طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت (/showthread.php?tid=5952) صفحه ها: 1 2 |
طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - ali mohammady - 12-14-2012 01:00 AM سلام دوستان عزیز یه چند وقتیه تو فکرم بود که یه فروشگاه اینترنتی بزنم و به کسانی که مثل خود من دنبال محصولات نایاب موفقیت هستند و تواین راه کلی سختی میکشن و اخرش هم محصولات درست و حسابی گیرشون نمیاد هم کمک کنم هم از این راه یه درامدی داشته باشم حالا گشتم و چندتا محصول ناب پیدا کردم و الان تو انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی موندم به شدت به طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه احتیاج دارم دوستان خواهشا کمک کنید تا هرچه سریع تر کار رو پرقدرت شروع کنیم. خودم دوتا دامین دارم:goodlifeshop.ir goldenstore.ir هر اسمی به نظرتون جالب بود لطفا بنویسید منتظر اولین جواب هستم RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - jahanagahi - 12-14-2012 01:13 AM لطف کنید نوع اجناس را مشخص فرمائید تا بر اساس آن اسم پیشنهاد شود. RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - ali mohammady - 12-14-2012 01:32 AM محصولات موفقیت فردی مانند سمینار های استاد رابینز کتاب های ایشان و خیلی کسای دیگه که شما بهتر از من میناسیدشون RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - ali mohammady - 12-14-2012 07:26 PM دوستان لطفا ایده هاتون رو بنویسید منتظرتونم RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - mehdi62 - 12-14-2012 09:01 PM عزیز من این ایده رو 5 سال پیش داشتم. یادم نمی ره به مامانم می گفتم می خوام فروشگاه محصولات موفقیت بزنم. مسخرم می کرد. اسمش رو هم انتخاب کرده بودم : ساحر شعارش هم این بود: انسان ساحرست انکار نکنیدش اگر از رو علاقه دنبالش بری حتما موفق می شی. می تونی کنارش یک انجمن موفقیت هم بزنی مثل همین انجمن. حتما اگر با علاقه کار کنی موفق می شی. RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - ali mohammady - 12-14-2012 09:07 PM مهدی عزیز ممنون از ایده خوبت اما به نظرت اسم ساحر مناسبه؟مفهوم رو میرسونه؟ از بقیه دوستان هم خواهش شرکت کنید فقط لنگ همین قسمتش هستم مابقی همه چی امادس RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - mohamad021 - 12-14-2012 11:20 PM امتحان کردین چه دامنه هایی آزاد هستش؟؟؟ ما اگه اسم بگیم و دامنش آزاد نباشه که فایده نداره RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - ali mohammady - 12-15-2012 04:33 AM دوست خوبم شما اسم بگین فوقش با گذاشتن یه پیشوند یا پسوند مانند:www.secret1.ir دامین رو ثبت میکنیم ممنون میشک سرع تر کمک کنید RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - Peanut - 12-15-2012 08:40 AM [/b] (12-14-2012 01:00 AM)ali mohammady نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز یه چند وقتیه تو فکرم بود که یه فروشگاه اینترنتی بزنم و به کسانی که مثل خود من دنبال محصولات نایاب موفقیت هستند و تواین راه کلی سختی میکشن و اخرش هم محصولات درست و حسابی گیرشون نمیاد هم کمک کنم هم از این راه یه درامدی داشته باشم حالا گشتم و چندتا محصول ناب پیدا کردم و الان تو انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی موندم به شدت به طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه احتیاج دارم دوستان خواهشا کمک کنید تا هرچه سریع تر کار رو پرقدرت شروع کنیم. --------------------------------------------------------------------------- (12-14-2012 01:32 AM)ali mohammady نوشته شده