سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تاسیس آشپزخانه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132)
+--- موضوع: تاسیس آشپزخانه (/showthread.php?tid=4912)



تاسیس آشپزخانه - lhm-rostami - 10-28-2012 04:26 AM

با سلام
قبل از هر چیز از سایت خوب و مفیدتون متشکرم
من چند روز است که به فکر تاسیس آشپزخانه ای جهت تهیه غذای بیرون بر جهت موسسات،ادارات و کارگاه ها و.... افتاده ام.
لطفا در مورد چگونگی اخذ مجوز ها و مخارج این کار مرا راهنمایی کنید
با تشکر


RE: تاسیس آشپزخانه - Delta.H - 10-28-2012 05:28 AM

سلام دوست عزیز
خیلی خوش آمدید
درباره موضوع مورد علاقه تان میتوانید در انجمن جستجو کنید، مطالب زیادی در این رابطه موجود است و در صورتی که ابهام و یا سئوالی برایتان باقی بود در تاپیک مربوطه مطرح فرمایید تا جواب مقتضی را دریافت کنید.
همچنین اگر خواستار اطلاعات بیشتر هستید میتوانید با عضویت در بخش VIP مطالب تخصصی تر از جمله دریافت فایل(PDF) شرح چگونگی تأمین غذای ادارات و سازمانها را دریافت نمایید.

در ضمن برای دریافت راهنمایی از دوستان بهتر است قدری در مورد امکانات، سرمایه و منطقه ای که قصد اجرای طرح را دارید توضیح دهید.
اگر هدف شما از راه اندازی آشپزخانه تنها سرویس دهی به موسسات است بنده بر اساس تجربه به شما می گویم در صورتی وارد این کار شوید که از قبل مشتریان خود را آماده عقد قرارداد داشته باشید چون ورود و کار کردن با سازمانها و شرکتها فرایند پیچیده ای است که نیاز به روابط خاص و شرایط پیدا و پنهان زیادی دارد!


RE: تاسیس آشپزخانه - amiryazdani138 - 11-17-2012 11:09 AM

(10-28-2012 05:28 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز
خیلی خوش آمدید
درباره موضوع مورد علاقه تان میتوانید در انجمن جستجو کنید، مطالب زیادی در این رابطه موجود است و در صورتی که ابهام و یا سئوالی برایتان باقی بود در تاپیک مربوطه مطرح فرمایید تا جواب مقتضی را دریافت کنید.
همچنین اگر خواستار اطلاعات بیشتر هستید میتوانید با عضویت در بخش VIP مطالب تخصصی تر از جمله دریافت فایل(PDF) شرح چگونگی تأمین غذای ادارات و سازمانها را دریافت نمایید.

در ضمن برای دریافت راهنمایی از دوستان بهتر است قدری در مورد امکانات، سرمایه و منطقه ای که قصد اجرای طرح را دارید توضیح دهید.
اگر هدف شما از راه اندازی آشپزخانه تنها سرویس دهی به موسسات است بنده بر اساس تجربه به شما می گویم در صورتی وارد این کار شوید که از قبل مشتریان خود را آماده عقد قرارداد داشته باشید چون ورود و کار کردن با سازمانها و شرکتها فرایند پیچیده ای است که نیاز به روابط خاص و شرایط پیدا و پنهان زیادی دارد!
مثلا نیاز به چه روابطی دارد؟
شما در مورد تهیه غذای شرکت ها و موسسات تجربه ای دارید؟
با توجه به تجربه ای که استاد قربانیان در این زمینه دارند اگر راهنمایی فرمایند ممنون می شویم.


RE: تاسیس آشپزخانه - هومان هرمزدی - 11-17-2012 12:56 PM

(11-17-2012 11:09 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  مثلا نیاز به چه روابطی دارد؟
شما در مورد تهیه غذای شرکت ها و موسسات تجربه ای دارید؟
با توجه به تجربه ای که استاد قربانیان در این زمینه دارند اگر راهنمایی فرمایند ممنون می شویم.

