پس اینا چی؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: متن و مطالب جالب (/forumdisplay.php?fid=62) +---- موضوع: پس اینا چی؟ (/showthread.php?tid=6138) |
پس اینا چی؟ - seraj - 12-25-2012 02:40 PM از کارتون توی یک اداره مدرن راضی نیستین؟ ![]() پس این چی ؟ ![]() هنوز هم از گرسنگی مینالید؟ ![]() پس این چی ؟ ![]() هنوز قدر محبت و مراقبت های والدینتون رو نمیدونین؟ ![]() پس این چی ؟ ![]() Louis Vuitton کافی نیست؟ مارک های جدید تر میخواین؟ ![]() پس این چی ؟ ![]() از بازی های تکراری خسته شدین؟ ![]() پس این چی ؟ ![]() RE: پس اینا چی؟ - seraj - 12-25-2012 02:49 PM راحتی و آسایش باعث میشه وقت مطالعه خوابتون ببره؟ ![]() پس این چی ؟ ![]() آیا آرامش و لذت یک حمام گرم رو دارین و باز هم از زندگی مینالین؟ ![]() پس این چی ؟ ![]() هنوز هم از اینکه دستاتون وقتی ظرفای خودتون رو میشورین آسیب میبینه نگران هستین؟ ![]() پس این چی ؟ ![]() کار دیگه ای برای انجام دادن ندارین؟ ![]() پس این چی ؟ ![]() با داشتن پاهایی سالم هنوزم مینالید؟ ![]() پس این چی ؟ ![]() RE: پس اینا چی؟ - mir abbas - 12-25-2012 02:51 PM واقعا متاثر کننده بود. RE: پس اینا چی؟ - حامد - 12-25-2012 03:29 PM خیلی عالی بود سعید جان. RE: پس اینا چی؟ - soltan_sal - 12-25-2012 03:55 PM ای کاش کسانی که همش ناشکری میکنن کمی بیشتر روی عکسهاتأمل کنن. RE: پس اینا چی؟ - فرهاد قربانی - 12-25-2012 04:04 PM ممنونم سعیدجان.ما قدر داشته هامون رو نمیدونیم ![]() RE: پس اینا چی؟ - mosafer bedar - 12-26-2012 09:28 AM سلام عزیز دل بسیار عالی و تاثیر گذار و بیدار کننده حس شکر گذاری و سپاسگزاری ممنون از این تلنگری که زدی بر جان ودل این تصاویر نشت با سپاس از محبت شما دوست گرامی RE: پس اینا چی؟ - صدفی - 12-26-2012 09:52 PM خدایا شکرت RE: پس اینا چی؟ - soltan_sal - 12-27-2012 07:45 AM کودک فقیر مرا ببخش که کورم... آن زمانی که من سیر بودم و تو گرسنه در کنار من ایستاده بوده تو را ندیدم. آن زمانی که در دنیای کودکانه از مهر پدر و مادرم بهرهمند بودم ، غربت یتیمی تو را ندیدم. آن زمانی که سر بر بالشتی از پر می گذاشتم بالشت تو را که از سنگ بود ندیدم. آن زمستان هایی که با ماشین آب گل آلود کوچه را به تو هدیه کردم تو را ندیدم. آن زمانی که برای به مُد نبودن لباسم به مهمانی نرفتم .تو را ندیدم که عریانی |