نظرسنجی برای طراحی لوگو تایپ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: نظرسنجی برای طراحی لوگو تایپ (/showthread.php?tid=6038) |
نظرسنجی برای طراحی لوگو تایپ - Nuruzzaad - 12-18-2012 07:39 PM سلام دوستان می خواستم نظرات و ایده هاتون رو برای طراحی یه لوگو تایپ درخور و شایسته بدونم و ممنون می شم کمکم کنید ![]() نام دامنه من به این صورت هست که از به عدد 7 در ابتدا و کلمه Fun در انتها تشکیل شده، ممنون می شم هر چی به ذهنتون می رسه اعلام کنید. موید باشید RE: نظرسنجی برای طراحی لوگو تایپ - Milad Tala - 12-18-2012 08:58 PM این لوگو رو از روی چند تا تصویر استوک الهام گرفتم . خواستم سهممو تو کمک کردن ادا کنم . اگر نپسندین هم ناراحت نمیشم ![]() logo.7fun.jpg - MiladTala RE: نظرسنجی برای طراحی لوگو تایپ - Nuruzzaad - 12-19-2012 11:12 AM ممنون خیلی جالبه اون صورتک ها می تونه صلیغه های اقشار جامعه رو نشون بده و چیز جدیدی هست ممنون ایده جالبی بود حتما ازش توی طرح اصلی استفاده می کنم RE: نظرسنجی برای طراحی لوگو تایپ - Nuruzzaad - 12-26-2012 08:24 PM دوستان کسی ایده ِ دیگه ای نداره؟ ممنون RE: نظرسنجی برای طراحی لوگو تایپ - mohammadshamosi - 12-26-2012 10:23 PM سلام دوست عزیز ، خیلی کلی گفتید ( یه لوگو تایپ که اولش با 7 شروع میشه و پایانش با Fun تموم میشه ) موضوع سایت چی هست؟ قراره فقط توی محیط مجازی استفاده بشه؟ یا چاپ هم میشه؟ توضیح بیشتری لازمه RE: نظرسنجی برای طراحی لوگو تایپ - Nuruzzaad - 12-27-2012 11:34 AM بله معذرت می خوام بیشتر توضیح ندادم موضوع سایت تفریحی هست و فقط قراره به صورت مجازی استفاده بشه و چاپ نخواهد شد. ::::::::::: ( یه لوگو تایپ که اولش با 7 شروع میشه و پایانش با Fun تموم میشه ) :::::::::: این هم برای اینکه دامنه رو نزارم و تبلیغ نشه گفتم و فقط شکل دامنه هستش این لوگو می خوام هم قسمت قرارگیری لوگوی سایت قرار بدم و هم برای واتر مارک کردن تصاویر مطالب استفاده بشه ممنون و موءید باشید RE: نظرسنجی برای طراحی لوگو تایپ - mohammadshamosi - 12-27-2012 03:37 PM روش کار میکنم و ایده هایی بهتون میدم |