من با بیشتر غذاهای آماده استان زنجان کار میکنم(کارگاه پخش و چاپ عمده ظروف یکبار مصرف دارم)
درامد آشپزخانه ها به ظرطی خوب هستش که خودتون آشپز باشید(حقوق آشپز ماهانه 3 میلیون تومان هستش)
طبق گفته اقای سلمان پور شما برای بستن قرارداد نیاز به روابط خوب دارید(آشپزخونه زیاده و همه میخواهند با شرکت ها قرار داد ببندند) و در ضمن باید به این نکته توجه کنید که سرمایه خوبی هم میخواد.
الان غذاهای آماده ای میتونن با سازمانهای دولتی مثل آموزش و پرورش و یا ارگانهای خصوصی بزرگ قرار داد ببندند که سرمایه داشته باشند. چون باید به صورت نقد گوشت و برنج و ظرف بخرند(البته همیشه ظرف رو مدت دار میخرند Dodgy) و به صورت ماهانه و یا حتی فصلی با اون شرکت حساب بکنند.مثلا من خودم شاهد بودم که یکی از شرکتها که برای حساب و کتاب اومده بود چک 35 میلیون تومانی کشید.حالا خودتون حساب کنید فقط 5 تا شرکت بخواهند سر هر 10 میلیون با شما تسویه حساب بکنند شما باید حداقل یه سرمایه 50 میلیون تومانی داشته باشید.


RE: تاسیس آشپزخانه - jahanagahi - 11-17-2012 06:13 PM

هومان جان اطلاعاتی کاملی به شما دادند.شما می توانید در حد سرمایه 15 تا 20میلیون تومان هم شروع کنید.(البته باخرید لوازم مورد نیاز دست دوم). بشرطیکه آشپز ماهر داشته باشی موفق خواهی شد.

- پخش فقط به شرکتهای کوچک.
- پخش به همسایگان و مراجعه کنندگان.



RE: تاسیس آشپزخانه - پرواز - 11-17-2012 06:33 PM

من در مورد هزینه ها اطلاعاتی ندارم و عذر میخوام که نظر میذارم. اما از الان هر چی حساب و کتاب اقتصادی میخواین انجام بدین روی کیفیت نتیجه ی کار فکر کنید. چون جو ادارات و شرکت ها جوریه که کافیه چند وعده غذاتون بد بشه، سریع کارمندا هماهنگ میشن و اعتراض به امور پشتیبانی اداره و نهایتا فسخ قرارداد.یعنی این ذهنیت که خیلی کسب و کارهای دیگه دارن که فکر میکنن یه کالا رو به ادارات دولتی بهتر میتونن غالب کنن رو نداشته باشین. شاید به دلیل پایین بودن وجدان کاری بعضی کارمندا تو بعضی کسب و کارهای دیگه بشه چنین بی انصافی ای کرد اما در آشپزی و غذا نمیشه. اداره ی ما در عرض دو ماه با 7 توزیع غذای مختلف قرارداد بست! جالبه که به این آخری هم گفتن اگر کیفیت غذات افت کرد، قرارداد رو قطع میکنیم.


RE: تاسیس آشپزخانه - Delta.H - 11-17-2012 07:09 PM

(11-17-2012 11:09 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  
(10-28-2012 05:28 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  اگر هدف شما از راه اندازی آشپزخانه تنها سرویس دهی به موسسات است بنده بر اساس تجربه به شما می گویم در صورتی وارد این کار شوید که از قبل مشتریان خود را آماده عقد قرارداد داشته باشید چون ورود و کار کردن با سازمانها و شرکتها فرایند پیچیده ای است که نیاز به روابط خاص و شرایط پیدا و پنهان زیادی دارد!
مثلا نیاز به چه روابطی دارد؟
شما در مورد تهیه غذای شرکت ها و موسسات تجربه ای دارید؟
با توجه به تجربه ای که استاد قربانیان در این زمینه دارند اگر راهنمایی فرمایند ممنون می شویم.

ببینید نفوذبه سیستم مدیریت و عقد قرارداد با سازمانها برای آشپزخانه های نوپا تقریباً غیر ممکن است چون اگر کار مناقصه در میان باشد کسی که با 20 و 30 میلیون شروع کرده توانایی شرکت در مناقصه های سنگین را ندارد!
و اگر عقد قرارداد بصورت آزاد باشد مسئولین مربوطه دنبال مراکز معتبر و باسابقه میگردند تا مشکلی بعد از قرارداد پیش نیاید مانند تاخیر یا کیفیت بد غذا یا ایرادات بهداشتی و غیره، چون طرف قرارداد اضافه بر تامین روزانه غذای پرسنل، توانایی تامین غذای مهمانان ویژه، جشن ها و مراسمات سازمانی و غیره را نیز داشته باشد.
حالا همه این شرایط در صورتی قابل اغماض از سوی مسئول مربوطه است که با کسی قرارداد ببندند که یا فامیل و دوست و آشنا باشد یا با استفاده از واسطه رضایت آنها را را جلب کند!!!Wink
بقیه اش را خودتان باید بدانید...Wink