سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شروع کسب و کار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32)
+--- موضوع: شروع کسب و کار (/showthread.php?tid=51)



شروع کسب و کار - 123456 - 11-29-2010 08:47 AM

در شروع کسب و کار اول یک نیاز را تشخیص دهید و در آن سه نکته زیر را در نظر بگیرید
1_ همه یا اکثرا به آن نیاز داشته باشند
2_با بهترین کیفیت در اختیار دیگران قرار بگیرد
3_با نازلترین قیمت با بازار ارائه گردد
به امید موفقیت


RE: شروع کسب و کار - کامیار کاظمی - 11-29-2010 12:41 PM

برای ایجاد یک سایت اینترنتی پرطرفدار استفاده از کلمات جستجو شده در گوگل (تقاضا) بسیار مفید است که گوگل این خدمات را ارائه میدهد و در ایران فکر میکنید این کلمه چه باشد؟"""""""""""""""" دانلود """"""""""""""" برای همین است که اینقد سایت های دانلود ایجاد شده که در کنار سایت به فروش محصول و حتی مشاوره و فروش هاست و دامین رو آورده اند.


RE: شروع کسب و کار - 123456 - 12-12-2010 09:13 AM

البته کلمه رایگان هم هست


RE: شروع کسب و کار - abolfazli59 - 01-17-2011 06:41 PM

سلام
بنظر من همون کلمه "پولدار شدن" عالیه فقط کار درست جواب نمیده
کسی موفقه که در یک زمینه علاوه بر نوآوری بتونه زرنگی کنه و کلک بزنه
نظر دوستان چیه ؟


RE: شروع کسب و کار - کامیار کاظمی - 01-17-2011 08:51 PM

بنظر من کلک زدن کلمه جسورانه ای است!که شاید جالب نباشد.من صداقت را ترجیح میدهم.


RE: شروع کسب و کار - sara - 01-18-2011 02:08 PM

بنظر من هم یکم باید خورده شیشه داشته باشی.اما صداققت داشتن شاید جواب نده.


آغاز يك كسب‌وكار - کامیار کاظمی - 01-22-2011 12:59 PM

آغاز يك كسب‌وكار

بخش نخست
آيا با شرايط واقعي اداره يك كسب‌وكار كوچك آشنا هستيد؟ اگر پاسخ منفي است، به طور روشمند و تا حد ممكن به دنبال پيدا كردن نقاط قوت و ضعف كار باشيد. شايد دلتان مي‌خواهد همين حالا كار را شروع كنيد، اما به توصيه افراد حرفه‌اي بهتر است محتاط باشيد و براي جلوگيري از بروز اشتباه گام‌هايتان را كوچك‌تر برداريد.

بررسي كسب‌وكارهاي موجود

ابتدا مي‌توانيد با كساني كه در حال حاضر خوداشتغال هستند مشورت كنيد. بهترين افرادي كه مي‌توانيد به سراغشان برويد اعضاي خانواده و دوستان هستند، چرا كه با حوصله با شما حرف مي‌زنند، در مورد تجارب شخصي خود صريح‌تر صحبت مي‌كنند، در مورد پروژه شما بحث مي‌كنند و به شما مشورت كافي خواهند داد. تنها روي نكات مثبت متمركز نشويد- به هرگونه نقاط ضعف يا زنگ خطر دقت كنيد و در مورد آنها هر سوالي داريد بپرسيد. حتي شايد بعضي از خويشاوندان و دوستان آمادگي اين را داشته باشند كه به‌عنوان مشاور، شما را در مورد تمام مراحل اين فرآيند راهنمايي كنند.شما هر روز با افرادي در تماس هستيد كه كسب‌وكار خودشان را دارند. شايد اين افراد نتوانند بنشينند و با شما گپ بزنند، ولي اغلب خوشحال مي‌شوند به چند سوال شما پاسخ دهند و نظر كلي خود را در مورد خوداشتغالي با شما در ميان بگذارند. هنگام گفت‌وگو، به «لايه‌هاي پنهان» صحبت‌هاي اين افراد توجه كنيد. شما مشتري آنها هستيد، شايد آنها بخواهند شغل خود را براي شما موجه و خوب جلوه دهند يا شايد اين‌طور وانمود كنند كه از كسب‌وكارشان كاملا راضي هستند. حتي ممكن است درآمدشان را به شما بگويند (البته اگر مبلغ قابل توجهي باشد)، اما اغلب دوست ندارند درباره سود واقعي خود (كه دانستن آن براي شما بسيار مفيد است) حرفي بزنند.

