خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده (/showthread.php?tid=5678) صفحه ها: 1 2 |
خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - بهنام ذوالفقارزاده - 12-01-2012 04:33 PM سلام دوستان بزرگوار و مهربانم اولا ممنون بابت همه لطفتون در اون تاپیک که من رفتم و برایم خیلی نکته ها نوشتید. دوما خیلی دلتنگ انجمن بودم ولی نمیتونستم قول خودمو فراموش کنم و برگردم. سوما خیلی خوشحالم که از پایان نامم دفاع کردم و الان کار ترجمه هم انجام میدم و وضعیتم بهتر شده. در آخر خیلی خیلی خوشحالم که تونستم برگردم پیش شما، پیش شما که احساس میکنم خانواده ای هستیم که بی ریا به همدیگه کمک میکنیم. RE: خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - soltan_sal - 12-01-2012 04:42 PM سلام به انجمن خوش آمدید امیدوارم به آرزوها و هدفهایت برسی. RE: خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - vahid61 - 12-01-2012 05:02 PM سلام بهنام جان خوش اومدی RE: خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - Delta.H - 12-01-2012 05:13 PM سلام بهنام جان خیلی خیلی خوشحالم که باز هم به انجمن برگشتی تا در کنار هم باشیم. از اینکه اوضاعت بهتر شده هم خدا را شکر میکنم امیدوارم روز به روز موفقتر و شادابتر باشی. RE: خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - کامیار کاظمی - 12-01-2012 05:51 PM سلا به اقا بهنام عزیز خوشحالیم که باز هم حرکتی روبه جلو داشته اید. امیدوارم این موفقیت ها تداوم داشته باشد چون لیاقتش را دارید. RE: خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - M3HDI - 12-01-2012 06:05 PM سلام آقا بهنام باور بفرمایید همین امروز داشتم به شما فکر میکردم خوب شد برگشتی RE: خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - بيلا بالا - 12-01-2012 06:19 PM سلام به خونه خوش اومدي جات خالي بود خوشحاليم كه هستي RE: خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - mir abbas - 12-01-2012 07:49 PM سلام خیلی خوش اومدی .من که فکر کردم اون حواله ای که برای خودت تنظیم کردی زودتر از تاریخ سررسید 28 اسفند رفتی برداشت کنی و خرج کنی!!!! RE: خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - Delta.H - 12-01-2012 08:55 PM (12-01-2012 06:05 PM)M3HDI نوشته شده توسط: سلام آقا بهنامباور بفرمائید من هم دیشب به بهنام عزیز فکر میکردم! فکر کنم من و مهدی بهنام رو جذب کردیم پیداش شد ![]() (البته اگر شرکت تضامنی آقایان کاظمی/قربانیان دست به این اقدام نزده باشه) ![]() RE: خدا رو شکر خیالم راحت شد و برگشتم پیش خانواده - mohammadshamosi - 12-01-2012 11:06 PM بهنام جان خیلی خیلی خوش اومدی به جمع خانواده خودت خیلی خوشحال شدم |