سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سه خصوصیتی که من ندارم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: سه خصوصیتی که من ندارم (/showthread.php?tid=5961)

صفحه ها: 1 2

سه خصوصیتی که من ندارم - toofan245 - 12-14-2012 02:01 PM

اول بگم که نمیدونستم موضوع رو چی بنویسم دیگه ببخشید.
من امروز فهمیدم سه خصوصیت رو ندارم
صبر
اعصاب
تمرکز
صبر:میخوام هرچی رو زود انجام بدم یا کارم سریع تموم شه و حتی ده دقیقه هم صبر ندارم واسه همین کاری رو که شروع کنم بسته به کارش دو سه روزه تموم نشه بیخیالش میشم. حتی اینترنت ایران هم نتوست منو صبور کنهBlush

اعصاب: خیلی زود عصبانی میشم مثلا به کسی میگم ساکت ساکت نمیشه به قدری عصبانی میشم که میخوام بزنم لهش کنم یا میخوام وصل شم به اینترنت و میبینم نت قطعه با مشت میکوبم به لپ تاپ بیچاره دست خودم نیستAngry

تمرکز: اصلا ندارم حتی ده ثانیه هم نمیتونم تمرکز کنم حالا با هزار بدبختی میخوام تمرکز کنم با صدای مورچه حواسم پرت میشه و باز Angry میشم.

حالا شما بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

RE: سه خصوصیتی که من ندارم - goldmen - 12-14-2012 02:15 PM

پيشنهاد من
همين سه خط كه درخصوصيات خودت نوشتي
از دوباره بنويس ولي اينبار بجاي افعال منفي از افعال مثبت بكار ببر
روزي30 بار اون نوشته روبخون

RE: سه خصوصیتی که من ندارم - jahanagahi - 12-14-2012 03:32 PM

افرادی هستند که چنین خصوصیاتی دارند ولی منکر می شوند. شما که با شجاعت و شهامت اقرار به این مسئله دارید می شود به راحتی این خصوصیات را برطرف کرد:
همیشه یک لبخند بر لب داشته باشید.

RE: سه خصوصیتی که من ندارم - mir abbas - 12-14-2012 04:30 PM

به نظر من روی تک تک این مواردی که فرمودید تمرکز کنید و هر روز با خود تمرین کنید که درجه تحملتان را ببرید بالا.همین که ایرادهای خودتان را درست درک کرده اید خیلی جلوئید من که نمیتونم ایرادهای خودم رو درک کنم هر چند سراپا ایرادم.

RE: سه خصوصیتی که من ندارم - jahanagahi - 12-14-2012 05:12 PM

(12-14-2012 03:32 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  افرادی هستند که چنین خصوصیاتی دارند ولی منکر می شوند. شما که با شجاعت و شهامت اقرار به این مسئله دارید می شود به راحتی این خصوصیات را برطرف کرد:

خواهشی دارم.30 روز این حرکت را انجام داده و نتیجه را در همین تایپیک اعلام فرمائید.

RE: سه خصوصیتی که من ندارم - yu3f - 12-14-2012 06:36 PM

من هم ۳ خصوصیت رو ندارم
۱- مخالفت صریح با خانواده --> یعنی در ۹۸٪ مواقع در مقابل تصمیمات پدر و مادرم سکوت می کنم و سعی می کنم راضی نگهشون دارم.
۲- جلوگیری از شوخی کردن --> وقتی یک تیکه ای ب ذهنم می رسه یا شوخی آماده میشه تو ذهنم نمی تونم جلوگیری کنم از بیان و ابرازش Yosef.gif
۳- شاد بودن و پرجنب و جوش بودن -->نمیتونم شاد باشم و پرجنب و جوش! ترجیح میدم حتی در سفر هم ک هستیم بیشتر بخوابم Yosef.gif Yosef.gif

مابقی دوستان هم ۳ خصوصیت ای ک ندارند رو بگن خب Yosef.gif

RE: سه خصوصیتی که من ندارم - toofan245 - 12-14-2012 09:26 PM

(12-14-2012 05:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(12-14-2012 03:32 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  افرادی هستند که چنین خصوصیاتی دارند ولی منکر می شوند. شما که با شجاعت و شهامت اقرار به این مسئله دارید می شود به راحتی این خصوصیات را برطرف کرد:

خواهشی دارم.30 روز این حرکت را انجام داده و نتیجه را در همین تایپیک اعلام فرمائید.

یعنی لبخند زدن باعث میشه من صبور بشم و تمرکزم بره بالا؟
باشه اگه اینطوریه و شما میگین با این که سخته اما سعی میکنم همش لبخند بزنم تا حدود یک ماه بعد و اینجا رک و صریح بدون بزرگنمایی اعلام میکنم کاربرد داشتi یا نه

RE: سه خصوصیتی که من ندارم - jahanagahi - 12-14-2012 09:31 PM

(12-14-2012 09:26 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  
(12-14-2012 05:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  

یعنی لبخند زدن باعث میشه من صبور بشم و تمرکزم بره بالا؟
باشه اگه اینطوریه و شما میگین با این که سخته اما سعی میکنم همش لبخند بزنم تا حدود یک ماه بعد و اینجا رک و صریح بدون بزرگنمایی اعلام میکنم کاربرد داشتi یا نه

ممنونم. سخت است خود دیوار ذهنی است .انشالله منتظر شنیدن خبر خوبی از شما هستیم. فقط اگر تداوم پیدا کنه در 30 روز نتیجه گرفته می شود. موفقتر باشی.

