منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! (/showthread.php?tid=6714) |
منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - saeed.abdollahi - 01-26-2013 06:00 PM با سلام و درود به دوستان برآن شدم که از علاقه ی خاصی که به طراحی و تبلیغات دارم دست بکار بشم و آهسته آهسته درکنار کار روزمرگی خود دستی به قلم که نه به کار ببرم! از دوستان و مهرشان پیشاپیش متشکرم! اگر برای کسب و کارتان دنبال یه طراح خوب میگردید اگر از طرحهای ساده و کلیشه ای خسته شدید اینجا جای مناسبی هست برای سفارش کارت ویزیت خودتون هست! نمیدونم چقدر درمورد کارت ویزیت میدونید اما کارت ویزیت نشان دهنده ی شخصیت و پرستیژکاری شما می باشد من از دیگران کپی نکردم ، و نمونه کارهایی را براتون میذارم که خودم طراحی کردم اما ین به این معنی نیست که نتونم اون کارهارو بکنم! برای گرفتن سفارش کارت ویزیتون درخدمتم saeed.abdollahi4@gmail.com 09196442877سعیدعبدالهی ![]() اما چند نمونه کار از بنده ببینید،البته منتظر نمونه کارهای بعدی باشید و اینم آخرین نمونه کارم که برای برادرم انجام دادم! ![]() اما برادرم کمی مشکل پسند بود و چندتاطراحی دیگه هم برایش داشتم! پس اگر شما هم مشکل پسند باشید بازم مشکلی نداره ، آنقدر برایتان طراحی میکنم تا شما راضی باشید،اما طرحهای دیگرم که برای برادرم بود رو ببینید ![]() ![]() برای گرفتن سفارش کارت ویزیتون درخدمتم saeed.abdollahi4@gmail.com 09196442877سعیدعبدالهی و همچنین کارت ویزیت پدرم کارت ویزیت برای شرکت هواپیمایی هلیاپرواز ------------------------------------------------------------- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- کارت ویزیت برای فروشگاه شیرینی وانیل --------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() برای گرفتن سفارش کارت ویزیتون درخدمتم saeed.abdollahi4@gmail.com 09196442877سعیدعبدالهی اینم کارت ویزیت خودم ![]() ---------------------------------------------------------- کارت برای فروشگاه قهوه پاریزین ---------------------------------------------------------------------------------
برای گرفتن سفارش کارت ویزیتون درخدمتم
saeed.abdollahi4@gmail.com 09196442877سعیدعبدالهی RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - من میلیاردرم - 01-26-2013 06:14 PM موفق باشی دوست عزیز حتم دارم که موفق خواهی شد.توکل به خدا و تلاش. این دو مقوله شما رو به هرچی بخوای میرسونه. RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - saeed.abdollahi - 01-26-2013 06:38 PM ممنونم دوست عزیز RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - امیر مرادی فر - 01-26-2013 08:38 PM سلام تبریک میگم اگه می تونی یک سری نمونه کار حاضر هست توی بازار طراحی خارجی بخر برای نمونه کار بد نیست RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - habib tousi - 01-26-2013 09:37 PM (01-26-2013 08:38 PM)امیر مرادی فر نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم سلام.خب آدرس سایت شو میذاشتی RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - صدفی - 01-26-2013 09:42 PM دوست عزیزم تبریک میگم قیمتها رو هم به ما میگی در جریان باشیم حداقل تعداد سفارش چقدره؟ RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - mir abbas - 01-26-2013 11:09 PM موفق باشید اقا سعید .امیدوارم هر روز پیشرفتهایی خوبی در کارت داشته باشی. یک پیشنهاد جهت پیشرفت کارت دارم و ان اینست که یک البوم از نمونه کارهایی که طراحی کردی درست کن و چند بازاریاب بگیر تا نمونه کارهاتو به درب مغازه ها ببرند و پیشنهاد بدهند طرحی که پسندیده شد براشون طراحی کن و دوباره ویزیتور ببره نشون بده و در صورت تایید انجامش بده .چون اکثر مغازه ها وقت رفتن به دفاتر تبلیغات و چاپ را ندارند مطمئنا کارهایی زیادی به شما بدهند. از ویزیتور نیز میتونی از دانشجوهای پاره وقت یا از دوستان انجمن کمک بگیری. پیروز باشید RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - successman - 01-26-2013 11:21 PM درود از كارهايي كه واسه برادرت انجام دادي خيلي خوشم اومد . با سليقه من يكي كه خيلي همخوني داره. كلام مير عباس عزيز هم خيلي موثره " اکثر مغازه ها وقت رفتن به دفاتر تبلیغات و چاپ را ندارند " حتما بهش عمل كن. بازاريابي كن. اگه 10 تومان پول داري 9 تومنش رو تبليغات كن. يك تومنش رو هزينه .... موفقتر باشي . RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - حامد - 01-27-2013 12:37 AM سعید جان تبریک میگم. حتما" موفق میشی. تو همین انجمن دوستانی هستند که توی کاره حرفه ای طراحی هستند.میتونی باهاشون در ارتباط باشی. RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - masiha - 01-27-2013 02:58 AM خیلی خوبه منم چندسالی کار میکردم اگه ارزش کارت را بتونی نشون بدی واسش پول خوب می دن |