به تو سربسته بگویم تا کسی نشنود: تو خود اویی...به خود آی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: موزیک و فیلم و تصاویر ارامش بخش و مثبت (/forumdisplay.php?fid=134) +---- انجمن: موزیک ارامش بخش و مثبت (/forumdisplay.php?fid=135) +---- موضوع: به تو سربسته بگویم تا کسی نشنود: تو خود اویی...به خود آی (/showthread.php?tid=6223) |
به تو سربسته بگویم تا کسی نشنود: تو خود اویی...به خود آی - mallarme - 12-30-2012 09:20 PM آیا گاهی آثاری را شنیده اید که نجوایش به شما انرژی بخشد و درونتان را بلرزاند: چون این شعر تکان دهنده: به تو سوگند که این راز شنیدی و نترسیدی و بیدار شدی، در همه افلاک بزرگی... نه که جُزئی نه که چون آب در اندام سَبوئی تو خود اویی بخود آی.... تا در خانه متروکۀ هرکس ننشـــینی و بجز روشنــی شعشـعۀ پرتـو خود هیچ نبـینـی و گلِ وصل نچیـنی.... آیا تا کنون خود را با شنیدن اثری منقلب دیده اید؟؟ همچون این اثر که شما را سوگند میدهد که به خود آیید و روشنی را تنها در خود ببینید نه درخانه هیچ کسی این اثر، همانیست که بعد از مدتها منقلبم کرد. ![]() بگذریم از صدای نافذی که به درونتان اصابت میکند....این اثر حاوی شعری است که شما را تلنگری بزرگ میزند ![]() باشد که به خود آییم.......... نه مرادم نه مریدم نه پیامم نه کلامم نه سلامم نه علیکم نه سپیدم نه سیاهم نه چنانم که تو گویی نه چنینم که تو خوانی و نه آنگونه که گفتند و شنیدی نه سمائم نه زمینم نه به زنجیر کسی بستهام و بردۀ دینم نه سرابم نه برای دل تنهایی تو جام شرابم نه گرفتار و اسیرم نه حقیرم نه فرستادۀ پیرم نه به هر خانقه و مسجد و میخانه فقیرم نه جهنم نه بهشتم چُنین است سرشتم این سخن را من از امروز نه گفتم، نه نوشتم بلکه از صبح ازل با قلم نور نوشتم... گر به این نقطه رسیدی به تو سر بسته و در پرده بگویــم تا کســی نشنـود این راز گهــربـار جـهان را آنچـه گفتند و سُرودنـد تو آنـی خودِ تو جان جهانی گر نهانـی و عیانـی تـو همانی که همه عمر بدنبال خودت نعره زنانی تو ندانی که خود آن نقطۀ عشقی تو خود اسرار نهانی تو خود باغ بهشتی تو بخود آمده از فلسفۀ چون و چرایی به تو سوگند که این راز شنیدی و نترسیدی و بیدار شدی در همه افلاک بزرگی نه که جُزئی نه که چون آب در اندام سَبوئی تو خود اویی بخود آی ![]() تا در خانه متروکۀ هرکس ننشـــینی و بجز روشنــی شعشـعۀ پرتـو خود هیچ نبـینـی و گلِ وصل نچیـنی.... خود اویی خود اویی............ بفرما دانلود: کیفیت 320 http://dl.tehranmusic235.com/t/Sal91/Tir/25/Aidin%20Joodi%20ft.Mohammad%20Tiam%20-%20Be%20Khod%20Ai.mp3 کیفیت128: http://dl.tehranmusic235.com/t/Sal91/Tir/25/Aidin%20Joodi%20ft.Mohammad%20Tiam%20-%20Be%20Khod%20Ai%20%5B128%5D.mp3 RE: به تو سربسته بگویم تا کسی نشنود: تو خود اویی...به خود آی - MohamadMJ - 12-30-2012 09:41 PM دوستان خواهشن روش وقت بزارید ببینید چی میگه تیکه تیکه هضمش کنید فوق العادست RE: به تو سربسته بگویم تا کسی نشنود: تو خود اویی...به خود آی - jahanagahi - 12-30-2012 10:12 PM عالی است. ممنون. RE: به تو سربسته بگویم تا کسی نشنود: تو خود اویی...به خود آی - goldmen - 12-31-2012 12:44 AM این سخن را من از امروز نه گفتم، نه نوشتم بلکه از صبح ازل با قلم نور نوشتم... RE: به تو سربسته بگویم تا کسی نشنود: تو خود اویی...به خود آی - فرهاد قربانی - 12-31-2012 01:05 AM مرسی .مالارمه خانم. هر چند که قبلا این شعر رو خونده بودم. ولی مثل چسب رازی چسبید... RE: به تو سربسته بگویم تا کسی نشنود: تو خود اویی...به خود آی - linemohsen - 11-27-2013 01:57 PM لینک خرابه RE: به تو سربسته بگویم تا کسی نشنود: تو خود اویی...به خود آی - iranboy - 12-05-2013 02:52 AM (11-27-2013 01:57 PM)linemohsen نوشته شده توسط: لینک خرابه آیدین جودی محمد تیام به خود آی دانلود آهنگ با کيفيت MP3 320 آیدین جودی - محمد تیام - به خود آی دانلود آهنگ با کيفيت MP3 128 آیدین جودی - محمد تیام - به خود آی دانلود آهنگ با کيفيت OGG 64 آیدین جودی - محمد تیام - به خود آی منبع RE: به تو سربسته بگویم تا کسی نشنود: تو خود اویی...به خود آی - Suma - 12-05-2013 05:20 AM باورتون نمیشه نمیتونم جلوی اشکهایی که داره پایین میاد رو بگیرم عالیهههههههههههههه |