شهابسنگ ها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: شهابسنگ ها (/showthread.php?tid=5488) |
شهابسنگ ها - hisabba2003 - 11-23-2012 02:59 AM سلام ايده من در مورد شهابسنگ هاست. كسي تا حالا در مورد ش كار كرده؟ اگه كسي علاقه مند هست بگه. RE: شهابسنگ ها - صدفی - 11-24-2012 01:02 AM دوست عزیز میشه یه توضیح در مورد ایده اتون بدید RE: شهابسنگ ها - Delta.H - 11-24-2012 01:57 AM اگر منظورتون شهاب سنگ های واقعی که از آسمون میاد ما که تا حالا فقط تو آسمون دیدیم رو زمین فقط تو تلویزیون دیدیمشون! اما حالا با اینا چه ایده ای میشه اجرا کرد به کنار ما از کجا شهاب سنگ بیاریم آخه؟ میشه توضیح بدید؟ RE: شهابسنگ ها - M3HDI - 11-24-2012 02:07 AM سلام خودتون بهتر میدونید که دیدن + دنبال کردن + گشتن محل فرود شهاب سنگ کار آسانی نیست و تا جایی که میدونم شهاب سنگ وقتی داغ باشه ارزش بالاتری داره (شاید هم تو ایران ما اصلا داغ و سردش ارزشی نداشته باشه) و حداقلش اینکه راه بیوفتیم و توی بیابون رو بگردیم ولی بنده هم دقیق متوجه نشدم ، اگر پیدا کردیم فقط بدرد کلکسیون میخورن یا میشه ازشون استفاده تجاری هم کرد ؟ RE: شهابسنگ ها - hisabba2003 - 11-24-2012 03:47 AM سلام به همه دوستان شهابسنگ ها همونطور كه ميدونيد سنگ هايي هستند كه ار فضا به زمين ميان . اونا ارزش زيادي دارن هم برا كلكسيون دارها و هم براي موسسات تحقيقات فضايي . البته تو ايران خيلي نميشه روش حساب كرد كه كسي پول بابتش بده ولي همينو بگم كه ارزش واقعي اونا از نطر وزني با ارزش تر از طلاست ( البته اگه شناسنامه دار بشن از طرف يه موسسه معتبر ) پيدا كردن اونا راه و روش داره . توي ايران تا حالا كسي بهش تجاري نگاه نكرده ولي توي كشورهاي ديگه خيلي باهاش تجارت ميكنن . راستي اينم بگم مشهورترين و مهمترين شهابسنگ دنيا اسمش هست "سنگ سياه" و توي كعبه كار گذاشته شده . من سالها پيش يه پيج درست كردم اين آدرسشه : http://www.cloob.com/clubname/meteorites يه سري اطلاعات هست كه ميتونين بخونين ( البته ببخشين خيلي وقته بهش سر نزذم فقط امشب يه مقاله جديد پيدا كرده بودم گذاشتم ) اگه كسي علاقه مند بود بگه تا يه گروه درست كنيم و روش كار كنيم مطمئنم خوب جواب ميده RE: شهابسنگ ها - Delta.H - 11-25-2012 03:01 AM اگر گروهی تشکیل بشه به چه تجهیزات و تخصصها و امکانات و مجوزهایی نیاز داره؟ RE: شهابسنگ ها - hisabba2003 - 11-25-2012 10:18 PM پيدا كردن شهابسنگ نياز به تخصص داره و حتي شما تا درصد زيادي مطمئن هستين كه شهابسنگ پيدا كردين ممكنه آزمايشگاه نطر شما رو رد كنه و بگه اين شهابسنگ نيست اما اين تخصص اونقدر سخت نيست كه نياز به مطالعه ريادي داشته باشه به چند بار كار كردن ميشه متوجه شد تجهيزات : اگه بخواهي براش سرمايه گذاري كني تا 200 مليون هم ميشه سرمايه گداري كرد ولي فقط به ماشين و يه سري ابزار تا حد 50 هزار تومن هم ميشه شروع كرد ولي كار يه كم سخت ميشه من خودم خيلي وسيله اي برا اينكار نخريدم ( زمان زيادي هم براش نداشتم و نمونه هام رو هم تا حالا نفروختم علتش هم اين بوده كه فقط برام جنبه سرگرمي داشته و ديگه اينكه تو ايران چون نميشه براشون سرتيفيكيت درست كرد بنابراين قيمت گداري هم نميشه ) مجوز : تا حالا كسي به من گير نداده كه چرا داري تو بيابون پياده روي مي كني امكانات : وسايلي كه باهاش ميرين پيك نيك البته ماشين بايد خوب باشه دوستاني كه تو اصفهان هستن اگه علاقه مندند بهم پيام بدن تا قرار بذاريم اطلاعات بيشتر رو ميتونين تو لينك پاسخ قبلي ببينين البته با عرض معذرت كه تنظيماتش جوري بود كه بايد عضو ميشدين .تنظيمات رو درست كردم كه نيازي به عضويت نباشه |