RE: سه خصوصیتی که من ندارم - venus2 - 12-14-2012 10:21 PM

من هم سه خصوصیت
صبر
تمرکز
اعصاب
را ندارم.
البته من بیشتر وقتها لبخند بر لب دارم.

RE: سه خصوصیتی که من ندارم - MohamadMJ - 12-14-2012 10:21 PM

صبر : باور کن همه دوست دارن زود به نتیجه برسن
اعصاب : باور کن توی اوضاع فعلی هیچکس اعصاب درستی نداره
تمرکز : تمرکز هم خب با دوتای قبلی رابطه مستقیم داره.

این جملات منفی بود که واقعا وجود داشتن. ولی اینطوری گفتم که بدونی این چیزا فقط واسه تو نیست. مشکلاتیه که همه آدما اگه کنترلش نکنن همینطورین.

تمرین نمیشه بهش گفت. همین که خودت میدونی مشکل چیه خب بر عکسش کنی میشه حل شدن.
منم توی خونه یا دوستان حرفی بهم میزدن یهو آمپر میچسبوندم. ولی الان بهترین کار میدونم که از اون محیطی که عصبی شدم خارج بشم. یا یه نیشخند بزنم. یا برم یه لیوان آب یا چایی بریزم بخورم. یکمم کنترل
به قول معروف با خودم حرف میزنم.

من از خدامه کاری که شروع میکنم فرداش کسب درآمد داشته باشم ولی وقتی وارد کاری شدم دیدم منطق حکم میکنه حالا به درآمد نرسم. اگر قرار بود به این زودی به درآمد برسم خب معلومه همه الان داشتن اون کارو میکردن و به درآمد میرسیدن. پس شانس من بیشتره چون به دلیل همین توقع ها خیلی از اون کار کنار میکشن پس رقبا من کمتر میشه و انگیزم بیشتر

صبر هم که دقیقا رابطه مستقیم داره با همون موارد بالا.

نمیشه بهت گفت فقط بخند خوب میشی. یا فقط فلان کارو بکن خوب میشه.

آدم وقتی خودش دقیقا میدونه مشکلش چیه. بهترین کار به نظرم اینه :
یه ساعتی توی روزت رو اختصاص بده به خودت. بشین با خودت صحبت کن. باور کن جواب اکثر این سوالات توی ذهن خود آدم هست فقط استفاده نمیکنه ازش.
با خودت منطقی حرف بزن. اگر کاری قراره شروع بشه به خودت بگو که میدونی که این کارو تا فلان وقت اصلا نمیشه به درآمدش فکر کرد. بگو میدونی که روزی انقدر وقتت رو میگیره. میدونی که این کارارو به ترتیب بکنی نتیجش میشه انقدر پول ماهانه و سرمایه و حرکت به سمت موفقیت. پس همین الان انتخاب کن شروع میکنی یا نه.

مورد بعدی :
اصولا من آدم رفیق دوستیم واسه همین روی دوستام حساسیت فوق العاده ای داشتم. روی قول هایی که میدادم هم همینطور
یه آدم کار درست و سن دار اومد بهم گفت تو داری در حق خودت نا رفیقی میکنی. تعجب کردم. گفت تو به خودت قول میدی ولی انجام نمیدی. تو خودتو کوچیک فرض میکنی. تو عصبی بشی با سر میری تیو دیوار. تو به خودت اعتماد نداری. این همه چیزو کسی واسه دشمنشم نداره که تو در حق خودت داری اجرا میکنی. پس نرو جایی بشین از رفاقت حرف بزن که اصل نا رفیقایی
این حرفو که زد بدم اومد ولی وقتی فکر کردم دیدم حق میگه. پس خودم با خودم که دشمن بودیم رفاقت کردم و سعی کردم به حرفاش اهمیت بدم. اولش سخت بود ولی عادت کردم.

کار توی اینترنت آدمو میرسونه به یک درآمد ثابت و ماهانه که آرزوی هر کسی هستش. ولی کار توی نت صبر بیشتری میخواد نسبت به جامعه.
من به شخصه اینو دیگه از ته قلبم میدونم پس وقتی یه سایت مثلا تفریحی یا هرچیزی میخوام بزنم همون اول به خودم میگم آقا محمد 2 ماه کلا فکر یه قرونم نکن. حتی تبلیغم توی سایت نمیزارم که بازدید کننده بگه یه علف هرز دیگه توی اینترنت ایران اومد بالا که فقط دنبال پوله. بعد دو ماه آروم آروم شروع میشه اگر روی حساب رفته باشی جلو و میرسی به درآمد ماهانه.