سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
خانه تکانی عید! در انجمن - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109)
+--- موضوع: خانه تکانی عید! در انجمن (/showthread.php?tid=6298)

خانه تکانی عید! در انجمن - ناظم ارشد - 01-04-2013 05:07 PM

اعضای محترم
با اجازه مدیریت و بزرگ ترها تصمیم بر این است که یک خانه تکانی اساسی قبل از عید در انجمن داشته باشیم.

هدف از این خانه تکانی حذف پست های اسپم، حذف تاپیک های تکراری و اضافی و دسته بندی موضوعات در بهترین بخش ممکن هست.

همه اسپم های تشکر و بی مورد با تاپیک ها حذف بشود.
همه تاپیک های تکراری و نامناسب حذف بشود.
چند بخش جدید به بخش های انجمن اضافه می شود که تاپیک هایی با موضوع تکراری در آن قرار بگیرد.

مانند بخش :
- "بازارچه" (مخصوص درخواست های شغلی و خرید و فروش اعضا البته با قانون های مخصوص خودش که قوانین انجمن زیرپا گذاشته نشود.)
- "سوالات متداول یا نظر شما چیست": برای تاپیک های راهنمایی و مشاوره و با فلان قدر پول دارم، چه کنم و ....

دوستان ایده اگر برای این خانه تکانی دارند بگویند و از افراد معتمد نیز برای این مشارکت و کمک برای این کار زمان بر؛ دعوت می کنیم چون می خواهیم قبل از عید تمام شود و با چندین هزار مطلب؛ بررسی آن کار یکی و دو نفر نیست.

RE: خانه تکانی عید! در انجمن - jahanagahi - 01-04-2013 05:17 PM

ضمن تشکر از این پیشنهاد خوب, من اعلام آمادگی میکنم.

RE: خانه تکانی عید! در انجمن - MARYAR - 01-04-2013 07:37 PM

من هم این مسئولیت را به شرط ناراحت نشدن و شاکی نشدن اعضا از پایین اومدن تعداد ارسالهای کلشان می پذیرم

RE: خانه تکانی عید! در انجمن - Delta.H - 01-04-2013 08:02 PM

سلام
فکر میکنم که این خانه تکانی یک نیاز ضروری برای انجمن باشد.
نمیدانم چنین ایده ای قابل اجرا هست یا خیر اما آن را مطرح میکنم:

یک مدت محدود مثلاً یک هفته برای این برنامه تعیین شود و موقتاً در زیر تمام پستها و بالای تاپیکها دکمه ای بعنوان پیشنهاد برای حذف تعبیه شود بعد هر پست یا تاپیکی که مثلاً 3بار پیشنهاد بگیرد حذف میشود.
در ضمن مدیران محترم با کمک تعدادی از اعضا به پستهایی که پیشنهاد حذف میگیرند رسیدگی و در صورت صلاحدید حذف میکنند.
البته برای منظم تر پیش رفتن، میتوان مثلاً هر بخش انجمن را بصورت جداگانه به مدت یک هفته یا 5 روز ویرایش نمود که این مسئله بصورت روزمره به اطلاع کاربران میرسد.

به هر حال اگر کمکی از من بر می آید مطمئناً دریغ نمیکنم.

RE: خانه تکانی عید! در انجمن - jahanagahi - 01-07-2013 01:10 PM

از آنجائیکه ادمین عزیز نظرات عزیزان را برای بهتر شدن انجمن مورد تاکید قرار می دهند لطفا در رابطه با موضوع پیشنهادات و نظرات خود را اعلام فرمائید.

RE: خانه تکانی عید! در انجمن - mehdi62 - 01-07-2013 01:45 PM

- پیشنهاد می کنم ظاهر و گرافیک سایت هم در سال نو حتما تغییر کنه. با توجه به اینکه قراره این انجمن یک انجمن مثبت و تحرک زا باشه که کسانی که مطالب اون رو می خونن با هیجان زیاد وارد کسب و کار بشن بهتره از رنگ غالب هم خانواده قرمز استفاده بشه نه آبی که آرامش بخش و رخوت زاست.

RE: خانه تکانی عید! در انجمن - soltan_sal - 01-08-2013 12:47 AM

خیلی عالی است .
ای کاش هر کدام ازما قبل از اینکه موضوع جدید قرار دهیم یه جستجو کنیم بعد اگر اون مطلب نبود تاپیک جدید باز کنیم اگر هم مشابه اون مطلب بود در کنار همان مطلب موضوع خود را قرار دهیم .