سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بهترین ایده برای مغازه 130 متری - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: بهترین ایده برای مغازه 130 متری (/showthread.php?tid=6851)

بهترین ایده برای مغازه 130 متری - vox00vox - 02-04-2013 02:30 PM

با سلام خدمت همه دوستان
من سال گذشته یه سرمایه گذاری کردم روی یه ملک. یه مغازه توی یه میدون میوه و تره بار نوساز که 130 متره با همه امکانات. البته من برای خرید و فروش ملکیش رفتم. حالا به خاطر اینکه تازه سازه و زیاد رفت و آمدی فعلا توی میدون نیست، فروشش مشکل شده. البته کلا 60 تا مغازه ست که 15 تاشون فعالن.
از طرفی هم حیفه یه مغازه به این بزرگی خالی بمونه. خواستم از دوستان مشورت و راهنمایی بگیرم که چه کاری میتونم اونجا انجام بدم که بهره وری خوبی داشته باشه. منتظر ایده های خوبتون هستم. سرمایه هم میتونم تا 30 تومن جور کنم. البته خودم یه چیزی توی ذهنم هست : بسته بندی میوه به اوزان 1 و 2 کیلوگرمی برای سوپریها. نمیدونم جواب میده توی شهرستان یا نه.
خلاصه ممنون میشم کمکم کنید.

RE: بهترین ایده برای مغازه 130 متری - اقاي ايـــده - 02-04-2013 02:36 PM

سلام

در كدام شهر هستيد؟؟

ايده اي كه خودتان داريد بهترين ايده است اما اول بايد تحقيق و بررسي كنيد.

سپس بعد از به نتيجه نرسيدن ايده اول به دنبال ايده جديد باشيد.

اطلاعات بيشتري رو ارائه كنيد.

RE: بهترین ایده برای مغازه 130 متری - vox00vox - 02-04-2013 02:40 PM

(02-04-2013 02:36 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  سلام

در كدام شهر هستيد؟؟

ايده اي كه خودتان داريد بهترين ايده است اما اول بايد تحقيق و بررسي كنيد.

سپس بعد از به نتيجه نرسيدن ايده اول به دنبال ايده جديد باشيد.

اطلاعات بيشتري رو ارائه كنيد.

ممنون از توجهت
موقعیت میدون بار در شهرستان آزادشهر استان گلستان هستش. اینجا در نزدیکی (20 کیلومتری) ما یه میدون میوه تره بار قوی هست که اون یه خورده کارو واسه ما مشکل کرده.
کلا میتونید بگید تو کار میوه چه ایده هایی رو میشه پیاده کرد؟

RE: بهترین ایده برای مغازه 130 متری - اقاي ايـــده - 02-04-2013 02:52 PM

خوب متاسفانه از نظر بازار كاري شهرستان بزرگي نيست و همينطور از نظر سطح خريد در سطح بالايي نيستند.و اين كار براي ايده اي كه گفتيد سخت ميكنه.

مگر اينكه همين بسته بندي رو صادر كنيد براي شهر هاي اطراف كه با اين وجود خيلي سريع رقيب هاي پيدا ميكنيد كه در همان شهر ها مشغول ميشند و با هزينه كمتري موجب شكست شما ميشند.

اگر در گرگان بوديد شايد بهتر ميشيد اينكارو انجام بديد.

معمولا براي ميوه همين ايده-يعني بسته بندي و عرضه ان وجود دارد و ايده ديگر خشك كردن ان هست كه البته در مورد ميوه هاي درجه 2 به بعد قابل اجرا هست.

البته اگر همين شيوه بسته بندي رو به روشي خلاقانه و مدرن و با قيمت مناسب بدهيد امكانش هست هيچ رقيبي پيدا نكنيد.

اما بايد اول خوب تحقيق و بررسي كنيد. بازار هارو پيدا كنيد. از جنس درجه يك استفاده كنيد. اما در هر صورت بازم از نظر هزينه اي بايد ببينيد. چطور ميشود.

بطور مثال الان يك كيلو پرتقال در شهر گرگان به فرض مبلغ 2000 تومان هست-شما حداقل بايد ميوه ابتدايي رو با قيمت 500 تا 1000 تهيه كنيد. هزينه بسته بندي و كارگر و همينطور كرايه روي ان اضافه شود و در نتيجه 500 تومان براي شما سود داشته باشد.

البته نحوه حساب سود بايد با خود شما باشد تا ببنيد ايا صرف ميكنيد يا خير.

در مورد اين ايده بايد تحقيق كنيد. ببنيد چه راهكاريي رو ميتونيد انتخاب كنيد.