نحوه فکر و زندگی کردن آدمهای فقیر و ثروتمند - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: راز موفقیت (/forumdisplay.php?fid=64) +---- موضوع: نحوه فکر و زندگی کردن آدمهای فقیر و ثروتمند (/showthread.php?tid=616) |
نحوه فکر و زندگی کردن آدمهای فقیر و ثروتمند - مهدی گل محمدی - 08-23-2011 01:08 PM چند تفاوت در نحوه فکر و زندگی کردن آدمهای فقیر و ثروتمند 1- آدمهای ثروتمند معتقدند: من زندگی خویش را می سازم آدمهای فقیر معتقدند: زندگی من تصادفی پیش می رود. 2- آدمهای ثروتمند بر روی فرصتها تمرکز می کنند. آدمهای فقیر بر روی موانع تمرکز می کنند. 3- آدمهای ثروتمند، افراد موفق و ثروتمند را ستایش می کنند. آدمهای فقیر از آدمهای ثروتمند بیزار و متنفرند. 4- آدمهای ثروتمند با آدمهای مثبت و موفق معاشرت می کنند. آدمهای فقیر با آدمهای منفی و شکست خورده معاشرت می کنند. 5- آدمهای ثروتمند ترجیح می دهند تا بر اساس دستاوردها به آنها پول پرداخت شود. آدمهای فقیر ترجیح می دهند تا بر اساس زمان به آنها پول پرداخت شود. 6- ثروتمندان پول و سلامتی را با هم می خواهند. فقیران می پرسند که پول یا سلامتی را بخواهند. 7- آدمهای ثروتمند برخلاف ترسی که دارند دست به عمل می زنند. آدمهای فقیر به ترس اجازه می دهند که متوقفشان کند. 8- آدمهای ثروتمند همیشه در حال رشد کردن و یاد گرفتن هستند. آدمهای فقیر فکر می کنند که همه موارد را می دانند. RE: نحوه فکر و زندگی کردن آدمهای فقیر و ثروتمند - jahanagahi - 08-23-2011 01:21 PM (08-23-2011 01:08 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: چند تفاوت در نحوه فکر و زندگی کردن آدمهای فقیر و ثروتمندبا تشکر از مهدی جان : خواهشی دارم: چندین بار مطلب فوق را مطالعه نمائید وقتی کاملا حفظ و حس کردید, چندین بار فقط موارد مربوط به انسانهای موفق را بخوانید.موفقتر باشید. RE: نحوه فکر و زندگی کردن آدمهای فقیر و ثروتمند - کامیار کاظمی - 08-23-2011 01:59 PM "آدمهای ثروتمند با آدمهای مثبت و موفق معاشرت می کنند. " یکی از اهداف این انجمن را به خوبی بیان میکند.آدم های مثبت در کنار هم! RE: نحوه فکر و زندگی کردن آدمهای فقیر و ثروتمند - 3ObHaN - 08-23-2011 02:30 PM اقا مهدی ممنون من دیشب و امروز صبح تونستم قسمتی از کتاب بابای بی پول و بابای پولدار رو بخونم . این حرف هایی که زدید ، کاملا در اون کتاب حس میشد و قابل درک بود . "آدمهای ثروتمند ترجیح می دهند تا بر اساس دستاوردها به آنها پول پرداخت شود. " RE: نحوه فکر و زندگی کردن آدمهای فقیر و ثروتمند - بيلا بالا - 11-15-2012 02:10 AM ادم فقیر بدهی و ادم ثروتمند دارایی تولید میکند |