سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد (/showthread.php?tid=6600)

صفحه ها: 1 2 3 4

شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - سعید یوسفی - 01-21-2013 11:10 AM

با همکاری و همفکری دو نفر از دوستان تصمیم گرفتیم کار پخش مواد غذایی رو در قالب یه شرکت تعاونی قوی و منسجم و فعلا در همدان شروع کنیم، در مورد ثبت شرکت تا مرحله تایید اسم پیش رفتیم و به سرعت داریم کار رو جلو می بریم، برای تشکیل شرکت تعاونی حداقل نیاز به هفت نفر عضو هست. دوستانی که تمایل دارند ، بخصوص افرادی که در همدان تشریف دارند، می تونن، با پیام خصوصی به بنده اطلاع بدن. افرادی که دارای سرمایه بالای 20 میلیون باشند در اولویت هستند.
شاید اطلاع داشته باشین که در شرکتهای تعاونی، شراکت به صورت سهمی هست و سود با توجه به آورده اولیه اعضا تقسیم می شه و شراکت در قالب قانون و حساب و کتاب هست. یکی دیگه از مزایا اینه که رو طرحهای خوب وام های خوبی هم می شه گرفت.
خلاصه ای از اهداف کوتاه مدت(تا پایان 92) شرکت آریان تندیس هگمتان
1-پخش مواد غذایی برنج، روغن، رب و ... در سوپرمارکتهای همدان،شهرها و روستاهای اطراف
2-اخذ نمایندگی از تولید کنندگان و وارد کنندگان مواد غذایی
3-تحقیقات در زمینه صادرات مواد غذایی به سلیمانیه عراق
4-راه اندازی سوپرمارکت تلفنی و اینترنتی جهت فروش مواد غدایی اساسی مانند برنج و روغن به مصرف کننده نهایی با قیمت تعاونی
5-تشکیل زنجیره مصرف(سوپرمارکتها، هتل ها، تهیه غذا ، فست فودها و موارد مشابه) و نوشتن قرارداد برای خرید محصولات در ازای خدماتی مانند بیمه تامین اجتماعی و ...

RE: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - سعید محمدی - 01-21-2013 11:21 AM

جناب یوسفی موفق باشید
خوسحال شدیم

RE: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - کامیار کاظمی - 01-21-2013 11:30 AM

جناب یوسفی تبریک و بسیار خوشحال شدم
امیدوارم حرکت شما فتح بابی باشد برای به راه افتادن گروه و صندوق استانی همدان
پیروز باشید

RE: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - vahid61 - 01-21-2013 12:07 PM

جناب یوسفی تبریک میگم.
باعث خوشحالی که دوستان دارن فعالیتای اقتصادی مدون و اصولی رو شروع میکنن /
موفق باشید

RE: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - سعید یوسفی - 01-21-2013 12:20 PM

با تشکر از لطف همه دوستان، هنوز در آغاز راه هستیم و برای موفقیت در این راه سخت و طولانی به انرژی های مثبت، راهنمایی و دعای شما بزرگواران نیاز مبرم داریم.

RE: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - yu3f - 01-21-2013 01:54 PM

من از زمان حضورم در انجمن فعالیت عمیق شما را بررسی می کردم. خیلی بر روی کار ها دقت نظر داشتید. فعالیت های مختلفی را هم تا انتهای آن تحقیق و جست و جو کردید. بنابراین شناختی ک دارم ب قول استاد قربانیان موفقیت شما حتمی است Yosef.gif شمالیا پلو کباب می دن همدانیا چی میدن؟ Yosef.gif

RE: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - mahdi77 - 01-21-2013 02:09 PM

جناب سعید موفق تر باشید.

RE: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - mir abbas - 01-21-2013 02:16 PM

موفق باشید جناب یوسفی .انشاءالله رشدتون سریع و بزودی کشوری و بعد جهانی بشه.

RE: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - sir-mahyar - 01-21-2013 02:23 PM

اقای یوسفی عزیز و دوست داشتنی
تبریک می گم... ایشالا موفق ترین باشید

RE: شرکت تعاونی آریان تندیس هگمتان عضو می پذیرد - mohajer.my - 01-21-2013 02:46 PM

درود
سعید جان تبریک میگم
در بحث مواد غذایی سعی کن اقلامی رو بیاری که یک ویژگی نسبت به محصولات موجود در بازار همدان ، داشته باشه که بتونه با محصولات دیگه رقابت کنه.
هر کمکی از دست من بر میاد که تو کرمانشاه بتونم واست انجام بدم با من حتماً در میان بگذار
خیلی خوشحال شدم
حق نگهدارت موفقتر باشی