کمک فکری جهت نوشتن یک جمله تبلیغاتی(( حتماً همفکری بفرمایید)) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: کمک فکری جهت نوشتن یک جمله تبلیغاتی(( حتماً همفکری بفرمایید)) (/showthread.php?tid=6665) |
کمک فکری جهت نوشتن یک جمله تبلیغاتی(( حتماً همفکری بفرمایید)) - mohajer.my - 01-23-2013 02:23 AM درود بر دوستان عزیز
به همفکری دوستان خوش ذوق خودم نیاز دارم واسه یکی از محصولاتی که دارم، می خوام کمک کنید تا یک جمله تبلیغاتی بسازیم این محصول پاپ کورن با نام تجاری هانی مانی سپاس گزارم RE: کمک فکری جهت نوشتن یک جمله تبلیغاتی(( حتماً همفکری بفرمایید)) - soltan_sal - 01-23-2013 06:55 AM تبلیغات را برای کجا میخواهی استفاده کنی .کمی بیشتر توضیح دهید. RE: کمک فکری جهت نوشتن یک جمله تبلیغاتی(( حتماً همفکری بفرمایید)) - mohajer.my - 01-23-2013 03:44 PM درود
در صدد هستم که تراکتهای تبلیغاتی و در سایز A3 جهت استفاده در فروشگاه ها طراحی کنم این جمله تبلیغاتی رو واسه این میخوام سپاسگزارم RE: کمک فکری جهت نوشتن یک جمله تبلیغاتی(( حتماً همفکری بفرمایید)) - مهدی 1 - 01-23-2013 03:57 PM چیزی با این مضمون " آیا می دانید فیلها برای باد کردن این ذرت ها چقدر زحمت کشیده اند !! " تصویر هم یک دونه ذرت که یک فیل با تلنبه داره بادش می کنه شاد باشید RE: کمک فکری جهت نوشتن یک جمله تبلیغاتی(( حتماً همفکری بفرمایید)) - mohajer.my - 01-23-2013 04:00 PM سپاس خیلی باحال بود حتماً استفاده می میکنم سپاسگزارم |