تست روانشناسي زيگموند فرويد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +--- موضوع: تست روانشناسي زيگموند فرويد (/showthread.php?tid=5622) |
تست روانشناسي زيگموند فرويد - صدفی - 11-29-2012 12:08 AM تست روانشناسي منسوب به زيگموند فرويد مرحوم پدر علم روانكاوي است. براي انجام اين تست فرض كنيد كه در خانه هستيد و اين پنج اتفاق به صورت همزمان براي شما پيش مي آيد. 1- تلفن زنگ ميزند 2- بچه تان گريه ميكند. 3-يكي در خانه را مي زند و صدايتان ميكند. 4- لباس ها را بيرون روي طناب پهن كرده ايد و باران ميگيرد . 5- شير آب را در آشپز خانه باز گذاشته ايد و آب دارد سر ريز ميشود. خب حالا با اين وضعيت شما به ترتيب كدوم كار ها رو انجام ميديد، يعني از شماره ي 1 تا 5 رو با چه اولويتي انجام ميدهيد؟ اولويت هاي خود را تعيين كنيد و براي تحليل آن همين پايين را ملاحظه بفرمائيد. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تعبير: هر يك از 5 مورد بالا نشون دهنده يكي از جنبه هاي زندگي شماست. 1- زنگ تلفن، نشانه شغل و كار شماست. 2- گريه بچه، نشان دهنده خانواده است. 3- زنگ در خانه ، نشان دهنده دوستان شماست. 4- لباس ها، نشان دهنده پول است. 5- سر رفتن آب، نشون دهنده ميل جنسي است. ترتيب انتخاب هاي شما نشون دهنده اولويت هاي ذهن شما در زندگي است. RE: تست روانشناسي زيگموند فرويد - ali mohammady - 11-29-2012 01:06 AM من اتخاب هام رو کردم اما با واقعیت زمین تا اسمون فرق داره .در مورد من درست نیست. مشکل از منه یا مرحوم فروید؟ RE: تست روانشناسي زيگموند فرويد - soltan_sal - 11-29-2012 08:28 AM به نظر من همه گزینه ها درست است بجز گزینه آخر: 1- زنگ تلفن، نشانه شغل و كار شماست. 2- گريه بچه، نشان دهنده خانواده است. 3- زنگ در خانه ، نشان دهنده دوستان شماست. 4- لباس ها، نشان دهنده پول است. 5- سر رفتن آب، نشون دهنده ميل جنسي است. ((به نظر من احترام به نعمت خداست)) |