ایده جالب اجرا شده در تهران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55) +---- موضوع: ایده جالب اجرا شده در تهران (/showthread.php?tid=674) صفحه ها: 1 2 |
ایده جالب اجرا شده در تهران - کامیار کاظمی - 08-28-2011 07:34 PM دوستان شاید متوجه یک تبلیغات کوچکی در بالای انجمن در کنار بنر صندلی داغ شده باشید.(دابی - Dabi) این سایت که از تبلیغات در سطح شهر تهران هم بطور وسیعی استفاده کرده موضوع بسیار جالبی دارد.لطفا دوستان نظر خود را درباره این طرح اعلام کنند که بنظر من تحولی در تبلیغات محله ای است. ایده های زیادی میتوان داشت که با بررسی دقیق سایت بخش های جالبی خواهید دید. البته متوجه شدم گویا تبلیغات در این بنر عوض میشود .منظور من بنر دابی (Dabi) است. RE: ایده جالب اجرا شده در تهران - کامیار کاظمی - 08-28-2011 09:19 PM دوستان در شهرهای دیگر به نظرم این ایده مناسبی برای پیاده سازی است فقط طراحی سایت باید خیلی بهتر از این سایت دابی باشد. RE: ایده جالب اجرا شده در تهران - kimyya - 08-29-2011 11:22 PM دقیقا شهرهای اصفهان شیراز مشهد مطمئنا جواب میده. کرمان هنوز زوده. راستی میشه ثبتش کرد که کسی این کارو نکنه بعد جاش انداخت بعد از 2و3 سال؟ ثبتش چجوریه؟ RE: ایده جالب اجرا شده در تهران - کامیار کاظمی - 08-30-2011 12:03 AM اگر بتوان به عنوان یک اختراع به نوعی ثبت کرد حرکت خوبیست! اتفاقا برای هیچ جا زود نیست دیر یا زود جا می افتد! RE: ایده جالب اجرا شده در تهران - jahanagahi - 08-30-2011 12:10 AM برنامه نویسها و طراحهای خوبی بین عزیزان انجمن داریم. می توانند کمک کنندو(البته در ازای دریافت از ما . البته با تخفیف) RE: ایده جالب اجرا شده در تهران - کامیار کاظمی - 08-30-2011 12:18 AM اتفاقا به نظر من این سایت دابی بسیار جای کار دارد چون بشدت ضعیف و بد کار شده است و اصلا جذاب نیست و بسیار ایده های جذاب می توان به آن افزود! RE: ایده جالب اجرا شده در تهران - jahanagahi - 08-30-2011 12:28 AM (08-30-2011 12:10 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: برنامه نویسها و طراحهای خوبی بین عزیزان انجمن داریم. می توانند کمک کنندو(البته در ازای دریافت از ما . البته با تخفیف) لطفا عزیزانی که در رابطه با موضوع تخصص دارند اعلام فرمایند. RE: ایده جالب اجرا شده در تهران - کامیار کاظمی - 08-30-2011 12:34 AM من شخصا بسیار علاقمند هستم روی این موضوع کار کنم چون مهارت های مختلف اعضای انجمن را هم مورد پوشش قرار می دهد. RE: ایده جالب اجرا شده در تهران - jahanagahi - 08-30-2011 12:56 AM با اعلام عزیزان متخصص و اعلام هزینه ها , اعتبار آن از طریق سرمایه گذاری اعضا تامین می شود. RE: ایده جالب اجرا شده در تهران - yaser53 - 08-30-2011 03:35 AM با سلام گرفتن بنر تبلیغاتی حتی اگر به صورت 6 ماه آزمایشی هم باشد نشان دهنده جایگاه رو به رشد این سایت است.پایدار باشید |