بهترین خاطره انجمنی من - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: بهترین خاطره انجمنی من (/showthread.php?tid=6290) صفحه ها: 1 2 |
بهترین خاطره انجمنی من - arsho - 01-04-2013 09:51 AM سلام شاید شما هم خاطره ای جالب از فعالیت در انجمن داشته باشید که این خاطره میتواند : 1. پیداکرن یک ایده ناب 2. راه اندازی کسب و کار با استفاده از اطلاعات موجود در انجمن و بسیاری دیگر شما اگر خاطره ای دارید بنویسید تا همه کارا بودن انجمن را به وضوح بیینند. موفق و شاد باش ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بهترین خاطره انجمنی من - MARYAR - 01-04-2013 01:36 PM ما که خاطرات خیلی خوب و زیبایی داریم تو این انجمن: یکیش برگزاری همایشمون در دانشگاه خواجه نصیر بود. یادش بخیر چه تجربه ای بود با همکاری دوستانی مثل عظیم، محمد، مهتاب جان و... آن روز دکتر جهانگیری کلی صحبت و ایده به همه دادند نمی دونم کدوم یکی از بچه ها دنبال ایده های پیشنهادی ایشون رفتن RE: بهترین خاطره انجمنی من - arsho - 01-05-2013 02:30 PM بهترین خاطره انجمنی من به ارتباط روزهای اول من با انجمن مربوط می شود در آن روزها مطالب زیادی را خواندم و همه مطالب را که جالب بودن تا نصف شب بیدار می ماندم و می خواندم/ آرزوی پیشرفت هرچه بیشتر انجمن را دارم. موفق و شادباش RE: بهترین خاطره انجمنی من - yu3f - 01-05-2013 02:50 PM اولین خاطره انجمنی من اون قضیه استاد - استاد با استاد بهداد بود ک خنده استاد قربانیان برایم ماندگار شد. از آن پستم راضی عم. البته بعد از آن یک حرفی ب استاد زدم ک ناراحت شدند ![]() RE: بهترین خاطره انجمنی من - jahanagahi - 01-05-2013 03:00 PM استاد , من که عرض کردم به اندازه سر سوزن ناراحت شدم که اصلا حساب نیست. ![]() به هر حال بهترین خاطره ام تعریف مهمان های شب عید آقا یوسف عزیز بود که بخاطر رعایت کردن رژیم که آقا یوسف تاکید فرموده بودند, چیزی میل نکرده , رفته بودند . تا چند روز فقط می خندیدم. ![]() ![]() ![]() RE: بهترین خاطره انجمنی من - صدفی - 01-05-2013 08:34 PM نمایشگاه کتاب که عزیزان رو زیارت کردیم خیلی خوب بود RE: بهترین خاطره انجمنی من - madar - 01-06-2013 09:23 AM 1- من وقتی دخترم بدنیا اومده بود یکی از دوستای خوب و همیشگی ام انجمن بود البته اون زمان اعضا کم بودند ولی همه فعال و پر انرژی 2- تولد یکسالگی انجمن که همایش خوب و بیادموندنی بود RE: بهترین خاطره انجمنی من - m_grate29 - 01-06-2013 09:44 PM اولین جلسه رو خیلی دوست داشتم. همش واسم خاطره هست. من با خیلی ها ارتباطات خوب و خاطرات زیادی دارم از انجمن : حامد عزیز /جناب استاد قربانیان /مهتاب خانوم/کامیار گل/خانوم MARYAR/فرشاد گل/هاوین عزیز/مهدی دوست داشتنی/پسر عمو فرهاد / میر عباس عزیز / ناصر صادقی گل /پارسا مهربون / خانوم صفدری /پویا / هادی صفری خیلی دوست داشتنی/عظیم/محمد شموسی عزیز / مسعود کوچول گل /دکتر شهرام / خانوم صدفی و کیارش عزیز ... و خیلی های دیگه که فقط صداشون و نوشته هاشون رو خوندم. و آقای نامی که بدون شک تاثیر به سزایی بر ما جوانان داشتند.و امیدوارم گوشه ایی از زحمات جناب نامی عزیز را با عملی کردن کارهامون بدیم. و از کامیار عزیز و استاد قربانیان به خاطر همه ی زحماتشون تشکر میکنم و امیدوارم این راه طویل رو همگی با هم و دست در دستان هم طی کنیم. دوست دارم روزی 1 خاطره از دوستان انجمنی که خیلی با هم صمیمی هم هستیم بنویسم اولین جلسه انجمن رو خیلی دوست داشتم هر کی از کنارمون رد میشد یه نگاه تمسخرآمیزی میکرد و میرفت ولی نمیدونست که همون جمع و همین اعضا دنیا رو در عرصه بین المللی تکان شدیدی خواهند داد. و باعث برافراشتن پرچم ایران عزیز خواهند شد. RE: بهترین خاطره انجمنی من - jahanagahi - 01-06-2013 10:22 PM اجازه آقا؟ اجازه خانم؟ یادم افتاد. اولین دیدار من با ادمین عزیز و همسر مهربان ایشان در تهران. بعد جلسه با عزیزان انجمن در پارک. گشت دائم ما را نگاه میکردند و میخواستند اعتراض کنند ولی وقتی من جوان خوشتیپ ![]() ![]() ![]() جوانی کجائی که یادش بخیر. ![]() ![]() ![]() RE: بهترین خاطره انجمنی من - MARYAR - 01-06-2013 11:49 PM یه روز حال آقای قربانیان خوب نبود ما شال و کلاه کردیم رفتیم فزوین جلسه خونه آقای قربانیان اونجا جای کامی جونشون را دیدیم و با خانواده محترمشون دختر گلشون و بعدازظهر هم آقا پسرشون با اون انرژی زیاد.... از دست پخت و نهار دیگه نمی گم که... |