براي آگاهي بهتر از نحوه اداره كردن يك كسب‌وكار، سعي كنيد از يك كسب‌وكار مشابه بازديد كنيد. اگر قصد راه‌اندازي كسب‌وكاري را داريد كه بازديد از آن براي عموم آزاد است (مانند فروشگاه، كافه، يا يك هتل كوچك)، اين كار به آساني امكان‌پذير خواهد بود. داخل اين اماكن برويد و به اطراف نگاه كنيد. كاركنان، مشتريان، دكور و كالاها را از نظر بگذرانيد. آيا در خودتان توانايي اداره همه اينها را مي‌بينيد؟ اگر پاسخ مثبت است، آيا چيزي هست كه بخواهيد به شيوه متفاوتي آن را اجرا كنيد؟ آيا از پذيرش مسووليت و كار روزانه لذت مي‌بريد؟ علاوه بر اين، درباره كارهاي پشت صحنه هم فكر كنيد.
اگر به دنبال كسب‌وكاري هستيد كه به دفتر كار يا يك واحد صنعتي نياز دارد، كسب چنين تجربه‌اي دشوارتر خواهد بود. ممكن است بعضي دفاتر يا واحدهاي صنعتي روزهايي را براي بازديد عموم اختصاص بدهند يا گاهي اوقات (مثلا در نمايشگاه‌ها) كار خود را خارج از دفتر اصلي انجام دهند. با استفاده از اين فرصت‌ها مي‌توانيد به اين مكان‌ها دسترسي پيدا كنيد. راه ديگر آن است كه به ديدن دوستاني برويد كه محل كارشان جايي شبيه به اينها است تا بتوانيد با ويژگي‌هاي واقعي كار ‌آشنا شويد.

مطالعه
مطالعه زندگينامه افراد موفق در كسب‌وكار اطلاعات ارزشمندي در اختيار شما مي‌گذارد. بيشتر افراد از صفر شروع كرده‌اند و در ابتدا به اداره يك كسب و كار كوچك مشغول بوده‌اند. شناخت آن دسته از ويژگي‌هاي شخصي افراد كه باعث دوام و پيشرفت كسب و كارشان شده بسيار آموزنده است. اغلب نمي‌توان نقش شانس و اقبال را ناديده گرفت، ولي شانس معمولا با ويژگي‌هايي مانند فرصت‌طلبي، پشتكار و سماجت براي رسيدن به موفقيت (و در بعضي موارد، با به كارگيري ايده‌هاي هوشمندانه و خلاق) همراه بوده است.

برخي ويژگي‌هاي شخصي

موسسه بين‌المللي GMS ويژگي‌هاي زير را براي موفقيت افرادي كه به خوداشتغالي روي مي‌آورند ضروري مي‌داند:
1- توانايي ارتباط رسانه‌اي به صورت مستقيم يا غيرمستقيم با مشتريان بالقوه؛
2- انگيزه افزايش توانمندي‌ها، دانش و مهارت‌هاي فردي جهت ارائه خدمات بهتر و مشتريان فعلي؛
3- داشتن ظاهر آراسته، وضعيت جسماني مطلوب و حوصله كافي جهت برقراري ارتباط با ديگران؛
4- ارائه تبليغات كيفي با توجه به شرايط موجود جامعه و پرهيز از افراط؛
5- به روز بودن و توانايي انطباق با شرايط متغير؛
6- داشتن متانت و بالابودن آستانه تحمل؛
7- داشتن پشتوانه مالي قوي.


