تفاوت آدم های موفق و ناموفق ( واقعا تاثیر گذار ) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: تفاوت آدم های موفق و ناموفق ( واقعا تاثیر گذار ) (/showthread.php?tid=5580) |
تفاوت آدم های موفق و ناموفق ( واقعا تاثیر گذار ) - MohamadMJ - 11-27-2012 12:02 AM میخواستم بزارمش بین جملات و تاپیک های دیگه ولی راستش دلم نیومد. گفتم شاید همونطور که تاثیر زیادی روی من گذاشت روی دوستان دیگم هم تاثیر خوبی بزاره. ![]() تفاوت آدم های موفق و ناموفق، در زمین خوردن و یا نخوردنشان نیست، در نوع عکس العمل آنها بعد از زمین خوردنشان است. آن هایی که زمین نمی خورند، دلیلش این نیست که حتما خوب راه می روند، احتمالا ایستاده اند و اصلا راه نمی روند. این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر! به جایی که می افتی نگاه نکن، به جایی نگاه کن که لیز خوردی! موفق باشید ![]() RE: تفاوت آدم های موفق و ناموفق ( واقعا تاثیر گذار ) - jahanagahi - 11-27-2012 12:11 AM استاد و جهان آگهی: استاد : جهان آگهی , فرق انسان موفق و ناموفق در چیست؟ جهان آگهی : آقا اجازه ؟ انسان موفق برداشتش از شکست , راه را اشتباه رفتن است و وقتی متوجه اشتباه راه شد , راه اصلی را پیدا میکند. انسان ناموفق شکست را نهایت بدبختی می داند پس می نشیند و منتظر تقدیر می شود. استاد : آفرین جهان آگهی شدی 10/25 بشین. جهان آگهی: اجازه آقا.چشم. |