مجموعه ای از سایت های مورد استفاده برای تبلیغات اینترنتی رایگان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: مجموعه ای از سایت های مورد استفاده برای تبلیغات اینترنتی رایگان (/showthread.php?tid=5609) |
مجموعه ای از سایت های مورد استفاده برای تبلیغات اینترنتی رایگان - پرواز - 11-28-2012 11:28 AM دوستان بیاین اینجا یه مجموعه از سایت هایی که میتونیم برای تبلیغ "رایگان" در محیط اینترنت استفاده کنیم جمع آوری کنیم. اینجوری کار تبلیغاتی خیلی ها رو راحت میکنیم. این سایت ها میتونن شامل همون سایت های آگهی باشن تا دایرکتوری ها و سایر سایت های افزایش بازدید و غیره RE: مجموعه ای از سایت های مورد استفاده برای تبلیغات اینترنتی رایگان - toofan245 - 11-28-2012 11:34 AM تشکر بابت این پست اما اگه بخوایم سایت های آگهی رایگان رو تبلیغ کنیم خیلی زیادن و در بیشتر مواقع بدرد نمیخورن. چون جایی برای تبلیغات مناسبه که بازدید کننده با علاقه داخل اون سایت باشه و تبلیغ ما رو نیز ببینه به هر حال من یه چندتا سایتی رو واسه شروع مینویسم: agahi24.com/ pabi.ir tablighkar.com adsgah.com postgah.com takro.net shahr24.com payamgar.com RE: مجموعه ای از سایت های مورد استفاده برای تبلیغات اینترنتی رایگان - اقاي ايـــده - 11-28-2012 11:39 AM كدام يك از شما حتي 10 دقيقه از وقت خودتون رو در اينجور سايت ها ميگذرونيد؟؟ ايا به نظرتان مفيد هست انجام اينكار؟؟ RE: مجموعه ای از سایت های مورد استفاده برای تبلیغات اینترنتی رایگان - پرواز - 11-28-2012 11:55 AM ممنونم. درسته. اما میتونیم پربازدیدترینش رو معرفی کنیم. ضمنا سیستم های افزایش بازدید ودایرکتوری ها رو هم معرفی کنیم RE: مجموعه ای از سایت های مورد استفاده برای تبلیغات اینترنتی رایگان - mohamad021 - 11-28-2012 12:05 PM دوستان من سایت یا محصول شما رو در 65 سایت تبلیغاتی ثبت میکنم هم عکس دار هم بدون عکس خواستیم پیغام خصوصی بدین --------------------------------- فروش لایک ف/ی/س/ب/و/ک تضمینی هر چقدر لایک بخواید فقط بگید هر تعداد بخواید تعداد بگید قیمت بگیرید تضمینی تضمینی |