ملاحظات اقتصادي
وقتي كه در مورد راه‌اندازي كسب و كار شخصي مي‌انديشيد، يكي از مهم‌ترين جنبه‌هايي كه بلافاصله به ذهنتان مي‌رسد جنبه اقتصادي است. وقتي كسب‌و‌كاري را شروع مي‌كنيد خبري از حقوق ماهانه نيست و ممكن است براي تامين سرمايه كار جديد مجبور شويد همه پس‌انداز خود را يكجا خرج كنيد. ممكن است روز اول پر از شور و اشتياق و ايده باشيد، اما اگر پيش از اين در استخدام جايي بوده و درآمد مستمري داشته‌ايد، بايد بدانيد كه احتمالا شرايط مالي شما نسبت به گذشته بدتر خواهد شد.وقتي دو نفر قصد راه‌اندازي يك كسب و كار را دارند، بهتر است شرايط را طوري فراهم كنند كه يكي از آنها درآمد منظم و تضمين شده خود را حفظ و ديگري براي راه‌اندازي كسب و كار جديد تلاش كند. با اين روش همواره درآمد پيش‌بيني شده‌اي وجود دارد كه با آن مي‌توان هزينه‌هاي زندگي و هزينه‌هاي جاري را تامين كرد. اينكه آيا كسب‌وكار جديد به حدي رسيده كه بتواند هر دوي آنها را تامين كند يا خير در آينده مشخص خواهد شد. اين يكي از شيوه‌هاي معمول آغاز كار است.

منبع: كتاب راه‌اندازي و توسعه كسب و كار ترجمه محمود اميني


با سرمایه کم کسب و کار کنیم! - کامیار کاظمی - 01-22-2011 02:38 PM

ر وقت که صاحب سرمایه ای در حدود ۴ یا ۵ میلیون تومان می شویم، این فکر به ذهن مان خطور می کند که به وسیله آن کسب و کار جدیدی راه بیاندازیم. خیلی وقت ها هم این سرمایه ۱۰ یا حتی ۱۰۰ برابر این عدد است. ولی لطفن تا این مقاله را نخوانده اید تصمیم عجولانه نگیرید.

یکی از خوانندگان مقالاتم از من سوال کرده بود که با ۸ میلیون تومان می شود کارگاه تولیدی راه اندازی کرد یا خیر؟

پاسخ من این بود که این سوال اول نیست که باید پرسیده شود. با هزار تومان هم می شود کسب و کار راه انداخت. ولی نمی شود یک کارگاه تولیدی زد. هر مقدار پولی می تواند تبدیل به یک کسب و کار موفق شود. فقط مواظب باشید. انتظارتان به اندازه همان سرمایه باشد.

شما اگر با پنج میلیون تومان یک کسب و کار ده میلیونی راه بیاندازید، قوانین ریاضی تغییر نمی کنند. دقیقا در نیمه راه پول کم می آورید. این کسب و کار راه نمی افتد و پنج میلیون تومان خود را هم از دست می دهید.

در جریان هستم که مهندس مکانیک هستید و رشته تحصیل تان با تولید صنعتی جور در می آید. ولی پنج میلیون تومان برای تولید داشبورد ۲۰۶ کافی نیست.

در ادامه چند راه حل ارائه می کنم که می تواند مفید واقع شود:

در شروع کار، کسب و کارتان را خلاصه کنید:

یک مثال می آورم:

سوال: در شهرستان ما فراهم کننده عمده تسمه دینام پراید نیست. من می خواهم تولید کنم. سرمایه ام بر اساس تخمین هایی که زده ام کافی نیست. چه کار کنم؟

جواب: بالاخره در شهر شما تسمه دینام پراید به دست مغازه ها می رسد. ولی احتمالا به سختی و با قیمت بالاتر توزیع می شود. ابتدا تعداد محدودی تسمه دینام از مرکز استان خود تهیه کنید و بین مغازه ها توزیع کنید. اگر بازار خوبی بود و توانستید فروش را انجام دهید، تعداد بیشتری را دوباره خریداری و توزیع کنید. این کار را ادامه دهید تا هم به سودآوری خوبی برسد هم اعتبار خوبی کسب کنید. حال که اعتبار دارید جذب سرمایه برای شما آسان تر است. سرمایه ای از دوستان یا آشنایان جذب کنید و او را شریک کنید. حالا در کنار جنس اصلی، کالای خودتان را توزیع کنید و کم کم کالای خودتان را جایگزین کالای اصلی کنید.

marketing2

کسب و کار کم هزینه تری راه اندازی کنید:

چند نمونه از کسب و کارهای کم هزینه:

هدایای توریستی: اگر در شهرهای تاریخی زندگی می کنید، موقعیت خیلی خوبی را از دست می دهید اگر به بازار توریستی این شهرها توجه نکنید. یکی از اقوام ما به شهر پاریس رفته بود و وقتی به ایران بازگشت، تندیس کوچکی از برج ایفل را خریده بود که نورپردازی زیبایی داشت. وقتی کلیدش روشن می شد، رقص نور زیبایی به کار می افتاد. حدس می زنید که قیمت این آهن پاره چند؟ ۲۷ یورو ناقابل!

