شال و روسری "تن تو" - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: شال و روسری "تن تو" (/showthread.php?tid=6002) |
شال و روسری "تن تو" - بهنام ذوالفقارزاده - 12-16-2012 11:34 PM سلام به یاری خدا امروز کارای آماده سازی مغازۀ شال و روسری "تن تو" تمام شد؛ سه شنبه برای خرید جنس میریم شیراز؛ به امبد پروردگار تا شب یلدا جنسا رو هم تو مغازه می چینیم و مغازه رو از اول دی ماه رسمأ راه اندازی میکنیم. به امید پروردگار و همراهی همسر بزرگوار و مهربانم. دوستان اگر نظری دارند بفرمایند تا استفاده کنیم. RE: شال و روسری "تن تو" - کامیار کاظمی - 12-16-2012 11:37 PM آفرین اقا بهنام مبارک باشد بسیار بسیارعالی مغازه که راه اندازی شد خوشحال میشویم تصویر هم بگذارید "تن تو" برند شماست؟ معنی آن همان "بدن شما" است؟ RE: شال و روسری "تن تو" - tondar12 - 12-16-2012 11:40 PM تبریک می گم! به امید موفقیت روز افزون شما و همسرتون! لطفا عکسهایی از مغازه هم بزارید! RE: شال و روسری "تن تو" - فرهاد قربانی - 12-16-2012 11:50 PM مبارک باشه.به امید موفقیتهای بیشتر RE: شال و روسری "تن تو" - jahanagahi - 12-16-2012 11:55 PM آرزوی موفقیت هرچه بیشتر شما زوج خوشبخت را داریم. RE: شال و روسری "تن تو" - m_grate29 - 12-17-2012 12:10 AM تبریک صمیمانه میگم بهنام جان کیف خواستی به دوستان سپردم تا از عمده فروشان بگیری و اینکه بازاری نشانم دادند که بسیار ارزان میباشد هروقت کارت رونق گرفت با من در تماس باش به شما معرفی کنم موفقتر پولدارتر و سلامت تر باشی RE: شال و روسری "تن تو" - mir abbas - 12-17-2012 12:29 AM تبریک صمیمانه من را هم بپذیر .امیدوارم روز بروز خبرهای موفقیتهای بعدیت رو تو همین سایت اعلام کنی . موفق باشی RE: شال و روسری "تن تو" - بهنام ذوالفقارزاده - 12-17-2012 12:30 AM ممنون دوستان عزیزم؛ باشه چشم. حتمأ. مراحل تقریبأ نهایی آماده سازی را خدمتتان قرار میدهم. قطعأ "زحمات دوستان عزیزم بخصوص کامیار کاظمی و سایت زیبای میلیاردرهای آینده و استاد هوشنگ قربانیان و بقیه دوستان" از بزرگترین مشوقان بنده بودند. سپاسگزارم. RE: شال و روسری "تن تو" - maxsoulfly - 12-17-2012 12:56 AM آقا بهنام! تبریک میگویم و امیدوارم که موفق باشید و یک الگو شوید برای سایر دوستانی که می خواهند در این شاخه فعالیت کنند. آرزو می کنم (به قول استاد قربانیان) پول همچون سیل به سویتان جاری شود ![]() RE: شال و روسری "تن تو" - Delta.H - 12-17-2012 02:27 AM خیلی خیلی خوشحال شدم بهنام عزیز از صمیم قلب برات آرزوی موفقیت و رزق و روزی فراوان دارم. |