سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نحوه راه اندازی تولیدی ترشیجات - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55)
+---- موضوع: نحوه راه اندازی تولیدی ترشیجات (/showthread.php?tid=4997)



نحوه راه اندازی تولیدی ترشیجات - toofan245 - 11-02-2012 11:07 PM

سلام عید همتون مبارک. یه سوال داشتم کسی میدونه برای راه اندازی یک واحد تولیدی خیارشور و ترشیجات چه مجوزهایی لازمه و از کجا باید این مجوزها رو گرفت؟ چقدر طول میکشه که مجوز گرفت


RE: نحوه راه اندازی تولیدی ترشیجات - jahanagahi - 11-02-2012 11:40 PM

پیشنهاد
وقتی ایده ای در انجمن معرفی می شود:
1- افرادی نظر دهند که در آن کار تخصص دارند.
2- افرادی نظر دهند که تحقیق و بررسی کامل داشته اند.
مزایا:
1- تایپیک شلوغ نمی شود.
2- سئوال کننده به راحتی می تواند تصمیم بگیرد.
3- انجمن روز بروز پربار بارتر می شود.
4- اعتماد عزیزان به نظرات همدیگر قابل قبولتر می شود.


RE: نحوه راه اندازی تولیدی ترشیجات - مــجــیــנ - 11-03-2012 07:34 AM

از این تاپیک هم استفاده کنید
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=4900


RE: نحوه راه اندازی تولیدی ترشیجات - مهدی 1 - 11-03-2012 12:29 PM

(11-02-2012 11:07 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  سلام عید همتون مبارک. یه سوال داشتم کسی میدونه برای راه اندازی یک واحد تولیدی خیارشور و ترشیجات چه مجوزهایی لازمه و از کجا باید این مجوزها رو گرفت؟ چقدر طول میکشه که مجوز گرفت

ترشی جات پخشش مهمتر از تولیدش هست . بهتره یک مدت با یک کارگاه تولیدی همکاری کنید و با سود کم توزیع کنید ، بعد که هم مشتری پیدا کردید و بیشتر با کم و کیف کار آشنا شدید برید توی فاز تولید .

اما در کل برای تولید با پروانه بهره برداری و مجور بهداشت ، کار به این آسونی ها هم نیست، و چندین ماهی دوندگی و به جز سوله و کارگاه 20 30 میلیونی خرج داره .
بهتره به صورت فله کار کنید و یا سبکی که بهش می گن " خانگی "
قابل توجه اینکه بیشتر ترشی ها چه مجوز دار و چه بدون مجوز ، با الکل نیشکر درست می شوند (الکل تبدیل می شه به نوعی سرکه ) ، ولی نمونه های خانگی قاعدتا باید با سرکه انگوز درست بشه .


RE: نحوه راه اندازی تولیدی ترشیجات - ARASH2002A - 01-15-2013 10:01 PM

با سپاس فراوان


RE: نحوه راه اندازی تولیدی ترشیجات - فاطیما14 - 02-17-2015 06:05 PM

سلام .اگه در منزل بخوایم ترشی درست کنیم و بفروشیم و دنبال اخذ جواز یا سوله نریم بعدا مشکل پیش نمیاد؟؟یعنی بهداشت ایراد نمیگیره؟؟ثبت شرکت چی میشه؟چون بعضی از مغازه دارها بدون label کالا رو نمیخرن.


RE: نحوه راه اندازی تولیدی ترشیجات - مهدی 1 - 02-17-2015 06:42 PM

کسی کاری به ترشی خونگی نداره
ترشی های خونگی هم معمولا در عطاری ها ، بقالی ها ، بازارچه ها و امثالهم فروش می ره ، اینجور جاها هم همه چیز فله هست و مشکلی پیش نمی یاد