درخواست کمک جهت ایده پردازی استقبال از بهار 92 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: درخواست کمک جهت ایده پردازی استقبال از بهار 92 (/showthread.php?tid=6177) |
درخواست کمک جهت ایده پردازی استقبال از بهار 92 - secret62 - 12-27-2012 09:21 PM سلام دوستان کاوسی هستم از مشهد دوستان لطف کنند در زمینه های زیر هر ایده ای حتی خنده دار که به ذهنشان می رسد به من کمک کنند. محورهای ایده پردازی: 1- محدوده اطراف حرم مطهر(منطقه ثامن) 2-زائر ( اسکان ، اطلاع رسانی ، استقبال و ...) 3-طراحی و اجرای المان های خاص ویژه ( با محوریت موضوع مادر) 4-اجرای برنامه های خاص و مناسبتی 5-نورپردازی و زیباسازی معابر 6-فضای سبز و گل آرایی 7-حمل و تقل درون شهری 8-مبلمان شهری 9-عمران و آسفالت شهری 10-نقاشی دیواری 11-آذین بندی و رنگ آمیزی جداول RE: درخواست کمک جهت ایده پردازی استقبال از بهار 92 - اقاي ايـــده - 12-27-2012 10:03 PM دوست عزيز ميتونم بپرسم چه نيازي هست 3 تا تاپيك يك شكل بزنيد؟؟؟ RE: درخواست کمک جهت ایده پردازی استقبال از بهار 92 - mallarme - 12-27-2012 10:51 PM (12-27-2012 09:21 PM)secret62 نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام با شهرداری قرارداد بستید؟ (خیلی مهمه قصد اجرا دارید یا ارائه پروژه؟) برای نقاشی روی دیوار که باید حتما گروهی انجام بشه، بهتره سراغ تصاویر سمبولیک و یا نمادین برین که مورد قبول شهرداری (به ویژه شهرداری مشهد) هست... برای آذین ها و المان ها سراغ طرح های سورئالی برید.... برای زائرین ارائه بروشورهای اطلاع رسانی مفید و کاربردی هستند، اما نوع طراحی بروشور فقط باید ساده باشه نه خاص، چون بیشتر زائرین از قشرهای متوسط رو به پایین هستند و تنها وضوح و ساده راهنمایی شدن براشون مهم تر هست تا زیبایی و خاص بودن بروشورها... اما در مجموع برای همه این موارد به نظر من برید به سایت طرحهای شهرداری مشهد.... متأسفانه گشتم کارتم رو پیدا نکردم که براتون آدرسش رو بذارم بچه ها پروژه های زیادی با عناوین ذکر شما کار کردند....میتونید سرچ کنید و وارد سایت مربوطه برخی طرح ها رو مطالعه کنید.... ایده بخش هستند.... موفق باشید و کمی هم تعجیل کنید.... RE: درخواست کمک جهت ایده پردازی استقبال از بهار 92 - secret62 - 12-27-2012 11:36 PM سلام خیلی ممنون قصد ارائه داریم یا باید تغییر کنی یا باید بمیری |