آینده عزیزان انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: آینده عزیزان انجمن (/showthread.php?tid=6216) |
آینده عزیزان انجمن - jahanagahi - 12-30-2012 05:31 PM مثالی که همیشه در سن 50 سالگی به همسرم می گفتم و تقریبا لبخند می زد؟ شیر را روی آتش قرار می دهیم تا بجوشد. گرم می شود. داغ می شود. داغتر می شود ولی فعلا هیچ خبری نیست. در یک لحظه چنان بجوش می آید که تا بخواهیم شعله را خاموش کنیم کلی سر ریز می شود. خواندن مطالب این انجمن را بمشابه شیر در نظر میگیرم. در یک آن چنان موفقیت عزیزان هویدا می شود که خیلی از افراد بقول معروف انگشت به دهان می مانند. نظر شما عزیزان چیست؟ RE: آینده عزیزان انجمن - tondar12 - 12-30-2012 06:25 PM پدر عزیز وجود شما در این انجمن مثل آن آتشی است که زیر این شیر روشن است و هر روز ما را امیدوار تر از قبل می کند! متـــــــــشــــــــــــکــــــــــــــــــــــــــــــرم RE: آینده عزیزان انجمن - jahanagahi - 12-30-2012 06:51 PM (12-30-2012 06:25 PM)tondar12 نوشته شده توسط: پدر عزیز وجود شما در این انجمن مثل آن آتشی است که زیر این شیر روشن است و هر روز ما را امیدوار تر از قبل می کند! ممنونم .موفقیت تک به تک شما آرزوی قلبی من است. RE: آینده عزیزان انجمن - jahanagahi - 12-30-2012 07:55 PM (12-30-2012 05:31 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: مثالی که همیشه در سن 50 سالگی به همسرم می گفتم و تقریبا لبخند می زد؟چقدر عجله داشت همسرم.دقیقا عین جمله آنزمانش بود: جهان آگهی این شیر نجوشید.البته با خنده ![]() ![]() ![]() جهان آگهی : فعلا نه.بزودی سرریز می شود. |