از چه طریقی میتونم مشتری جذب کنم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: از چه طریقی میتونم مشتری جذب کنم (/showthread.php?tid=6104) |
از چه طریقی میتونم مشتری جذب کنم - aligoogle1 - 12-23-2012 12:10 AM سلام دوستان میخوام برا یه محصولی در اینترنت تبلیغ کنم محصول قفس های فانتزی پرندگان و غیره هست میخوام یه جورایی از هر شهری نماینده بگیریم و عمده ای فروش داشته باشیم بهترین تبلیغ هدف مند چیه .. مثلا تبلیغ تو گروههای یاهو اصلا فایده نداره چون مخطب ها همه جوونا هستن و یا پیامک اینا کاربردی ندارن .... منتظر نظرات دوستان هستم لطفا راهنمایی کنید ... ![]() RE: از چه طریقی میتونم مشتری جذب کنم - jahanagahi - 12-23-2012 12:18 AM تبلیغ در سایتهای تبلیغ رایگان می تواند کمک شما باشد.با سرچ در جستجوگرها دهها سایت تبلیغ رایگان می توانید پیدا کنید. اگر تهران هستید آگهی روزنامه همشهری. RE: از چه طریقی میتونم مشتری جذب کنم - فرهاد قربانی - 12-23-2012 12:34 AM در هر شهری دامپزشکهایی هستند که علاوه بر مداوای حیوانات ،لوازم جانبیشون رو هم دارند.میتونید از اونها جهت فروش استفاده کنید. |