDI - 02-13-2013 03:58 PM

سلام

من معمولا تو این جور مواقع کلی نگاه می کنم تا فردا اگر خواسته باشم ، عنوانی رو کم و زیاد کنم به مشکل نخورم

چون کار آموزش رو دارید انجام میدید یه مورد رو براتون میفرستم

منتهی اگر خوشتون اومد ، خرج داره

خرجش هم اینه که هر موقع یادتون اومد یه صلوات برامون بفرستید

موفق باشید

RE: درخواست پیشنهاد یک برند برای فعالیت در اینترنت - MohamadMJ - 02-13-2013 04:06 PM

(02-13-2013 03:58 PM)M3HDI نوشته شده توسط:  سلام

من معمولا تو این جور مواقع کلی نگاه می کنم تا فردا اگر خواسته باشم ، عنوانی رو کم و زیاد کنم به مشکل نخورم

چون کار آموزش رو دارید انجام میدید یه مورد رو براتون میفرستم

منتهی اگر خوشتون اومد ، خرج داره

خرجش هم اینه که هر موقع یادتون اومد یه صلوات برامون بفرستید

موفق باشید

ممنونم داش مهدی عزیز 12_002
دامین خوبیه ولی گرون داری میدی 10_003 تخفیف بده خب من تا آخر عمر قراره دامین رو ببینم چقدر صلوات 35

ممنونم داش مهدی. دامین خوبیه رفت توی لیست
بیشتر دنبال دامینهایی هستم که به کار مربوط تر باشه. آموزش دادنه ولی مربوط به کارهای تحت نت یه جورایی.
دنبال اسم های یه جورایی مرتبط تر میگردم با کار.
اگرم چیزی پیدا نشد دامین پیشنهادی شما هم توی لیست رفت.
واقعا ممنونم ازت 12_002

RE: درخواست پیشنهاد یک برند برای فعالیت در اینترنت - MohamadMJ - 02-15-2013 09:18 AM

سلام و صبح بخیر
ممنون میشم دوستان عزیز نظراتشون رو اعلام کنن تا بتونم کارم رو شروع کنم
بازم ازتون ممنونم :X