منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم (/showthread.php?tid=6441) |
منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - azam - 01-14-2013 12:15 PM بعد از مدتها تلاش بالاخره کاری را که دوست داشتم ![]() این آدرس فروشگاه خوشحال میشم سر بزنید و نظراتتان را در اینجا برام بنویسد ![]() ![]() هدیه آسان ![]() ![]() RE: منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - کامیار کاظمی - 01-14-2013 12:18 PM سلام خیلی خوب است حتما بر روی گرافیک سایت، کیفیت تصاویر و بطور کلی زیبایی آن کار بیشتری بکنید زیرا قالب سایت همان ویترین مغازه شماست که خریدار در اولین برخورد با آن مواجه می شود. موفق باشید RE: منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - mohammadshamosi - 01-14-2013 12:51 PM سلام بسیار عالیست که فعالیتتان رو شروع کردید فقط همیشه خودتون رو در جایگاه کاربری که به سایتتون مراجعه میکنه قرار بدید پس هر چیزی که برای خودتون در جایگاه یک مشتری در فضای مجازی قابل اعتماد هست و جذابیت داره رو فراهم کنید از ظاهر و گرافیک قالب سایت گرفته تا کیفیت تصاویر محصولات ، بهینه سازی ( سئو ) فروشگاه ، تبلیغات موثر و مفید ، سرویس دهی و ارسال به موقع محصولات ، پشتیبانی 24 ساعته و روابط عمومی عالی، کیفیت و برتری اجناس فروشگاهتون نسبت به فروشگاه های دیگه و........ همه اینها رو همیشه در نظر داشته باشید تا انشالله موفق باشید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز RE: منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - اقاي ايـــده - 01-14-2013 01:20 PM پيام خطا Oops! Google Chrome could not find http://www.easy-gift.ir Did you mean: www.easygift.ir Additional suggestions: Access a cached copy of www.easy-gift.ir Search on Google: بخاطر مشابه بودن دامنه امكان شكايت از شما وجود دارد بخصوص كه دامنه ايراني هست- صرف استفاده از يك خط نميتوان فرقي در دامنه گذاشت. RE: منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - toofan245 - 01-14-2013 01:22 PM منم تبریک میگم. همونطور که دوستان گفتن یکی از مهمترین نکات گرافیک و تصاویر کالاست. مثلا اون انگشتر گل به هیچ وجه قابل مشاهده نیست و اصلا معلوم نمیشه انگشتره! نحوه پرداختتون چه طوریه؟ پرداخت بعد تحویل کالا؟ پرداخت آنلاین؟ واریز به حساب؟ همانطور هم که "آقای ایده!!!" فرمودند. می توانستید دامنه بهتری ثبت کنید. سایتتون هم بعد ده بار رفرش کردن بالا اومد RE: منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - امیر222 - 01-14-2013 02:05 PM منم تبریک عرض میکنم ایشالا که موفق باشید فقط سعی کنید همیشه جدیت و خلاقیت را در کارتون داشته باشید RE: منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - jahanagahi - 01-14-2013 02:13 PM آقا عظیم عزیز با توجه به شناختی که از شما دارم موفقیت حتمی است. موفقتر باشی. RE: منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - 369369 - 01-14-2013 02:15 PM (01-14-2013 01:20 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: بخاطر مشابه بودن دامنه امكان شكايت از شما وجود دارد بخصوص كه دامنه ايراني هست- صرف استفاده از يك خط نميتوان فرقي در دامنه گذاشت. یه همچین چیزی اتفاق نمی افته . ( شکایت رو می گم ) حروف انگلیسی قابلیت تغییر زیادی دارن = مثلا همین easy-gift رو می شه به انواع مختلف نوشت easygift easy-gift easyygift easygiftt و ..... موقعی می شه شکایت کرد که کسی دامنه ی ثبت شده ی یه نفر دیگه رو انتقال بده و به نام خودش ثبت کنه . (01-14-2013 12:15 PM)azam نوشته شده توسط: بعد از مدتها تلاش بالاخره کاری را که دوست داشتم تبریک می گم . ولی کاش قبلش مشورت می کردید . من خودم قبلا از ایران مارکت سایت گرفتم . هزینه هاشون سر به فلک می زنه در حالی که همین سایتی که شما الان با این امکانات ازشون گرفتی رو شرکتهای دیگه به قیمتهای خیلی کمتر و امکانات بیشتر دارن به کاربراشون میدن . RE: منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - اقاي ايـــده - 01-14-2013 04:01 PM درست نميدام قوانين دامنه ها چطور هست ولي با اين وجود هميشه بهتر هست يك برند جديد ايجاد كرد و از اسامي مشابه پرهيز كرد. در حال ارزوي موفقيت شمارو خواستار هستم. در اينده فعاليت هاي انجام ميدم كه ميتونه به شما كمك شاياني رو انجام دهد موفق باشيد RE: منم به امید خدا شروع کردم ولی به راهنمایی نیاز دارم - صدفی - 01-14-2013 09:41 PM تبریک میگم موفق تر باشید |