خدا نگهدار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: خدا نگهدار (/showthread.php?tid=6711) |
خدا نگهدار - mjdehghani - 01-26-2013 11:51 AM از اینکه در طول مدت یکسال و اندی در خدمت شما عزیزان بودم بسیار خرسندم و اگر با حرفها و رفتارهای خود باعث آزار و اذیت شما عزیزان شدم عذر خواهی مرا پذیرا باشید . بدلیل یکسری از مشکلات بنده و جلوگیری از مداخله نظریات منفی بنده در مباحث انجمن ، بدینوسیله از تمامی شما عزیزان خداحافظی می کنم . خدانگهدار RE: خدا نگهدار - goldmen - 01-26-2013 12:06 PM اقاي دهقاني هميشه نظرات سازنده وكار درستي اعلام كردين همه ميرن ولي باز يكروز برميگردن شماهم به كارهات برس ولي به اين معني نباشه مارو فراموش كني بيكار شدي سر بزن به انجمن وبگو باز از نظرات مفيدت RE: خدا نگهدار - toofan245 - 01-26-2013 12:06 PM این دومین باری که در طول یک سال خداحافظی یکی از بچه های انجمن رو میبینم. آیا واقعا به دلایل صحبت های بقیه بچه هاست؟ RE: خدا نگهدار - Delta.H - 01-26-2013 12:52 PM آقای دهقانی عزیز شما از کاربران قدیمی و فعال انجمن هستید و نظرات و مطالب سازنده و مفید شما همیشه مورد استفاده قرار گرفته و میگیرند. نمی دانم چه انگیزه ای باعث شده انجمن را ترک کنید اما هر جا که بروید از صمیم قلب برایتان آرزوی سلامتی، شادی، موفقیت، ثروت و عزت دارم و مطمئنم این محفل گرم و این خانوادۀ صمیمی را فراموش نمی کنید همانگونه که ما هرگز فراموشتان نخواهیم کرد. RE: خدا نگهدار - بهنام ذوالفقارزاده - 01-26-2013 06:30 PM آقای دهقانی مطمئن باشید با رفتنتون افرادی را از اطلاعات و تجربیات خودتون محروم میکنید. این نظر بنده هست. RE: خدا نگهدار - صدفی - 01-26-2013 07:59 PM آقای دهقانی عزیز چرا آخه؟چی شد؟ باز من از همه جا بی خبرم تو رو خدا یکی واسه من توضیح بده RE: خدا نگهدار - jahanagahi - 01-26-2013 08:06 PM مگر می شود عزیزی از خانه خود برود و برنگردد. خوب حتما خیلی ناراحت شده ای که جواب پیغام صبح من را ندادید؟ RE: خدا نگهدار - nami - 01-26-2013 08:28 PM (01-26-2013 11:51 AM)mjdehghani نوشته شده توسط: از اینکه در طول مدت یکسال و اندی در خدمت شما عزیزان بودم بسیار خرسندم و اگر با حرفها و رفتارهای خود باعث آزار و اذیت شما عزیزان شدم عذر خواهی مرا پذیرا باشید . با سلام و سپاس بنده فکر نمیکنم که مشکلات شخصی شما باعث بشه که خداحافظی کنید چون همه در حد خودشون مشکلات و مشغله هایی دارند. لطفا برای بنده اگر صلاح بدونید علت این تصمیمتان را بصورت خصوصی ارسال کنید تا بدانیم قضیه چیه. منتظرم عزیزم RE: خدا نگهدار - بهداد - 01-26-2013 09:45 PM جناب دهقانی شما نمیتونید در این موقعیت انجمن رو ترک کنید شما زحمات زیادی برای انجمن کشیده اید و آیا نظرات این همه عزیز برای شما اهمیت نداره ؟ تجارب همه ی عزیزان برای تمامی افراد دارای اهمیت ویژه است تصمیم با خودتان است اما : سرانجام ماندن در میدان پیروزی است دوستتان داریم با ما بمانید RE: خدا نگهدار - habib tousi - 01-26-2013 09:48 PM دوست عزیز؟ رفتن همیشه کار ساز نیست.بعضی وقت ها باید بمونی و تلاش کنی.به قول یکی از دوستان تجربه و علم خودتو از برادران و دوستات دریغ نکن.اگه از چیزی ناراحتی و کسی شما رو رنجونده.بزرگانی مثل آقای قربانیان و استاد نامی. آقای کاظمی عزیز هستن که باهاشون حرف بزنید تا مشکل تون حل بشه.امیدوارم منصرف بشید و کنار خونواده خودت بمونی یا حق |