راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت (/showthread.php?tid=5585) |
راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - Busaba - 11-27-2012 02:39 AM با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز میخواستم منو راهنمایی کنید. بنده و یکی از دوستانم برنامه نویسی و طراحی وب انجام میدهیم و تصمیم گرفتیم برای فعالیت هایمان وب سایت ایجاد کنیم تا از طریق اینترنت نیز سفارشاتی را دریافت کنیم. خب من برای انتخاب اسم گروه خیلی فکر کردم اما اسمی که مورد پسندم باشه پیدا نکردم از دوستان میخوام که اسامی خودشون رو اینجا پیشنهاد بدن. ممنون. RE: راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - toofan245 - 11-27-2012 11:06 AM دوست عزیز ضمن خوشامدگویی به شما بهتره کمی خود را معرفی کنید و از سوابق کاری و اینکه اهل کجایین بگین تا بعد بحث رو شروع کنیم. RE: راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - sam127 - 11-27-2012 11:47 AM با نظرات جناب شجاعی موافقم ایشالا بتونیم بهتون کامل کمک کنیم RE: راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - Busaba - 11-27-2012 02:14 PM سلام بنده صادق برزگر هستم و 18 سالمه متولد بوشهر هستم و در آنجا زندگی می کنم. تا بهمن ماه امسال حدود یکسال میشه که فعالیت حرفه ای خودم رو در زمینه برنامه نویسی وب شروع کردم. بنده تخصص اصلیم برنامه نویسی وب هست (PHP) ولی طراحی هم کار کردم و یه چیزای ازش بلدم شاید طراحی با فتوشاپ رو بلد نباشم اما یک صفحه (PSD) رو راحت می تونم به HTML تبدیل کنم. Jquery و JavaScript و CSS3 رو هم بلدم و میشه گفت تقریبا حرفه ای شدم. و اکنون نیز تمرکزم بر روی بهینه سازی صفحات وب برای موتور های جستجو (SEO) هست و دارم روند یادگیری و پیشرفتم رو در این زمینه به سرعت طی میکنم. پروژه های زیادی رو انجام ندادم اما پروژه های بزرگی رو انجام دادم از جمله کمک در ساخت بازی آنلاین ناورد (Navard.net) که هم کنون نیز با گروه این بازی در حال کار کردن میباشم. و دو پروژه که همین چند وقت اخیر به من سپرده شده یکیش ساخت وب سایت برای انجمن مشاورین کشور هست و یکی هم اتوماسیون و وب سایت برای یک کانون زبان در شهرمون می باشد. ایده ها و پروژه های زیادی در ذهن خود دارم و در حال مطالعه و تحقیق بروی آنها می باشم و بزودی یکی از آنها را شروع خواهم کرد. با تشکر از دوستان. RE: راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - toofan245 - 11-27-2012 02:37 PM خب حالا بهتر شد امیدوارم دوستان بتونن بهتون کمک کنن. با سن نه چندان زیاد خیلی خوب پیشرفت کردی آفرین. چندتا سوال: گفتی میخوای برای گروه اسم انتخاب کنی منظورت اینه که اسم گروه و دامنه سایتت یکی باشه؟ میخوای اسم سایتت چه چیزهایی رو پوشش بده؟ چندتا اسم پیدا کردی که خوشت نیومده میشه بگی چه اسامی بوده؟ RE: راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - پرواز - 11-27-2012 02:40 PM وب گستر نت وب چجور اسم گروهی میخواین؟ یعنی چه نکاتی مد نظرتونه؟ RE: راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - Busaba - 11-27-2012 03:08 PM سلام ممنون از توجه دوستان باید عرض کنم بله اسم برای گروه من و دوستم و شاید در آینده کسانی نیز به گروه ما ملحق شوند. یه اسم سه کلمه ای میخوام باشه و بعدا هم یک اسم کوتاه یه چیزی شبیه به برند برای وب سایتمون میخوام انتخاب کنم. اسامی که خودم انتخاب کردم: توسعه گران وب جنوب توسعه دهندگاه وب جنوب توسعه وب جنوب برنامه نویسان وب جنوب RE: راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - yu3f - 11-27-2012 03:18 PM اگر فقط قرار بود پروژه انجام بدید: پروژه نویس ![]() ![]() اسم ۳ کلمه ای هم انتخاب کردی یا بیشتر یک کلمه باید توش باشه ک شاخص باشه. دامنه رو رو اون اسم شاخص میگیری و اگر بعدها شرکت ثبت کردی اسم شرکت رو اون اسم شاخص می گی و بقیه سیلاب ها فقط جهت ثبت هست و نامه نگاری. مثلا توسعه گران وب شاهپرک بعد دامنه شاهپرک.آی آر میگیری بعد هم شرکت ثبت کنی میگی شرکت شاهپرک اینطوری ![]() RE: راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - Busaba - 11-27-2012 04:19 PM لطفا دوستان دیگر هم نظر بدهند... دوستان می توانید اسم های کوتاه و تک کلمه ای هم پیشنهاد بدید با تشکر از دوستان RE: راهنمایی برای انتخاب نام برای سایت - M3HDI - 11-27-2012 04:56 PM سلام اسمتون رو معطوف به موقعیتتون نکنید به هرحال شما شرکت وب هستید |