خدايا مرا ببخش كه ... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: خدايا مرا ببخش كه ... (/showthread.php?tid=6395) صفحه ها: 1 2 |
خدايا مرا ببخش كه ... - بيلا بالا - 01-10-2013 11:22 PM خدايا منا ببخش كه از روي عصبانيت حرفايي به كسي زدم كه هيچ در موردش صدق نميكرد و حتي الان هيچ خبري ازش ندارم كه بخاهم ازش عذر خواهي كنم بعد از اين ماجرا تصميم گرفتم كه دهانم را در عصبانيت ببندم كه وجدانم اينقدر زجر نكشه RE: خدايا مرا ببخش كه ... - nami - 01-11-2013 02:09 PM با سلام و سپاس آفرین جوان،آفرین به این شعور و درک والایت. لذت بردم و خیلی ممنونم. RE: خدايا مرا ببخش كه ... - soltan_sal - 01-11-2013 03:19 PM خدایا...! صدایت میکنم چون در این دنیا دیگر صدا به صدا نمیرسه اما تو گفتی که شنوایی!!! واسه همین فقط تو رو صدا میکنم.... تنهام نذار RE: خدايا مرا ببخش كه ... - کامیار کاظمی - 01-11-2013 03:28 PM خدا یا ما را ببخش که می توانستیم بهتر و مفیدتر باشم اما کوتاهی کردیم. خدایا ما را ببخش که گاهی یادمان می رود "اشرف مخلوقات" هستیم. RE: خدايا مرا ببخش كه ... - sir-mahyar - 01-11-2013 05:24 PM خدایا خدایا خدایا می دونم باهات خوب نبودم... باهات درست رفتار نکردم... باهات درست حرف نزدم... حتی بارها گفتم نیستی... ولی تو چی کار کردی... فقط شرمندم کردی و بهم خوبی کردی... هر روز زندگیم رو فوق العاده تر از روز قبل کردی و بهم چیزایی دادی که خیلیا ارزوشونه... کاری کردی تا کاملا درکت کنم و منو غرق خودت کردی... تا واقعا درکت کنم و وجودت و بفهمم و فقط در حد حرف نباشه... ازت بخشش نمی خوام... چون می دونم هیچی رو به دل نگرفتی... منو تو اغوشت گرفتی و از اون بچه یه مرد ساختی که حالا از کوه استوارتر رو پاهاش محکم وایساده و دنبال هدفاشه... دوستت دارم و خوشحالم که عاشقانه دوسم داری... اینا تو دلم مونده بود... باید بهت می گفتم... خدایا شکرت... RE: خدايا مرا ببخش كه ... - پرواز - 01-11-2013 08:47 PM خدا جون منو ببخش بخاطر غربت سجاده ام... RE: خدايا مرا ببخش كه ... - بيلا بالا - 01-20-2013 01:52 AM هر وقت اين تاپيكا ميبينم ناراحت ميشم خدا از حق خودش ميگذره ولي حق بندشا نههههه RE: خدايا مرا ببخش كه ... - MARYAR - 01-20-2013 03:54 AM خدایا منو ببخش که به دوربین های ثبت سرعت بیشتر از محضر عالم گیر تو اهمیت می دم و جلو اونا مراقبم کار خلاف نکنم اما جلو تو... RE: خدايا مرا ببخش كه ... - 3ObHaN - 01-20-2013 04:09 AM خدا جون منو بابت اون قضیه که فقط خودم و خودت میدونیم ببخش دیگه ![]() ![]() اها؛ چون منو خیلی شوما دوست داری و از بنده های ناناز و سوگلی و خوشملت تو دنیا هستم ، یه خواهش دیگه هم دارم .این رفقای ما رو هم که هی تو این تاپیک میگن منو ببخش منو ببخش ، لطف کن ببخششون ، بیفرمایید ، اینم بخاطر بخشش دوستان ![]() RE: خدايا مرا ببخش كه ... - zhosseini81 - 01-24-2013 05:57 PM خدایا مارا ببخش که نعمت هات الطافت و عظمتت را می بینیم کوچکی خود در برابر آفرینش را میبینیم باز همچنان غرق غرور هستیم(البته خودم را عرض کردم ) |