بستنی فروشی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55) +---- موضوع: بستنی فروشی (/showthread.php?tid=6715) |
بستنی فروشی - afshin67 - 01-26-2013 07:33 PM سلام . . ایده بستنی به ذهنم رسیده .. چون ما کنار جاده اصلی هستیم و مسافران برای رفتن به آستارا و اردبیل باید از یک مسیر عبور کنن و همیشه عید و تابستون تو مسیر جایی برای سوزن انداختن نیست .. و مطمئن هستم بستنی فروشی جواب خواهد داد ..از کسانی که آشنایی دارند خواستم بپرسم چه دستگاهی باید بخریم و قیمت دستگاه چقدر میشه؟ ممنونم.. این رو هم بگم که این بار خیلی جدی هستم برای عملی کردن این کار و هر وقت مسیرتون به شمال افتاد مهمون خودم هستید ![]() RE: بستنی فروشی - habib tousi - 01-26-2013 09:50 PM سلام افشین جان.من اطلاعات خیلی کمی دارم اما شنیدم که دستگاهش بین 8 تا 12 میلیون هستش.و شما برای ساخت بسنی هم از شیر های پاکتی میتونی استفاده کنی و هم شیر محلی.اگه شیر محلی باشه بستنی معرکه میشه RE: بستنی فروشی - مهدی 1 - 01-26-2013 09:52 PM بستنی بسته بندی بیار ، استقبال بهتره ، دردسرت هم کمتره |