توسط: محصولات موفقیت فردی مانند سمینار های استاد رابینز کتاب های ایشان و خیلی کسای دیگه که شما بهتر از من میناسیدشون---------------------------------------------------------------------------- با سلام - دوست عزیز اینقد که شما نگرانِ اسم بیزینست هستی من بیشتر نگران خود بیزینست هستم دوست عزیز من دو تا از پستهای شمارو بالا نقل قول کردم و جملاتی را قرمز هایلایت کردم. چیزی به فکرم رسید که شاید نخواهی بشنوی ولی شاید اگه بدونی بهتر باشه تا اینکه اونو ندونی. شاید چیزی را که میخوام بگم خودت بدونی ولی نمیخوای روش فکر کنی و شاید روش فکر میکنی ولی بش اهمیت نمیدی. میخوام که بدونی میخوام که روش فکر کنی میخوام که بش اهمیت بدی دلیلش را هم در آخر این پست میگم. شما قصد و نیت خوبی داری میخوایی به مردم کمک کنی (نیت خوب شماره یک- آبی) میخوایی از این راه پول در بیاری (نیتِ خوب شماره دو - آبی) ولی اون چیزهایی که داری میفروشی (همه اون قرمزا) آیا مال خودته؟ چطور میتونیم چیزی که مالکش شخص دیگهای هست و مال ما نیست حتی اگه نیتمون خوب و مثبت باشه بفروشیم؟ سخنرانیهای یکنفر دیگه، کتابهای یکنفر دیگه که همه بدون اطلاع اون شخص تکثیر شدن را فروختن پول حلال تو زندگی تو نمیاره. یه دزدی هر جور هم که تو کاغذ کادو قشنگ پیچیده بشه و از رویه نیت خالص و خوب فروخته بشه. خودت را گول نزن. نگو همه میکنن ماهم روش. نگو حالا طرف از کجا میفهمه که من چیزاشو فروختم؟ نگو من نیّتم خوبه ایشالا که خدا خوده میفهمه نگو کار دیگهای نیست یا من بفکرم نمیرسه نگو طرف امریکأیه پس همه چیزش واسه من حلاله نگو.... شما الان جوونی، سعی کن کاری را پیش بگیری که انصافا درست باشه. شب که میخواهی بخوابی پیش خودت بگو من امروز فلا ن قدر پول دروردم، آیا همش با صداقت بدستم رسیده یا اینکه حق کسی را خوردم ولی پولدار شدم. میتونی همین کار فروش اینترنتی را روش کمی بیشتر فکر کنی و کا لائی را پیدا کنی که مورد احتیاجه و در فروشش سود هست و مال خودته ...همش ، اگه این نیت را پیش بگیری خدا هم در رحمتش بروت صد برابر باز میشه و مشتری از جاهایی برات میرسه که اصلا فکرشم نمیکنی. یادته تو خط سبز بالا گفتم دلیلشو در آخر این پست میگم...در اینجا قسمتی از کتاب "علمِ ثروتمند شدن" را میزارم در مورد پایه و اساسِ بیزینسی که موفقیت درش حتمیه. بخونش و اگه دوس دشتی کتاب را هم میتونی تو همین انجمن در قسمت "میلیاردر در کتابخانه" پیدا کنی و بخونی. صفحه ۶۵-۶۶ کتاب علم ثروتمند شدن ---------------------------------------- "انسان براي اينكه بتواند آنچه را متعلق به اوست، در زماني كه به سمت او ميآيد دريافت كند، بايد فعال باشد. فعال بودن زماني تحقق ميپذيرد كه فرد از موقعيت خود فراتر باشد. او بايد هدف خود را كه ثروتمندشدن از طريق واقعيت بخشيدن به تصوير ذهني است، به خاطر داشته باشد. همچنين بايد در هر روز تمامي آنچه را كه ميتواند انجام دهد و نيز مراقب باشد كه هر كار را به بهترين نحو انجام دهد. و بايد نسبت به پولي كه از ديگران دريافت ميكند، استفاده بيشتري را نصيب آنها كند طوري كه هر معامله وسيلهاي براي زندگي بهتر باشد. همچنين بايد به قدري روي انديشه پيشرفت تأكيد كند كه همه افرادي كه با او ارتباط دارند در اين انديشه با او سهيم شوند." اگه حس میکنی مطلبم را نگرفتی میتونم بیشتر توضیح بدم امیدوارم که موفق باشی و همیشه رو کارت فکر بیشتری کنی. RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - Nuruzzaad - 12-15-2012 12:29 PM lifevoice.ir آماده ثبت successvoice.com آماده ثبت successvoice.net آماده ثبت successvoice.ir آماده ثبت success-voice.com آماده ثبت success-voice.net آماده ثبت success-voice.ir آماده ثبت |