خوب وقتی من هم برای گردش به پاریس بروم دوست دارم نمادی از اون شهر رو با خودم به ایران بیاورم. تا حال چند جای ایران دیدید که نماد شهر تاریخی را به عنوان هدایای توریستی بفروشند؟

پس دست به کار بشوید.

بقالی محلی: اگر در مجتمع های مسکونی زندگی می کنید یا در محله ای هستید که بقالی نزدیک ندارد. هم فردا دست به کار شوید. خانم های خانه دار عاشق سوپرمارکت های نزدیک منزل با امکان ارسال سریع کالا هستند. معطل نکنید.

خشکشویی: سرمایه بیشتری می خواهد ولی کسب و کار تضمین شده ایست.

مثال هایی که ذکر شد تنها منابع مطمئن درآمدزایی نیستندو اما منظور من از بیان آن ها این بود که در هنگام نیاز به یک کسب و کار جدید از شرایط جغرافیایی محل زندگی خودتان بیشترین استفاده را ببرید. محل زندگی من شهرک اکباتان است. تعجب می کنید اگر به شما بگویم شهرک اکباتان با ۱۲۰ هزار نفر جمعیت تنها ۲ خشکشویی دارد و اصلن تعمیرگاه یا تعویض روغن یا تنظیم باد خودرو ندارد تعجب نمی کنید؟ اگر داشت، در زمان های مسافرت مثل عید میلیاردر می شد.

در کسب و کار دیگران شریک شوید:

بانک: نمونه قدیمی این مساله بانک ها هستند که با افتتاح حساب سرمایه گذاری سودی را از بانک دریافت می نمایید. اوراق مشارکت هم بد نیستند.

بورس: بورس تنها جایی است که یه سرمایه گذار با پنج میلیون تومان می تواند تراکتور تولید کند. البته با مشارکت با کلی سهام دار دیگر. البته اگر با اصول بورس آشنایی ندارید و از اوضاع بورس ایران مطلع نیستید ریسک نکنید و این گزینه را برای کاربلدها بگذارید.

سرمایه گذاری: شرکت رایانمهر که من مدیر آن هستم، سرمایه خوبی را به عنوان سرمایه در گردش در اختیار دارد. این به خاطر اعتمادی است که اقوام و دوستانم و همچنین کارمندان شرکت به مجموعه داشتند. آن ها به اندازه ای که نیاز بوده سرمایه در اختیار شرکت گذاشته اند تا شرکت به راحتی به معاملات و کارهای تولید خود بپردازد.

در میان آشنایان و افراد مورد اعتماد شما کسی هست که بتوانید پولتان را در کسب و کار وی سرمایه گذاری نمایید؟ البته حتمن کسب و کار وی را بررسی و حساب های بانکی اش را چک کنید.
منبع : سایت بانکی


RE: شروع کسب و کار - safa - 03-04-2012 09:44 AM

(01-17-2011 06:41 PM)abolfazli59 نوشته شده توسط:  سلام
بنظر من همون کلمه "پولدار شدن" عالیه فقط کار درست جواب نمیده
کسی موفقه که در یک زمینه علاوه بر نوآوری بتونه زرنگی کنه و کلک بزنه
نظر دوستان چیه ؟

سلام
حتما شوخي ميكني ..زرنگي با كلك فرق ميكنه...........كلك زدن براي پولدار شدن كم وزياد نداره مي شه پول دراوردن به هر قيمتي....................................................
اما زرنگي وزيركي يعني شكار فرصتهاي خوب كه هيچ كس در آن ضرر نمي كنه......
شما فرصت خوبي را شناسايي مي كني كه ديگران به هر دليلي جز فريب............به آن دسترسي ندارند.