خرید مجوز اموزشگاه رانندگی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: خرید مجوز اموزشگاه رانندگی (/showthread.php?tid=6360) |
خرید مجوز اموزشگاه رانندگی - saman12 - 01-08-2013 02:59 AM من میخواهم نصف امتیاز اموزشگاه رانندگی را بخرم حال مانده ام قرارداد فروش تنظیم نمایم یا مشارکت اگه میشه راهنمایی کنید. RE: خرید مجوز اموزشگاه رانندگی - jahanagahi - 01-08-2013 03:45 AM 1- این آموزشگاه در کدام شهر و یا استان است؟ 2- چند نفر سهمیه ثبت نامی دارد؟ 3- چند مربی در آموزشگاه کار میکنند؟ 4- چند خودرو مربوط به خود آموزشگاه است؟ 5- در شهر چند آموزشگاه وجود دارد؟ جواب این سئوالات را مرقوم فرمائید تا جواب نوشته شود. لازم به توضیح است که من 5 سال آموزشکاه رانندگی داشتم. RE: خرید مجوز اموزشگاه رانندگی - saman12 - 01-08-2013 11:27 PM (01-08-2013 03:45 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: 1- این آموزشگاه در کدام شهر و یا استان است؟ جناب قربانیان استان اذربایجانغربی سهمیه150نفر 8مربی شاغل ولی نمیدونم چند تا اموزشگاه داره ولی مشکل بنده اینه که نمیدونم قرارداد راچگونه با صاحب امتیاز تنظیم نمایم مشارکت یا واگذاری؟ با تشکر از راهنماییتون RE: خرید مجوز اموزشگاه رانندگی - jahanagahi - 01-09-2013 01:16 AM جناب قربانیان استان اذربایجانغربی سهمیه150نفر 8مربی شاغل ولی نمیدونم چند تا اموزشگاه داره ولی مشکل بنده اینه که نمیدونم قرارداد راچگونه با صاحب امتیاز تنظیم نمایم مشارکت یا واگذاری؟ با تشکر از راهنماییتون معمولا سهمیه ها باید 300نفر باشد. لطفا علت اینکه 150نفر است را بپرسید. اگر بتوانی 2 دستگاه را هم خودت اضافه کنی سود بیشتری عاید می شود .(برای دو خودرو راننده پیدا کنید و درصدی به او حقوق بدهید ویا 3 دانگ 3دانگ با آنا نشریک شوید و در نهایت تعداد را زیادتر کنید.) نعداد آموزشگاه زیاد است که سهمیه شما 150نفر است. منظور از واگداری اگر خرید است بله . ضمنا قیمت واگداری و اجاره محل و مدت اجاره را برای من پ.خ کنید .موفقتر باشی. از طریق اداره راهنمائی و رانندگی . |